Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: M.İ.Y. Maçını değerlendirelim
Alt 06.02.2012, 00:18   #91
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: M.İ.Y. Maçını değerlendirelim

Bizim kadromuz geçen senelerde düz oyunculardan oluştuğu için fizik gücümüze güvenerek maç kazanıyorduk ve saha va hava şartlarının olumsuzluğu bizim lehimize oluyordu.Artık bizim kadro teknik topçulardan oluştuğu için kötü saha ve hava şartları bizim aleyhinize oluyor.Güzel sahada daha verimli ve olumlu top oynuyoruz.
Maça gelirsek bugün futbol şansımız yanımızdaydı.Kritik pozisyonlarda ya top direğe vurdu yada Mersinli oyuncular beceriksizdi.Bugün SİVASSPOR geçen maçlardan belkide daha az pozisyon bulduk ama hepsini attık.Sadece Faty hariç herkes iyiydi.Bu adamın ben Fransız liginden geldiğine inanamıyorum.Vasatın bile altında yediğimiz golde de onun uzaklaştıramadığı toptan oldu.İlk 4 için önümüzde oynayacağımız 5 maç kaderimiz olacak.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2012, 03:00   #92
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

koçumsun Sivas'ım.. gurbet ellerde mutluluktan çıldırttın şimdi beni.. isviçre'den sevgiler bütün sivassporlulara ve sivaslı kardeşlerime.. bu ne mutluluktur, helal olsun emeği geçen herkese..
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadirakin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2012, 05:43   #93
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Macin degeri benim icin cok iyi bir haftasonu gecirmemdir.Tek uzuntum neden sivassporlu degilim diye bana bugun kahvede kiptayla bakanlar oldu.Takim sahada ter doktu bense binlerce kilometre uzaklikta,gogsum kabara kabara dolastim aksama kadar.
Alt 06.02.2012, 08:16   #94
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bizim oyuncular kayseri karşısında öngördüğüm gibi ileri uçta çok savruk ve kazmaca olmasalardı farklı kazanablirdik. Troisi den yenilen gol içler acısıydı. Yani adamı tebrik ediyorum güzel gol attı ama messi yaptı bizim savunma troisiyi.

Mersn moralli ve Nurullah Sağlam takımını ofansif oynatıyor. Bu sebeple mersin takımı güzel ve açık futbol oynamaya çalışan bir ekip. Bizde özellikle bu sene bu kimlikle oynuyoruz. Gerçi çok kaçırıp inanılmaz goller yiyoruz ancak ben çok iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.

Bol gollü bir karşılaşma ve farklı galibiyet bekliyorum,...

Maç öncesi öngörüm böyleydi . Aşağı yukarı beklentim gibi geçti maç.
ardahanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ardahanlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.02.2012, 10:52   #95
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

maçtan sonra ki yorum benim çok hoşuma gitti aynen aktarıyorum anadolu takımlarında en büyük problem yabancı oyuncu almak alınır vasat çıkar ve gider fakat sivas öyle değil sahaya baktığımızda cerny kim olduğunu bilmediğimiz müthiş hızlı yorulmayan ve çok etkili eneramo ilerde iki defans oyuncusunun ancak tutabildiği bir santrafor grosıcki anlatmaya gerek yok bunlara bir kivanc bir erman bir kadir note edilince büyük işler başarıyorlar kısacası rıza hoca bir bilinmeyenden müthiş bir takım yarattı sivas için rıza hoca büyük bir şanstır
Alt 06.02.2012, 11:22   #96
eneskeskin
Acemi Yiğido

22 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 eneskeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar : Sivasspor'un özellikle ikinci yarıda kontratağa çok iyi çıkıp pozisyonları değerlendirmesi... Kayserispor maçında iki kez karşı karşıya kaçıran Eneramo'nun yerine Erman olunca usta işi bir gol attı...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maça golle başlamak Sivasspor'un işini kolaylaştırdı, Mersin'in hücum hattı çok etkili oyunculardan kurulu değil, defansımızın da iyi performansıyla gol yemeden ilk yarıyı kapattık, ikinci yarıya çok iyi bir hücumla ve golle başladık ama sevincimiz kursağımızda kaldı... Ardından gelen iki golle maçı zaten bitirmiş olduk ...

