Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.02.2014, 21:04   #91
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

vuuuuu yeeeeeaaaaaaaa okeeeeeeyyyyyyyyy işteeeeeeeeeeee buuuuuuuuuuu

çok teşekkür ederim tanrım bu güzel maç için

helal olsun size hep böyle...Ligin en iyi takımını yendik arkadaşlar bu özgüvenle bakın görün eskişehiride yeneriz bu hafta
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 21:06   #92
corner58
Acemi Yiğido

42 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 corner58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herzamanki futbolumuzu oynasaydık gene açıklar verip fark yerdik. Sağlama alalımda yüzdemiz düşük olsun varsın
corner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 21:12   #93
Rallim58
Gast

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Artık mecnun başkanın bu küfür ve trübün olayına el atma zamanı geldide geçiyor bile özellikle maraton bölümündeki sözde taraftar grubu gerek küfür gerekse trübün olayları yüzünden sivasspor olmadık cezalar alıyor koskaca bir şehir zan altında kalıyor adı lekeleniyor kulübe verilen cezaları kulüp değil o olayları çıkaran kişilerden almak lazım bak o zaman daha böyle sıkıntılaar çıkarıyorlarmı artık trübünlerin akıllı olmaları lazım mecnun başkanın bazı şeyleri halletmesi lazım sırf stada girmek için beleş bilet dilenen bu zihniyetlerin artık trübünde olmamaları lazım takımı deteklemek yerine takıma cezalar almasına neden oluyorlar sonra sanki kendilerinden başka takımı seven yok
Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

aynen MECNUN BAŞKAN'ın bu kendini bilmezleri artık tribünlerden temzileme zamanı geldi...ya gözümle gördüm içlerinde gs-bjk şapkalılar atkılılar var ve BELEŞ bilet için kedi gibi kapı önünde bekliyorlar..hani onlar gerçek taraftar ya!!!
Çok söylendi, yazıldı, çizildi ama maalesef...

Elazığ müsabakasında uygulansın, biletsiz içeri kimse alınmasın, gör bakalım küfür olacak mı?
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2014, 21:33   #94
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 486 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hepımıze bu galıbıyet hayırlı olsun egerkı ıkı uc tane deneyımlı kalıtelı oyuncu alınsa ıdı bu takım real madrıdıde yenermıs alkıslar taraftara ve oyuncularımıza
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 21:35   #95
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok söylendi, yazıldı, çizildi ama maalesef...

Elazığ müsabakasında uygulansın, biletsiz içeri kimse alınmasın, gör bakalım küfür olacak mı?
evinde eşine laf diyemeyen iş yerinde patrona memursa amirine bişey diyemeyen adam geliyor küfür ederek kendini deşarj ediyor yensede yenilsede hakemolsun rakip futbolcu olsun ana avrat dümdüz gidiyor
Alt 09.02.2014, 21:52   #96
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Çok güzel maç oldu,güzel bir galibiyet aldık. Rakibe göre hakem hatalıydı,bize göre hakem çok iyiydi. Yalnıızzz şu an Lig TV'de Aziz YILDIRIM'ın açıklamalarını izliyorum. O da seyircinin tezahüratına takılmış. Adam bi yerde haklı konuşuyor. Ben Sivasspor'u satınmı aldımki '' şike yapsana şike yapsana '' diye bağırıyorlar diyor. Çok güzel bir açıklama ve tesbit.'' Bana böyle bağırıyorsanız siz şike yaptığınızı kabul ediyorsunuz '' diyor.

Ben bu bir kısım taraftar grubunu kınıyorum. Maraton A'da bulunan bu taraftar grubunu artık almayın içeriye sayın yönetim.

Biz ordayız, bıktık bu grubun küfüründen.!!! Adam daha maç başlamadan anons yapıyor işte 6222 sayılı kanuna göre....... diye başlarken onlar daha anons halindeyken basıyorlar küfürü,kalayı..Yeter artık arkadaşlar,sayın yönetim bildirin bu gruba hadlerini. Çoluğumuzu çocuğumuzu maça getiremez olduk yaaawwww...Birde sözüm yönetime ve kapıda duran polislere,güvenlik görevlilerine..Bu maça beleş adam alabilirsin ama bu aldığın adamların bilet fiyatından kat kat fazla ceza yiyeciksin haberin ola..Ve bu hafta cezayıda yersin. İnanın satılan biletin 5000 fazlası adam vardı stadyumda yeter artık..Birde milli takım forması giyen her ne olursa olsun o formayı terleten futbolculara ANA,AVRAT,ÇOLUK,ÇOCUK KÜFÜR EDİLMEZ. Ben o kişinin Sivaslılığından şüphe duyarım arkadaş..Fenerlisi,Galatasaryl ısı,Tranzonlusu,Galatasarylısı kim olursa olsun. Senin o kişilerin ailesine küfür etmeye hakkın yok..!!! Takımını desteklemiyorsun koro halinde küfrediyorsun..Yazık...Çok yazık...Son söz olarak TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR..Hep böyle olun..
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı balmandol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2014, 22:10   #97
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Bence Egemenin Aatif'a aptigi faul , cünkü bacagini koyuyor ama Sari kart agir olmus , daha sonrada hakeme gögüsüyle müdahale etmesi ise Kirmizi Kart.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 22:27   #98
sivasspor585858
Yiğido

sivasspor585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 sivasspor585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakem bugün bizi az da olsa korudu. Kadir gibi bir kazma futbolcu olamaz.
Akil var Mantik var, öküz gibi elini uzatiyor topa. Hakem penaltiyi verse, fark yerdik bugün. Kadir tam bir amatör. Carlos acilen uyarmali. resmen yakacakti bugün bizi. Sow daha ortayi yapmadan önce bizim kazma eli acmis topu elle kesmeye hazirlaniyor. bu Kadar da olmaz. Bugüne Kadar Kadirin bize bir macta faydasini görmedim. Hangi macta olumlu birsey yapip bize mac kazandirdi. PTT 1. Lig futbolcusu. Ben sahsen Kadirin bir an önce gönderilmesini istiyorum. Ayagina aldigi top hep hatali pas. Adam kaleye sut atiyor attigi sutlarin yüzde onu kaleyi tutmuyor.

Egemenin kartina gelince hakem kirmizida hakli. Ya küfürden Verdi, yada hakeme gögüsle temas etti diye. Daha önce aatifa faul varmi yokmu tam belli olmuyor.

Egemenden önce Caner sari kartindan öncede elle oynadi. aslinda ikinci saridan oyundan atilmasi lazimdi.

Meireles direk kirmizi. Tartisilmaz bir pozisyon.
sivasspor585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 22:27   #99
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu galibiyetı sözde yorumcu ama yalaka rıdvan ve saz ekıbıne armagan ediyorum
utanın 3 büyütülmüşler babanız geliyor...
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 22:31   #100
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

maçla ilgili hiçbir yorum yapmayacağım...öyle yada böyle maçı kazandık...her maçta bu hakem hataları oluyor...tek fark İstanbul takımlarına olunca günlerce konuşuluyor...bugün maçın sonunda şike olayıyla ilgili bağıranlar acaba kendi başkanımızın bu yüzden mahkum edildiğini ve yaptıkları tezahüratların aslında doğrudan başkana gittiğini biliyorlarmıydı...bence bugün konuşulması gereken asıl şey bu...

bedava girer biletli girer bu da ayrı mesele..ama toplu halde küfür ederek adım adım saha kapatmaya gittiğimizin farkında olmayan bu topluluğa kim dur diyecek???
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı