Cevap: Maçı Değerlendirelim
Çok güzel maç oldu,güzel bir galibiyet aldık. Rakibe göre hakem hatalıydı,bize göre hakem çok iyiydi. Yalnıızzz şu an Lig TV'de Aziz YILDIRIM'ın açıklamalarını izliyorum. O da seyircinin tezahüratına takılmış. Adam bi yerde haklı konuşuyor. Ben Sivasspor'u satınmı aldımki '' şike yapsana şike yapsana '' diye bağırıyorlar diyor. Çok güzel bir açıklama ve tesbit.'' Bana böyle bağırıyorsanız siz şike yaptığınızı kabul ediyorsunuz '' diyor.
Ben bu bir kısım taraftar grubunu kınıyorum. Maraton A'da bulunan bu taraftar grubunu artık almayın içeriye sayın yönetim.
Biz ordayız, bıktık bu grubun küfüründen.!!! Adam daha maç başlamadan anons yapıyor işte 6222 sayılı kanuna göre....... diye başlarken onlar daha anons halindeyken basıyorlar küfürü,kalayı..Yeter artık arkadaşlar,sayın yönetim bildirin bu gruba hadlerini. Çoluğumuzu çocuğumuzu maça getiremez olduk yaaawwww...Birde sözüm yönetime ve kapıda duran polislere,güvenlik görevlilerine..Bu maça beleş adam alabilirsin ama bu aldığın adamların bilet fiyatından kat kat fazla ceza yiyeciksin haberin ola..Ve bu hafta cezayıda yersin. İnanın satılan biletin 5000 fazlası adam vardı stadyumda yeter artık..Birde milli takım forması giyen her ne olursa olsun o formayı terleten futbolculara ANA,AVRAT,ÇOLUK,ÇOCUK KÜFÜR EDİLMEZ. Ben o kişinin Sivaslılığından şüphe duyarım arkadaş..Fenerlisi,Galatasaryl ısı,Tranzonlusu,Galatasarylısı kim olursa olsun. Senin o kişilerin ailesine küfür etmeye hakkın yok..!!! Takımını desteklemiyorsun koro halinde küfrediyorsun..Yazık...Çok yazık...Son söz olarak TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR..Hep böyle olun..
|