Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.10.2012, 23:11   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivassporun oynadığı maçlara içinde en kritik maçtı bana göre..Bu maçtan puan alamasaydık çok üzülecektim...Çünkü attığı 2 gole rağmen Bursaspor da bu maçta hiç iyi değildi...İlk yarı kalemize sadece 2 bilemdin 3 defa geldiler..Attıkları gol tamamen bizim hatanızdan oldu,kaleci Borjan ve defans biraz dikkatli olsaydı bu gol kesinlikle olmazdı..Bir de galiba Slovak forvetin ceza sahası dışından vurduğu şut var başka da net pozisyonları yok..Bizim ise belki de maçın en net pozisyonunu Grosecki kaçırdı;ayrıca hakem hocalarının dediğine göre İlk yarı Enaramo ya yapılan hareket de net penaltı...Bu 2 pozisyon gol olsa ilk yarı skor bir anda 2-1 lehimize oluyordu..2.yarı Bursa nın 1 tane net pozisyonu var onda da rakip oyuncu topu kafayla auta gönderiyor..Attıkları gol belki de yılın golü olacak güzellikte bir gol....Rıza hoca ilk yarı sahada gezen Cerny çıkarıp 2. yarı oyuna alınca sivasspor daha iyi oynamaya başladı..Maçta belki de 2 takım oyuncuları içöinde sahanın en kötüsü Erman'ın çıkması sivasspor için dönüm noktası oldu.Çünkü yerine giren M. Nas orta sahada çok çalıştı.....Son 15 dakikada bilhassa Grosecki nin sunduğu resital, Klasik müzik bestecilerini bile kıskandıracak kadar güzeldi...İlk yarı adeta saç.baş yolduran Kadir in 2. yarı biraz daha olumlu hareketler yapması sivasspor için olumlu güzelliklerdi...Ziya yine takımın sigortası görevini çok iyi yaptı..Ziya böyle oynarsa A-2 milli takımdan bir de baktık A.Milli takıma yükselmiş;çünkü bunu hak ediyor...Enaramo tam hazır olmasa da yine de elinden geleni yapan oyuncuların başında geliyordu...Kaleciye bence nazar değdi..Umarım hep bjk maçındaki Borjan gibi oynar...Bu maçta Atif i çok aradık...Umarım Atif tez zamanda formasıan kavuşur..Erman kardeşim de umarım geçen yıl ki Erman gibi oynamaya başlar...Bu maçta kendisini sahada göremedik...Yeni transferimiz eski takımına karşı hırslı gözüktü ama onu yine de daha iyi görmek isterdik..Yenilen golde Kadir ile birlikte topu rakibe hediye ettiler...Cerny maç boyunca çıkana kadar ne yaptı kimse anlayamadı..Umarım bir daha böyle oynamaz...Hakemi konuşmuyorum çünkü sahada göremedik;maçı neredeyse orta sahada yönetti,pozisyonlara çok uzaktı...Nedendir bilinmez bu hakemle biz maç kazanamıyoruz;onun yönettiği maçlar hep olaylı geçiyor...B. Yıldırım bize hep ters geliyor..Umarım bir daha bizim maç vermezler...Biz sivassporu tutan hakem değil,tarafsız maç yöneten hakem istiyoruz...Bu maç ta geride kaldı haftaya milli maç arası var..Umarım sivasspor arayı iyi geçirip Antalya maçına iyi hazırlanır...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin..2-0 geriden maç beraber bitiyorsa sivasspor iyi yolda demektir...Çok iyi oynamadık ama 1 puanı da söke söke aldık...Her maçta kazanılan her puan bu takımı zirveye daha çok yaklaştırır...SİVASSPOR GELECEKTE HAFTALARDA İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2012, 09:57   #2
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporun oynadığı maçlara içinde en kritik maçtı bana göre..Bu maçtan puan alamasaydık çok üzülecektim...Çünkü attığı 2 gole rağmen Bursaspor da bu maçta hiç iyi değildi...İlk yarı kalemize sadece 2 bilemdin 3 defa geldiler..Attıkları gol tamamen bizim hatanızdan oldu,kaleci Borjan ve defans biraz dikkatli olsaydı bu gol kesinlikle olmazdı..Bir de galiba Slovak forvetin ceza sahası dışından vurduğu şut var başka da net pozisyonları yok..Bizim ise belki de maçın en net pozisyonunu Grosecki kaçırdı;ayrıca hakem hocalarının dediğine göre İlk yarı Enaramo ya yapılan hareket de net penaltı...Bu 2 pozisyon gol olsa ilk yarı skor bir anda 2-1 lehimize oluyordu..2.yarı Bursa nın 1 tane net pozisyonu var onda da rakip oyuncu topu kafayla auta gönderiyor..Attıkları gol belki de yılın golü olacak güzellikte bir gol....Rıza hoca ilk yarı sahada gezen Cerny çıkarıp 2. yarı oyuna alınca sivasspor daha iyi oynamaya başladı..Maçta belki de 2 takım oyuncuları içöinde sahanın en kötüsü Erman'ın çıkması sivasspor için dönüm noktası oldu.Çünkü yerine giren M. Nas orta sahada çok çalıştı.....Son 15 dakikada bilhassa Grosecki nin sunduğu resital, Klasik müzik bestecilerini bile kıskandıracak kadar güzeldi...İlk yarı adeta saç.baş yolduran Kadir in 2. yarı biraz daha olumlu hareketler yapması sivasspor için olumlu güzelliklerdi...Ziya yine takımın sigortası görevini çok iyi yaptı..Ziya böyle oynarsa A-2 milli takımdan bir de baktık A.Milli takıma yükselmiş;çünkü bunu hak ediyor...Enaramo tam hazır olmasa da yine de elinden geleni yapan oyuncuların başında geliyordu...Kaleciye bence nazar değdi..Umarım hep bjk maçındaki Borjan gibi oynar...Bu maçta Atif i çok aradık...Umarım Atif tez zamanda formasıan kavuşur..Erman kardeşim de umarım geçen yıl ki Erman gibi oynamaya başlar...Bu maçta kendisini sahada göremedik...Yeni transferimiz eski takımına karşı hırslı gözüktü ama onu yine de daha iyi görmek isterdik..Yenilen golde Kadir ile birlikte topu rakibe hediye ettiler...Cerny maç boyunca çıkana kadar ne yaptı kimse anlayamadı..Umarım bir daha böyle oynamaz...Hakemi konuşmuyorum çünkü sahada göremedik;maçı neredeyse orta sahada yönetti,pozisyonlara çok uzaktı...Nedendir bilinmez bu hakemle biz maç kazanamıyoruz;onun yönettiği maçlar hep olaylı geçiyor...B. Yıldırım bize hep ters geliyor..Umarım bir daha bizim maç vermezler...Biz sivassporu tutan hakem değil,tarafsız maç yöneten hakem istiyoruz...Bu maç ta geride kaldı haftaya milli maç arası var..Umarım sivasspor arayı iyi geçirip Antalya maçına iyi hazırlanır...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin..2-0 geriden maç beraber bitiyorsa sivasspor iyi yolda demektir...Çok iyi oynamadık ama 1 puanı da söke söke aldık...Her maçta kazanılan her puan bu takımı zirveye daha çok yaklaştırır...SİVASSPOR GELECEKTE HAFTALARDA İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK...
Maçları ne yazıkki tvlerdeki hakem hocası denen talkshowcular değil sahadaki hakemler yönetiyor.Eneramo -İbrahim omuz omuza kafa topuna çıkıyor,bu penaltıysa ben bugüne kadar boşa futbol izlemişim.Ziya konusuna gelince önünde kapı gibi H.Aliler,Canerler olmasa ZİYA herşeyi hakediyor,çok formda.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2012, 01:31   #3
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maçın son düdükle bittiğini bursaya gösterdik bende hakemin ardniyetli olduğu fikrindeyim.antalya maçından puan çıkarırsak çokhoş olur puan farkı açılmaya başlıyor ne kazansak kar,beraberlikte rakibinde 2 puanı gidiyor buna şükür..
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2012, 23:49   #4
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben bukez macin ancak 30 dakkiasini izleye bildim bulundugum yerden 120 km uzakta bir toplantimiz vardi meecbur gitmekgerekiyordu ancak livescordan takip edebildim.
izledigim süre icerisinde evdekilere söyledim bu hakembizi yakacak diye sünkü bütün insiyatifini Bursaspora kulandigini gözler önüne serdi.Hakem´e inat bir pan inan iyidir insallah Antalya macindan aliriz üc puani
Bu arda Riza hoca Erman ve Kadirin kulagini cekmesi gerektini düsünüyorum Erman efendi yedi haftadir bir varlik göstermedi hala gecen seneki kredisinden kullaniyor simdilik ama Ermanim elin usagi Alex´in gözünün yasina bakmadan kapinin önüne koydu!silkelen ve kendine gel SivasSporun sana ihtiyaci var.
Alt 10.10.2012, 09:06   #5
izmirliyigido
Gast

