Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.12.2011, 10:36   #91
Atillaonen
Yeni Yiğido

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Atillaonen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

hatta bence fener ve beşiktaştan daha iyi top oynuyoruz.
Atillaonen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2011, 10:48   #92
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böyle futbol terbiyesizliğini ancak bunlar gibi kendini futbolcu sayan adamlar yapar. Yazıktır, ayıptır, günahtır sizin şu yaptığınız. Yazıklar olsun size... Galip geldiniz diye taraftar çok mu memnun sanıyorsunuz. İşin tek güzel tarafı 3 puan almak. Onu da son dakikada yediğimiz buz gibi golü gerek haklı gerek haksız saymayarak Hüseyin GÖCEK hediye etti.

Ben 3-1 olduktan sonra yaptığınız laubalilikten ve vurduymazlıktan utanç duydum. Neden mi? Çünkü, başka takımlar bizi bulmuşken altı - altı atıyor. Bizde yakalamışız oyundan kopan bir takım, biraz daha ciddi oynasanız Samsunspor'un gardı zaten düşmüştü averaj düzelteceğiz derken, fark gelecek diye beklerken siz futbol şebekliği yaptınız. Top süren Mehmet Nas topu ortada bırakıyor Kadir gelip alacakmış gibi yapıyor almıyor Ziya gelip son anda yetişen Bance'nin önünden topa zorla dokunuyor o da rakibe gidiyor. Yav, tam bir komedi !..

Atağa kalkıyoruz Mehmet Nas, herkes ileri koşarken etrafına bakmadan oynamaya çalışıyor arkadan gelip Samsunsporlu topu alıyor.

Yav, say say bitmiyor ki? Ekran başında bizleri kanser ettiniz. Rıza hoca kenarda çıldırıyor. Palavra !...

Hocam bak yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Sen bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'a güveniyorsan ben SANA GÜVENMİYORUM o zaman. Mehmet Nas golün dışında ne yaptı? Pedriel sahada varmıydı? Yok yok yazmıyorum. 1 senedir aynısın.

Eğer son dakikada yan hakem ve Hüseyin GÖCEK olmasaydı şimdi hepiniz bavulunuzu topluyordunuz. Akıllanın, futbol 1 devrelik veya 1 yarı sezonluk değil. 2. yarıda tüm takımlar daha dişli olacak. Birde bizim 25 puan civarı puanımızın silineceğini düşünürseniz ligde kalamayacağımız aşikar. UYANIN BEYLER, UYANIN ARTIK !...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Futbolu böyle laubali oynarsan SON DAKİKADA adamın aklını böyle alırlar.

Maçın en iyisi kimdi : ? ZİYA, o da ilk yarıda ki oyunuyla..

Maçın en kötüsü kimdi : ? PEDRİEL, MEHMET NAS !..

Maçta göze çarpanlar : ? Laubalilik=Terbiyesizlik

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? İlk defa bir hakem bize 2 puan hediye etti..

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Hoca delirtecek bizi. Bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'ta ne bulmuş Allah aşkına biriniz öğreniverin !.. Hocam sen bu ikisine güveniyorsan halen ben sana GÜVENOYU vermiyorum ..

.
Bu şekilde bir yorum yazacağını tahmin ettiğim için dün oturdum dakika dakika not aldım ışte mehmet nasin samsun maçında yaptigi kişisel hareketler
Dakika1:top çalma
Dakika2:kamilin direkten dönen topuna iyi yer tuttu fakat defans daha önce davrandı
Dakika 32:faul aldı
Dakika35:top çalma
Dakika38:top çalma
Dakika40:ceza sahasına orta
Dakika48:top çalma
Dakika59:ceza sahasına orta
Dakika55:kaleye kafa vurusu
Dakika57:gol attı
Dakika69:faul aldı
Dakika71:top çalma
Dakika84:top calma
Burada sadece kendi bireysel hareketleri yazdın ve benim izlediğim mehmet burada yazanları hal etmiyor ben bu şekilde yorum yazan taraftara güvenmiyorum sıradaki maçta suarezi takip edecem turan59 a duyurulur
Alt 22.12.2011, 11:10   #93
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Pedriel'den futbolcu olmaz.Bu kadar iddialı konuşuyorum.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2011, 11:33   #94
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Maça iyi başladık.Golü ne zaman atacağız diyordum ki gol yedik.Hiç moralimi bozmadım kazanacağımıza emindim.Sonra ardarda gollerimiz geldi.Yapmamız gereken artık farkı arttırmak ve averajı düzeltmekti.57'de 3. golüde bulduk ve bizimkiler maç bitti sandı.Bunun üzerine yanlış oyuncu değişiklikleri yapıldı.Birde kırmızı kart görünce komedi filmi korku ve gerilim filmine döndü.

Rıza hocanın yaptığı değişiklikler yanlıştı.Cerny gibi mücadele eden adamı çıkarıp Suarezi aldı ve ortasahanın direnci azaldı.Radanın oyuna girmesini istiyordum ama Eneramonun çıkması yanlıştı ileride top tutacak adamı çıkarıp Samsunun işini kolaylaştırdı..

Maçın yıldızı tartışmasız Ziya Erdal'dı.Helal olsun Ziya sana.Hayrettin senden orta yapmayı öğrensin.Hatta Uğur Kavuk'ta.

Mehmet Nas mücadele ediyor koşuyor ama öyle hatalar yapıyorki yaptıklarının hepsi uçup gidiyor.Son anlarda bir pozisyon vardı ki çıldırtdı adeta.Suarezin önüne atması gerekirken topu sürmeye devam etti ve arkasından gelen adamın farkında bile değildi.

