Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.02.2014, 18:41   #91
TiG58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TiG58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maalesef takımda çok bencil oyuncu var bunların başında aydın ve atıif geliyor teknik heyetin buna bi çare bulmasi lazım kaleciye gelince ona kzymamak lazım sonuçta kapasite 6 belli golün hesabını yönetim kurulundan sormak lazım çok değil bir stoper bir orta saha birde forvet alınıp bu konu kapanacakiayrıca hakeme de bi parantez açmak lazım iyi yönetmedi maçı yada adil davranmak istemedi
TiG58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TiG58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2014, 18:43   #92
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

2 hafta önce feneri yenince "elestirenlere kapak olsun" diyen arkadaslara: ne diyelim simdi, biz de size kapak olsun mu diyelim, yoksa beraberce oturup derdimize mi yanalim? Biz de beklemiyorduk durumun bu kadar kötü oldugunu ama umarim anlamislardir maksadimizin felaket tellalligi oldmadigini Sadece DOST ACI SÖYLER. Allah bundan sonraki haftalarda yardimcimigz olsun. Biz forvet lazim diyorduk ama takim defansi icler acisiydi.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MOS-BY-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2014, 18:54   #93
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

ilk 4 ü 3 ü 5 i unutalım bu oyun devam ederse 8 veya 10 cu olursak ne ala .
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2014, 18:58   #94
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkan yönetim kurulunun başıdır..Yönetim ile başkan ayrı düşünülmez.. Yönetimi suçladığın zaman başkan ıda suçluyorsun demektir..
Kaldı kı başkanı elbette eleştirebiliriz.. yanlış yaptığında herkes gibi başkanda eleştirilebilir.. bunda hiç bir sakınca yok....Sende eleştirebilirsin bende eleştirebilirim her Sivasspor'lu da eleştirebilir...
Manuel Costa'nın 2.5 milyon euro bedelle geldiğini biliyorsun.. Carlos'un aldığı parayı biliyorsun.. bu paraları ödeyen başkan ve yönetime cimri demek haksızlık olur...
Carlos gece gündüz takımın yanında diyorsun..elbette yanında olcak..İşi bu... Sivasspor'a turist olarak gelmedi...
Teknik direktörü eleştirmek sövmek değildir..6 gol yedikten sonra teknik direktör eleştirilir... Eleştirilmelidir de...Eleştirmek sövmel değildir...
Senin 6 gol nedeniyle üzülmediğini iddaa edemem..hatta üzüntünü "ulan" gibi sözcükler kullanarak gösterdiğini zannediyorum...
Tek sorum Sivasspor'un 6 gol yemesine mi yoksa Carlos'un eleştirimesine mi fazla üzüldün??
Herşeyden, Carlos'tan yönetimden,başkandan önemli olan Sivasspor dur.. Sivasspor'un başarısıdır...
Her Sivasspor'lu bu hedef için çalışmalı...
Sivasspor'un Kadrosu bir cok altdaki takimlardan daha kisitli ama onlardan daha üsteyiz bunun icinde Roberto Carlos'a ve tesekkür etmemiz gerekir. Tabiki elestirebiliriz ona lafim yok. Yönetim i elestirmek Mecnun Baskani elestirmek anlamina gelmez. Roberto Carlos turistlik icin mi geldi ? Sorusuna , diger teknik adam yerli olmalarina ragmen hep takimin basinda degillerdi.

Hatta cogu kisi kumar olarak gördügü bu teknik direktör seciminde , binlerce kisi yanildi. Neyse birakalim bunlari , önümüzdeki maclara bakalim. Bende üzüldüm ama üzülmek yeterli degil , ben en cok neden Bursaspor , Eskisehirspor , Adanaspor gibi stadlarimizi dolduramiyoruz, yenilsekte yensekte nicin full destek verilmiyor diye en cok buna üzülüyorum... Maglubiyetden da fazla buna üzülüyorum.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2014, 19:03   #95
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bu takımda Korcana ne oldu...
Bu takımda Utaka niye yok...
Bu takımda neden herkes gol olunca şımarıyor ve gereksiz kart görüyor...
Bu takımda neden herkes şahsi (ben atayımcı) oynuyor...
Bu takım neden bu kadar cıbır...
Bu takımda neden herkes ben play-maker'ım diyor...
Bu takımın kulak çekecek bir tane adamı yok...
Bu takım neden pres yapmıyor...
Bu takım neden hem dın dın yan pasçı...
Bu takım neden transferde başarılı değil...
Bu takım neden hep üç beş kişinin üzerine kurulu...
Bu takımda disiplin eksiğini gören yokmu?....

