Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.03.2012, 01:59   #91
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

TT Arenada ligin liderini çimlere gömüp finale yürüdüğümüz maçı değerlendirelim.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk 30-35 dakika dışında maçın tamamında takım halinde hem savunmayı, hem de hücumu çok iyi yaptık. Rakibe sadece 2 pozisyon verdik. Tek başarılı olamadığımız konu ise net gol fırsatlarını cömertçe ve biraz da beceriksizce kaçırmamız. Bunun dışında oynanan futbol iyiydi.
Maçın en iyisi kimdi :Takımımızdaki oyuncular, bir bütün olarak çok iyi mücadele ettiler. M.Akça,Faty ve Navratil savunmada iyi oynadılar. Yerinde müdahalelerde bulundular. Hücumda da Eneramo çok iyi top sakladı, mücadele bakımından müthiş oynadı.
Maçın en kötüsü kimdi :Herkes elinden geldiği kadar iyi mücadele etti. Kötü oynayan oyuncumuz yoktu.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İkinci Yarıda, 1-0 önde olduğumuz dakikalarda, Cerny'nin 2-3 metre geriden çıkıp, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu yan hakem ofsayt ile durdurdu. Bu pozisyonun hemen hemen aynısını geçen sezonun son maçında fb'ye karşı Erman ile yakalamış yine geriden çıkmasına rağmen yan hakem ofsayt bayrağı kaldırmış ve fb'ye çelme takmamızı önlemişti. Bu pozisyon dışında, yine maçta önde olduğumuz dakikada da Eneramo'nun aleyhine yan hakem devam demesine rağmen, orta hakem uydurma bir faul çaldı. Dikkatli takip edenler görmüştür. Pozisyonun devamında ceza sahası içinde rakip oyuncu Eneramo'yu düşürdü. Yani bir penaltı da güme gitmiş oldu.
Maçın Kader Anı :Birden fazla kader anı vardı; Önde iken Eneramo ile kaçırdığımız net gol pozisyonu; ve yukarıda yazdığım gibi hakemlerin acayip hataları. Sonuç olarak; erken koparabileceğimiz bir maçı; hem hakemlerin hataları, hem de kaçırdığımız pozisyonlarla, zora sokmuş olduk. Böyle bir galibiyet takımımıza kalan lig maçlarında ve kupa maçlarında moral vermiş oldu. Hocamızı ve tüm oyuncularımızı bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz Grosicki ve Kıvanç olmamasına rağmen , elindeki kadroyu çok iyi kullandı ve yönetti. Tebrik ediyorum hocamızı.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 02:58   #92
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Deplasmanda lider olan bir takimi eze eze yenen bir SIVASSPOR'a sapka cikarilir.Bugun bana sevinc yasatti SIVASSPOR. Tum oyunculara ve riza hocama tesekkur ediyorum.
Alt 21.03.2012, 08:29   #93
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maça yanlış oyun düzeninde başladık.Ama 30.dk. sonra oyunu değiştirdikve alan savunmasına döndük.Rıza hocam aynı hatayı BJK maçonda da yapmıştı.Ama orda da dönünce takım düzelmişti.Bence Murat AKÇA değişikliği çok hatalıydı.Son dakikalarda defansın göbeğiyle oynamak eğer sakatlık yoksa çok büyük teknik hata.Ama genel oyun,mücadele,futbol çok iyiydi.Şu gol kaçırma sorununu çözersek sıkıntımız kalmayacak.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda teknik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2012, 08:39   #94
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 511 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle tüm yiğidoları canı gönülden kutluyorum. Tebrikler Sivasspor....

