Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sergen Yalcin dün Kanaltürkte , carlos gelmeden önce Sivasspor hakkinda sunu söyledi.
Sivasspor'un böyle bir lüksü yok , Roberto Carlos belliki oynayan takim yaratmak istiyor ama tabi sunuda düsünmek lazim ;, Oynayan Takim yaratmak güzel , bende isterim benim takimimda stopere versin o sol beke versin ona tekrar versin o sag beke versin o Adem'e versin Orta Sahada o dönsün ist eöbür yanindakine versin kenardaki Aatif Sesu ya versin , bende isterim öyle oynasinlar ama senin öyle o öyle oynacak gurubu yok birdefa , sen bunu icerdeki Konya macinda yaparsin belki bu oyun anlayisini anlarim icerdeki Konya macinda oynarken veya icerdeki baska rakiplerde oynarken ama sen deplasmana geldigin zaman SANA böyle oyun Oynatmazlar , senin böyle adamlarla böyle oyun oynim yumusak bir takim birdefa orasi da cok entresan cok yumusak bir takim baski yok prek yok , Emenike alip dönüyor , Webo aliyor gidiyor dönüyor , Kuyt gidiyor soldan Caner geliyor , Meirales gidiyor , Selcuk aliyor , isteyen istedigi gibi gidiyor Sivasspor'a karsi topu aldigi zaman.
Yani sen bukadar yetenekleri ayaklari bu lüksü tanirsan 3-4 farkli ayrilman bana göre normal , daha da yiyebilirsin yani , o yüzden Sivasspor son derece yanlis bir taktik ile oynadi onu bir defa kenera koyalim Sivasspor cok yanlis cok kötü bir Oyun anlayisiyla sahadaydi , önemli hatalar yaptilar , Kademe hatalari yaptilar , arka bekler geri gelmiyor bombos geliyor arkadan gelenler , Sivasspor'un heryeri ARIZA bir defa , Santraforlarini begendim sana söylim Utaka mi , Utaka'yi begendim iyi oyuncu gercekten cok iyi oyuncu almislar ben ben begendim bak iyi oyunuc almislar o Cocuk iyi bir Santrafor cünkü yani bakiyorum Topu Alisi , servisleri herseyi güzel , herseyi iyi bana göre yani , o oyuncu kaliteli bir Oyuncu .
Fenerbahceye döncemiz zaman , bu gecedeki Kadro tmm , Sivasspora karsi iyi oynadi kazandi ama bu iyi bir Kadro degil baska takimlara karsi zorlanirlar dedi.
Bu ilk 11 cik bakalim Kasimpasa karsina da bak görelim ne olcak hatirlarsan gecen senede söylemsitim dedi.
|