Maçın en iyisi kimdi : Kesinlikle Erman Kılıç... Kıvanç'ı da unutmayalım...

Maçın en kötüsü kimdi : Sivasspor'da Kamil Grosicki ancak Mersin'de Çağdaş Atan herkesten daha kötüydü...

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyiydi... Penaltı pozisyonunda temas olmasa en-direkt serbest vuruş olacaktı ama olsun sonuçta gol olmadı...

Maçın Kader Anı : Üçüncü golde Erman'ın direkten dönen şutuna Kıvanç'ın yetişip kafayla golü atması...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Grosicki'yi ikinci yarıya başlatmaması olumluydu, performansı gün geçtikçe geriye gidiyor ve kesinlikle kendine çeki düzen vermeli...
eneskeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2012, 11:22   #97
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu maçın özetlerini doya doya izliyorum hala ne denir böyle bir maça fazla yoruma gerek yok sivasspora yakışan sonuçtu helal olsun.
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2012, 11:28   #98
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: M.İ.Y. Maçını değerlendirelim

Sezon başından bu yana aşağıdaki düşünceleri savunuyordum, umarım haksız çıkarım diyordum, haksız çıktığım için çok mutluyum ...

-Tek forvetli sistemle başarı gelmez
-Uğur ve Eneramo yetersiz
-Rıza hoca oyuncu seçimlerinde yanlış
-Bu takım ancak kümede kalma savaşı yapar

Tüm bu düşüncelerimi YANLIŞ çıkardıkları için Rıza Hocama, Uğur'a, Eneramo'ya ve diğer tüm oyunculara tek tek teşekkür ediyorum.

Siz böyle oynayın ben yeter ki hep yanlış çıkayım ...

GERÇEK BÜYÜKLÜK Yeri geldiği zaman hatalarını görmek, kabul etmek ve Özür dileyebilmektir !

Saygılarımla.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2012, 11:29   #99
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1249 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
izmirli yiğidonun yorumunu okursan sivassporun oynadığı futbolu benimgibi futboldan eh anlayanlar topluluğu beğenmez atılan goller seni aldatmasın sana göre her maçta farklı galibiyetler alması lazım ama bu futbolla zor
Futboldan eh anlayan sizler kendinizi fazla hayal aleminde görmeyin derim. Bu takım Turkcell Süpr liginde oynayan 7 günde 3 maç yapan bir takım. Maçlarına otobüs yolculuğu ile giden başkanı hapis de taraftarının sahip çıkmadığı sadece Rıza hocanın gayretleri ile ayakda durup bu noktalar gelen bir takım. Bizim takımımız ne Real Madrid ne de Barcelona ne de Mancheter United. Bizim takımımız da ne Messi ne de Ronaldo ne de Rooney var.

Bizim takımımız 3-2 kazansa da 3-0 kazansa da 5-1 kazansada yada 2-1, 4-0, 3-1 yenilsede eleştirilebilen dünya daki tek takımdır. Bizim takımımız böyle bir takım işte. Bizim takımımız şampiyonluğa oynasa da küme düşmemeye oynasa da eleştirline tek takımdır. Futboldan eh anlayan ender taraftara sahip dünyadaki tek takımdır. Bizim takım böyledir işte..

Futboldan eh anlayan sizler eleştirin varın takımı başka da birşey diyemiyorum....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.02.2012, 15:27   #100
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

kamil hariç herkes muhteşemdi. rıza hoca tam zamanında fatiy oyundan aldı. bu sefer beklemedi. yerinde bir değişiklik yaptı. teşekkürler

Etiketler
değerlendirelim, maçını, mİy