Rıza hoca topu ve psikolojiyi iyi analiz eden ve cesurca bundan faydalanmaya çalışan bir hocadır. Dünkü maçta bu düşüncelerim tescillendi. Ben olsaydım adaşımı çıkarmazdım ters kademede ve hamlelerinde çok başarılıydı (Murat)
Faty i hiç bu kadar rakibi bozarak direnç gösterdiğini ve topu olumlu kullanma çabasını görmemiştim. Rajnoch değişikliğinden çok pedriel ve cihan değişikliklerinin zamanlaması bir teknik direktör başarısıydı. Galatasarayı orta sahada ve 3.bölgede karşılayarak oyun kurma şansı vermediler. Ama yine yakaladıklarını atamama hastalığı nüksetti ama Allahtan yemediler. Dürüst olmak gerekirse son dakikadaki pozisyon penaltıydı. Cerny inanılmaz faydalıydı. Kaleciyi ayrıca tebrik ediyorum. Net gs pozisyonları olmamasına rağmen yer tutuşu hamleleri ve kendine güveni üst düzeydeydi. Derbide haşatı çıkan gsnin bu durumundan Rıza hoca mükemmel faydalandı. Kısacası Sivasspor galibiyeti istedi ve 2009 yılında elediği gsyi yine eledi.

Maçla ilgili harika bir manşetim var yiğidolar;
RIZA HOCADAN KOCAMAN DERS!
Alt 21.03.2012, 10:19   #95
vahit5834
Acemi Yiğido

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 vahit5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en iyisi bence kaleci atillaydı çünkü bu sezon 26 adet golü hatalı kalecilerimiz yedi ilk defa onda sekizlik oynayarak maçı kazandık emeği geçenlere tşk ediyorum
vahit5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vahit5834'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2012, 11:20   #96
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu takım motive olduğu zaman neler yapabileceğini gösterdi. Doğru dürüst bir taraftarla bu takım çok iş yapar.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 11:28   #97
58nur58
Yeni Yiğido

58nur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58nur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

degerlendirecek birsey yok super oynadikkk sivasin gucunude boylelikle gormus oldular yigidolar tsk sizlere
58nur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 11:29   #98
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Sonunda hem iyi oynadik hem galip ayrildik ceyrek finale yukseldik defansif bir oyun oynadik bu anlamda murat ve faty elinden geleni yapti iyi oyun cikartti cerny serbest bir oyun yapisindaydi defans orta saha forvet hepsi vardi adamda sahada ayak basmadik yer birakmadi erman ilk baslarda cok top ezdi sonradan kendini topladi eneramo ayakta duramafi ilk baslarda ayakkabilarini cikartinca iyi oynadi en iyi hamle yorulan murat akca cikti yerine raynoh girdi sonuc olarak iyi mac cikarttik herkese hayirli olsun
Alt 21.03.2012, 12:22   #99
serrrkan
Yiğido

serrrkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 serrrkan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maçın adamı : Asisti yapan Milan Cerny

Maçın en kötüsü : Necati Ateş

Rıza hocanın Mehmet Nas'ı çıkarıp Grosicki'yi almaması beni çok şaşırttı eğer Kamil girseydi en az 3 olurdu.

Hakem iyi yönetti Erman'ın haksız yere gördüğü sarı kart haricinde bir hata görmedim.
Tüm yorumcular 90+5'te ki Ziya'nın eline çarpan topa penaltı dedi ama %100 lük gol pozisyonuna giren karaboğa eneramo'nun pozisyonunun haksız yere kesilmesini söylemediler.. eee işte buna ilahi adalet denir.
Maçın 70. dakikasında TT arenada BİZİM İÇİN SİVASADA KOY .. diye tezahurat yapan çirkef galatasaray taraftarını bi tarafına baka baka evlerine gönderdik. Lig liderini kendi evinde bozguna uğratmanız bütün sezona bedeldi TEŞEKKÜRLER SİVASSPORUM TEŞEKKÜRLER ! ALDIĞINIZ PARALAR SONUNA KADAR HELAL OLSUN. SİZ HEP VAR OLUN..!
serrrkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serrrkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.03.2012, 14:31   #100
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

SİVASSPORUM BENİ YANILTTI VE TURU GEÇMESİNİ BİLDİ. SEN BİRTANESİN SİVASSPORUM, SENİ ÇOK SEVİYORUM, BU SENE O SENE OLSUN KUPAYI ALALIM ARTIK SİVASIM.

Etiketler
değerlendirelim, maçı