Bu takımda...
Bu takımda......

Allah aşkına kendinize bir çeki düzen verin. Ayağınıza gelen şansları kötelemeyin. Bir maceraya girdik burdan maç vermeyin, yada umut vermeyin...
Allah aşkına yahu...
La ilahe illallah yaav... :( :(

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2014, 19:10   #96
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu takımda Korcana ne oldu...
Bu takımda Utaka niye yok...
Bu takımda neden herkes gol olunca şımarıyor ve gereksiz kart görüyor...
Bu takımda neden herkes şahsi (ben atayımcı) oynuyor...
Bu takım neden bu kadar cıbır...
Bu takımda neden herkes ben play-maker'ım diyor...
Bu takımın kulak çekecek bir tane adamı yok...
Bu takım neden pres yapmıyor...
Bu takım neden hem dın dın yan pasçı...
Bu takım neden transferde başarılı değil...
Bu takım neden hep üç beş kişinin üzerine kurulu...
Bu takımda disiplin eksiğini gören yokmu?....

Bu takımda...
Bu takımda......

Allah aşkına kendinize bir çeki düzen verin. Ayağınıza gelen şansları kötelemeyin. Bir maceraya girdik burdan maç vermeyin, yada umut vermeyin...
Allah aşkına yahu...
La ilahe illallah yaav... :( :(

Hayirlisi artik insallah bu mactan ders almislardir Elazig macinda 3 puan istiyoruz
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2014, 19:17   #97
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor'un Kadrosu bir cok altdaki takimlardan daha kisitli ama onlardan daha üsteyiz bunun icinde Roberto Carlos'a ve tesekkür etmemiz gerekir. Tabiki elestirebiliriz ona lafim yok. Yönetim i elestirmek Mecnun Baskani elestirmek anlamina gelmez. Roberto Carlos turistlik icin mi geldi ? Sorusuna , diger teknik adam yerli olmalarina ragmen hep takimin basinda degillerdi.

Hatta cogu kisi kumar olarak gördügü bu teknik direktör seciminde , binlerce kisi yanildi. Neyse birakalim bunlari , önümüzdeki maclara bakalim. Bende üzüldüm ama üzülmek yeterli degil , ben en cok neden Bursaspor , Eskisehirspor , Adanaspor gibi stadlarimizi dolduramiyoruz, yenilsekte yensekte nicin full destek verilmiyor diye en cok buna üzülüyorum... Maglubiyetden da fazla buna üzülüyorum.
stada gelen insanları bunlar taraftar değil cekirdekci diye eleştir ihtiyar de eleştir stada gelenlerin üzerine polisin atları ile hücuma kalk stadın içinde suyu bile karaborsa sat takım hakkında kapalı kutu hiç bilgi verme taraftarı adam yerine koyma ben bir sivaslı olarak 55 yaşındayım mal değilim herhalde degerimin olmadığı yere gitmem kardeşim hiç kimsede getiremez.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2014, 19:27   #98
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu an Bayern'in maçını seyrediyorum.Hani santraforsuz sistemi başlatan Pep'in takımı Mandzukich ve Müller her ikisi de santrafor ve bu takıma daha Levandovski gelecek o da santrafor.2 aylık ara transferde üste para alınarak alınacak oyuncuları alan bir yönetim ve buna izin veren bir hoca ile ancak bu olurdu o da oldu.Dakika 18 Costa yere çökmüş dinleniyor,Adem konsantre kaybı yaşıyor....................... bıktım artık hangi birini yazayım.Zamanın da yazmasam içimde ukte kalırdı.Haklılığım ortaya çıkıyor ama böyle acı olmasa iyi olurdu.Devre arasında maç başlamış neredeyse gol olacak Carlos aheste aheste sohbeti bozmadan kulubesine gelcek kadar lakayt olursa oyuncular da aynı tavırda olur.İmam cemaat misali.İlk yarı puanları topladık bu sene de kümede kaldık bu bize yeter değil mi saygıdeğer yöneticiler?!!!!
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2014, 19:34   #99
metee58
Yiğido

73 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 457 metee58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu takım avrupaya gidecekse hiç gitmesin ülke puanına zarar vermeyelim..takıma takviye şart yönetim nasıl görmedi bunu ?
Alt 23.02.2014, 19:52   #100
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***3 yıldır bildiğin tanıdığın kaleciyi güvenme ,bu gün aldığın ptt liğ oynayan kaleciye kadroda yer ver.aynı şey cihan ÖZKARA icinde gecerli. bide amacın 6 yemekse elazığda yeseydin.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, kasımpaşa, maçı, oynadı, yabancı