Oyuna ve pozisyonlara baktığımız da bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Bizim net 5 pozisyonumuz var, Bursaspor'un net olmayan 2 pozisyonu var ikiside gol oldu. Nasıl bir mantıktır anlamadım, o yüzden 2 dakikada gelen 2 gole müthiş sevindim.

Yenilseydik yazık olacaktı, bütün emekler çöpe gidecekti, Bursaspor konuşulacaktı, biz kötü takım imajı yiyecektik. GROSECKİ sayesinde geri dönüş yaptık ve sıralamada ki yerimiz 4 basamak düşsede zirveye sadece 2 puanlık bir nefeste yerimizi aldık.

İlk 6 ve 7. hafta da ki sıralama lig sonunda da aşağı yukarı aynı oluyor. Son 6-7 sezonu takip ettim bu böyle. Yani lig sonunda ilk 5'te bitirebiliriz.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.10.2012, 10:43   #6
erolbal
Yeni Yiğido

18 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 erolbal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Cool Cevap: Maçı Değerlendirelim

Tamam muteşem geri dönüş... Eğer Sivas'ın normal şarjlarına sarı kart gösteren, Bursa'nın ise faullerine hiç bir şey göstermeyen bu hakem yüzünden rahat kazanacağımız maçı kahraman gibi berabere bitirdik. BU HAKEM GİBİ DAVRANAN arkadaşa BÜLENT YAVUZ adında hakem eskisi tam not vermiş. Sık sık Bülent Yavuz un bize düşmanlığını yazıyorum. Ona göre en iyi hakemler bülent Yıldırım, Barış Şimşek, Abdullah ...........Bu isimler onun ne kadar yamuk baktığını gösteriyor. Lütfen Habertürk'ün yayın yönetmeni Fatih Altaylıya Bu şahsı şikayet edelim.
erolbal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı