Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 00:31   #91
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Basta suna acıklık getirmek lazım. Bütün stat Rıza efendiye küfretmedi. Sezonun ilk yarısında Dogaya küfredildiginde Rıza hoca profosyonel olmak gerek bunları bütün Sivas halkına maal etmmek gerek diyordu. Şimdi kendisine yapıldıgında hiçte profosyonel davranmıyor. Emek verme işine gelincede kimse kimsenin babasının hayrına calısmıyor. Emeginin karsılıgını fazlasıyla alıyor. Onun için en hayırlı olanı yaptı, sözde istifa etti yani. Ama biz bunlarıda yemedik. İnsallah sezon sonu gönderilirde bizde ARIZADAN kurtulmus oluruz.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:32   #92
chtlk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 chtlk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor aşkıyla bir şeyler yapmak istiyorsak önce takıma destek biri gider biri gelir düşüncesi bana göre yanlış sizi bilmem arkadaşlar bir avuç ordu taraftarı vardı bugün adamlar organize taraftar olmuşlar hepsi bir ağızdan bağırıyorlar bizde o kadar taraftar stadın yarısından fazlası Sivasspor taraftarı ama ne dediği belli değil önce bunu düzeltmek lazım sonra hocası oyuncusu eleştirmek lazım bizde bir ve tek grup olalım yönetimden destek isteyelim taraftar gibi taraftar olalım maça giremezsek dışarıda destek verelim takımımıza ...ama destek verelim sonra oyunu eleştirelim sivas ve sivasspor için
chtlk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 00:37   #93
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basta suna acıklık getirmek lazım. Bütün stat Rıza efendiye küfretmedi. Sezonun ilk yarısında Dogaya küfredildiginde Rıza hoca profosyonel olmak gerek bunları bütün Sivas halkına maal etmmek gerek diyordu. Şimdi kendisine yapıldıgında hiçte profosyonel davranmıyor. Emek verme işine gelincede kimse kimsenin babasının hayrına calısmıyor. Emeginin karsılıgını fazlasıyla alıyor. Onun için en hayırlı olanı yaptı, sözde istifa etti yani. Ama biz bunlarıda yemedik. İnsallah sezon sonu gönderilirde bizde ARIZADAN kurtulmus oluruz.
Kardeş sana rıza hocanın borcu filan mı var alaıyormuşum borcun mu var puan durumuna bakınca ben başarısızlık göremiyorum cuper takımı düşüyor hala bırakmıyor sizinkiler yarı finalde tarihinde ilk kez takımları oynayacak hocayı kovuyorlar kazanınca Erman atıf kazandırdı kaybedince rıza kaybettirdi
Alt 31.03.2013, 00:40   #94
chtlk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 chtlk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İllede sivasspor
chtlk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 00:41   #95
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

tek kelime ile yazik,Riza hoaca hakli bile olsa su asmada istifa etmekle haksiz duruma düsmekte,ister istemez kafalarda acaba Riza hoca takimina güvenemiyor mu sorusu olusuyor,cünki bu küfurler ve hakaretler yeni degil neden bugünü bekledi,
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 00:43   #96
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 505 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birader bazı şahısların maça hayrettinle başlamasına aşırı tepkisine anlamadım, tamam hayrettin her maçında rakibe asist yaptı ama ziya kart cezalısı başka kim var sol defansta, hoca bu konuda ne yapsın diyesi geliyor insanın. herkes suclu su durumda umarım bu yakışıksız hareketler bize pahalıya malolmaz. düşününce türkiyede t.direktör bulamazsın sivasa uyum saglayacak. senol ertugrul rıza özdilek harici digerleri ligin yarım bilemedin bir sezonluk sürekli takım değiştiren isimler. kim gececek kim sahip cıkacak bu takıma simdi küfür edenler yarın dönüp bakmayacak bile ne halde diye. karardan dönülür veya devam edilir sivas hayırlısı olsun. bugün 3 puan aldık iyide oynadık fakat kaybeden neyazııkki tüm sivasspor ailesi oldu. tek kazanan etrafta yaptıklarını gururla anlatan kendini taraftar sayan bir grup insancık oldu.
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı onurcngr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:43   #97
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş sana rıza hocanın borcu filan mı var alaıyormuşum borcun mu var puan durumuna bakınca ben başarısızlık göremiyorum cuper takımı düşüyor hala bırakmıyor sizinkiler yarı finalde tarihinde ilk kez takımları oynayacak hocayı kovuyorlar kazanınca Erman atıf kazandırdı kaybedince rıza kaybettirdi
Sen Akhisar Mersin Gaziantep Ordu Gencler İ.B.B maclarındaki oyunu puan kayıplarını dogal karsılıyorsan ben bişey demiyorum demiyorum kardesim. Cıkıpta rakibi ezerek taktik ve teknik oynayarak kazandıgımız 3 veya 5 tane mac söylersen ben söylediklerimden dolayı Rıza hocadan özür dileyecegim. Ortada olan gercek sudurki sansla kazandıgımız maclar olmasaydı simdiden kümenin yolunu tutmustuk. Sivassporun iyligini isteyen hic bir kimse Rıza devam etsin demez. Katkısından cok zararı oluyor.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:44   #98
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza gerekli cevabı verdi utancımdan 2-1 den sonra izleyemedim kırdım dekoderi böyle taraftara süper lig çok bunu bilin Rızaya 7maç sabredemediniz helal olsun
Sende haklısın Bu maçta tepki vermeseydik 7 maç daha sesimizi çıkarmazsaydık sen 7 hafta sonra buraya ağlama yorumlarıyla gelirdin neden çünkü SİVAS ptt 1 liginde
tepkisiz ortam her zaman rahat ortamdadır başı boşluk yaratır ...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bahbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 00:55   #99
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 505 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bilgisaray oyunuyla gerceği karıştırmayın orda kolaydır adam gondermesi satması alması koskoca barca bile yeni teknik direktoruyle uyuşmadı, bazılarına kalsa barca hocasızda oynar ama olmuyor şimdi kim gelir sivasspora kim girer bu riske klayve başında ilk 11 kuran fergusonlar mı yoksa trübindeki Mourinho lar mı?
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda onurcngr'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 01:04   #100
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Akhisar Mersin Gaziantep Ordu Gencler İ.B.B maclarındaki oyunu puan kayıplarını dogal karsılıyorsan ben bişey demiyorum demiyorum kardesim. Cıkıpta rakibi ezerek taktik ve teknik oynayarak kazandıgımız 3 veya 5 tane mac söylersen ben söylediklerimden dolayı Rıza hocadan özür dileyecegim. Ortada olan gercek sudurki sansla kazandıgımız maclar olmasaydı simdiden kümenin yolunu tutmustuk. Sivassporun iyligini isteyen hic bir kimse Rıza devam etsin demez. Katkısından cok zararı oluyor.
FB,GS,BJK,TS yendik eğer GS yenersek bir sezonda 4 büyükleri yenme başarısını gösteren 4 takım arasına girip rekor kırmak üzereyiz.Biz o dediğin maçları şans eseri kaybettik hakemleri hepimiz görüyoruz en az 15 puan daha ekle sen bizim puan durumuna hakem payı olarak bak bakım puan durumuna
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa