Maçta göze çarpanlar : ?rıza hocanın taraftarın futbolcuların kendine gelmesi pozitif futbol
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?dikkatli olsaydık farkı açabileceğimiz şansımız yardım etmese yenilebileceğimiz berabere kalacağımız maçoldu ilkyarı 2.yarı zevkliydi seyircilerimize ayrıca çok teşekkür ederim hep böyle doldursunlar yenemiyeceğimiz takım yok
Maçın en iyisi kimdi : ?bizden hepsi süperdi atıf bojan hakan kadir çok iyiydi pedriel 2asistle maçın gizli kahramanı oldu 3.golüde pisipisine kaçırdı iyioynadık
Maçın en kötüsü kimdi : ?:??????????yok diyelim
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?hakem düzgün maç yönetti kartları doğruydu
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? şu maçı sivassporlu oyuncuların gayreti taraftarların duasıyla birazda şansın yardımıyla kazandık 2.yarı ts ortasahayı yürüyerek geçti aldığı adam uğur ve hayrettin şu maçta piec mehmet nas oynamıyacaksa nezeman oynıyacak begenmedim hamlesini galibiyet için tesekkür ederim
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maçta göze çarpanlar : Takım olarak süperdik inanılmaz pres yaptık ve inanılmaz çiftetelli show Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Rıza Hoca takıma dersini iyi çalıştırmış Maçın en iyisi kimdi :Sivassporve Büyük Taraftarı
Maçın en kötüsü kimdi : Benim gözüme Pedriel tutuk gözüktü o bile iyiydi
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Süleyman Abay'da çok iyi maç yönetti Zokora pozisyonunda 2. sarı değil direk kırmızı karttı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :1. değişiklik zorunluydu Hayrettin değişikliği iyiydi Uğur değişikliği vakit geçsin diye yapıldı
Hayrettin 58 extra
Ugur Tavuk 3 ( 2 dakika süre aldigi icin bence cok bile) hatta 1 puan bile verebilirdim , cünkü Hakan Arslan gol attiginda ayaga bile zor kalkti , tavugum pasa pasa oturuyordu.
ben rıza hoca kadar dikkafalı burnunun dikine giden birini gömedim, insanlığına laf yok ama bu huyu bizim daha iyi yerlere gelmemize engel oluyor belkide...pedieli çıkarıp yeni transferi 5 dk bile olsa alamazmıydı?????
maçı biz değil trabzonlular değerlendirsin iki haftada iki büyük rakibe diz çöktürdük bu ruhla oynasın bu takımın yenemeyeceği takım yok şanlı yiğidom helal olsun size alınlarınızdan teker teker öpüyorum hepinizi