Grosicki'nin attığı gol muhteşemdi.Cernynin performansıda takdiri hak ediyor.

Kadir ve Eneramodaki form düşüklüğü devam ediyor.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2011, 11:34   #95
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 755 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pedriel'den futbolcu olmaz.Bu kadar iddialı konuşuyorum.
Şimdi meydan boş konuşursun çoban diye ilk maçta senin çoban dediğin adamın becerilerini buradan yazacağım bakalım o zaman ne yapacaksın
Alt 22.12.2011, 11:40   #96
Turan 59
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 804 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

58akif34 isimli hemşehrim,ben atmıyorum bu işi bildiğim için konuşuyorum.
Alt 22.12.2011, 11:43   #97
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bu yorumlari okuyan bizim maci 5-0 kaybettigimizi düsünecek galiba. Riza Hoca'nin degerinin yeterince farkinda degiliz sanirim.

Son 2 sezonu ne cabuk unuttunuz? Son anda kurtardik kendimizi kümeden. Ondan dahada önemlisi, bu 2 sene icinde güzel bi mac cikardigimizi hatirliyan varmi? Öyle kötü oynuyordukki futboldan soguduydum o dönem.

Simdi ise, hangi sartlar altinda olursa olsun, maci 3-2 kazandik! Güzel futbol oynadik, evet elbette hatalarda oldu, fakat bu kaos ortamina ne gerek var? Biz su anda FB ve BJK'dan (Trabzonu hic saymiyorum bile) daha iyi futbol oynuyoruz be!!! Izleyin onlarin maclarini görün!!

EN AZ 6 puanimiz calindi bunu hepmiz cok iyi biliyoruz, haydi o puanlarida eklesek su an 4. sirada olurduk!!

BU KAOS ORTAMINA NE GEREK VAR???

Riza Hoca bizim icin cok büyük bir sans!! Elbette hatalar elestirilecek fakat bu kadar agir bi sekilde olmasini Riza Hoca kesinlikle hak etmiyor..! Bu kadar abartmaya kesinlikle gerek yok..
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı EneS ElmaS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2011, 11:50   #98
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu şekilde bir yorum yazacağını tahmin ettiğim için dün oturdum dakika dakika not aldım ışte mehmet nasin samsun maçında yaptigi kişisel hareketler
Dakika1:top çalma
Dakika2:kamilin direkten dönen topuna iyi yer tuttu fakat defans daha önce davrandı
Dakika 32:faul aldı
Dakika35:top çalma
Dakika38:top çalma
Dakika40:ceza sahasına orta
Dakika48:top çalma
Dakika59:ceza sahasına orta
Dakika55:kaleye kafa vurusu
Dakika57:gol attı
Dakika69:faul aldı
Dakika71:top çalma
Dakika84:top calma
Burada sadece kendi bireysel hareketleri yazdın ve benim izlediğim mehmet burada yazanları hal etmiyor ben bu şekilde yorum yazan taraftara güvenmiyorum sıradaki maçta suarezi takip edecem turan59 a duyurulur
Akif kardeşim seninle Mehmet Nas ve Pedriel konusunda karşı karşıya gelsekte seni tebrik ediyorum. Bu denli araştırmacı ve takipçi olduğun için, sıkı bir Sivas'lı olduğun için. İnan bana, sana kızmıyorum aksine takdir ediyorum. Helal olsun sana, inan bana (İstanbul'dasın sanırım) bir maç için yolum İstanbul'a düşünce seninle tanışmak istiyorum. İnşallah yanyana beraber bir maçı izleme şansımız olur.

En sonunda seni spor gazetecisi ve araştırmacısı yapacağım bu gidişle..

Ssağlıcakla kal kardeşim.

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2011, 11:55   #99
58akif34
Usta Yiğido

bende sana diyorum ki suareze bir lisans verilmiş bu adam futbolcu diğerine antrenör lisansı verilmiş oda antrenör ikiside sivaspor için çalışıyor sen onlara ne dersen de onlar seni sallamaz senin bakış açına göre bu adamlar belki çobanlık bile yapamaz fakat burada saygı çerçevesinde kişileri küçük düşürücü benzetmeler yapmadan yorum yazmak gerekir ben seninle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü sen saygılı tartışmak nedir bilmiyorsun bu sana yazdığım son cevap allah işini gücünü rast getirsin
Alt 22.12.2011, 12:08   #100
Turan 59
Usta Yiğido

Ben kimseyi küçük düşürücü bir şey yazmıyorum.Gerçeklerin ta kendisini yazıyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama,ben 1970 yılında 4 Eylül Stadında Sivasspor'un maçını izliyordum.Ben söylediğim her lafın arkasındayım.Bu iki şahıs Sivasspor'u şampiyon yapsada ;benim fikrim değişmez.Çünkü görünen köy kılavuz istemez.Siz,hangi özelliğinden dolayı Pedrielê iyi futbolcu,Rıza ÇALIMBAY'a iyi antrenör diyorsunuz.Sanıyorum sizle ben ayrı ayrı gezegende yaşıyoruz.Aramızda bu kadar görüş farkı var.Sonuç ne olursa olsun,doğru bir tane dir.Birimizden birimiz bilerek yanlış söylüyoruz ama inan ki bu sizsiniz.Çünkü olaya bakış açınız çok dar,sizin iç dünyanızı yansıtıyor.

Etiketler
değerlendirelim, maçı