Bütün yazılanları baştan sona okudum ve hayretler içinde kaldım. %95'iniz olayı bilmeden duygusal olarak yazıyorsunuz, olayı yarım yamalak bilenlerde olayı aydınlatamamış.
Olayların başlangıcı
2008-2009 Sezonunda 24.Ekim.2010 tarihinde İstanbul'da oynanan Beşiktaş-SİVASSPOR maçında Mehmet YILDIZ'ın 4. dakikada attığı golden sonra başlamıştır. Bütün tribünler
SİVAS'lılara ana-avrat küfür ederken, "Sivas'lı ayılar, İstanbul'da ne arar" diye bağırırken o muhterem nam-ı diğer
İ.TORAMAN elini kaldırıpta tribünlere "susun, bende Sivas'lıyım" dememiştir. Aksine
SERDAR ÖZKAN ş.refsizi ile birlikte MUSA AYDIN taç atarken koşup gelerek MEHMET YILDIZ ile MUSA AYDIN'ın boğazına sarılmışlar, bütün stadı galeyana getirmiştir. Maç o hırsla ve küfürlerle
1-1 bitmiş ve maçtan sonra da sadece kaleci Rüştü tüm takımı tebrik etmiş, özür dilemiş, İ.Toraman elini uzatıp kimseyle tokalaşmamış aksine Mehmet YILDIZ'a yine söylenmiştir. Ertesi sezonda büyük marifetmiş gibi
58 numaralı formayı taşımayacağını bildirerek, çıkartmıştır.
Haaa, şimdi bu bilgiler ışığı altında yorumlarınızı, düşünceleriniz tekrar gözden geçirin. Bilinçli taraftar neden bu kadar tepkili anlarsınız. Bence herkes hakeetiği değeri görür. O adamın bu Sivasspor kulübünün kapısından hiçbir vasıfla geçmemesini diliyorum.
İşte olaylarla ilgili kayıt.. Tıkla ve izle,
http://www.ligtv.com.tr/haber/saha-boyle-karisti-1
.