Cevap: Maçı Değerlendirelim
Açıkcası söylenecek o kadar çok şey var ki...Okan Hoca bu maçı kazanamaya kazanamam ama en azından cesur futbol oynayarak herkese mesaj vermek istiyorum düşüncesi ile bu maçın onbirini yapmış..Atıf-Beykan-Hasan Kabze -İ.Akın ı ilk onbirde oynatarak bence diğer maçlar içinde bazı mesajlar verdi..Diyor ki;2.yarı puan aslanın ağzında ben defans yaparak bu maçlardan istediğim puanları alamam ama aynı R.Carlos un yaptığı gibi ofansif oynayarak ve fazla ofansif oyuncu oynatarak maç kazanabilirim...Bu onun düşüncesi...Futbolun gerçekleri bu mudur onu da tartışmak lazım...Bilhassa içerde oynayacağımız maçlarda Tenase-Atıf-Beykan-Teixseira gibi 4 ofansifle oynarsak hiç şaşırmayacağım..Ben sivassporun bundan sonraki maçlarının oldukça gollü geçeceğini düşünüyorum..Umarım her maçta en fazla golü sivasspor atar...Takımı tek tek değerlendirmeyeceğim;çünkü önceki sayfalarda bu iş bol bol yapılmış;bir çoğuna da katılıyorum..Benim tek tesellim İ.Akın ın uzun yılar sonra yaptığı asist...İ.Akın eğer diğer maçların 2. yarılarında oynatılırsa ben oynatılcağına inanmaya başladım inşallah bu tür asistler yapar..Yapamazsa bir daha da kadroya giremez..Çünkü mevkisinde çok sayıda oyuncu var...Benim en büyük korkum uyum sorunu..İnşallah diğer oyuncularda bu sorunu kısa sürede aşar ve sivasspora goller,puanlar kazandırır.....Gerçek olan bir şey var;o da malesef işimizin çok zr olduğu;sivassporun sadece galibiyetlere değil,şansa da ihtiyacı var..İnşallah Tenase geçen yıl Steau Bükreş'te videolarda izlediğimiz gibi oynayarak takıma büyük katkı yapar..Çünkü sivassporun açıkcası bu tür extra katkı yapacak,asistler yapıp ,goller atacak oyunculara ihtiyacı var...Açıkcası sivassporun defansta oynayan oyuncuların atacağı gole,yapacağı asiste,uzaktan atacağı şuta ,kornerde takıma yapacağı katkıya bile çok çok ihtiyacı var...Lig uzun bir maraton ama bu ligde koşmayan,mücedele etmeyen,tekmeye kafa sokmayan;taraftarı ile bütünleşip maç kazanamayan takımlar malesef yer alamıyor..Bunun çok fazla örneği var...Unutmamalı ki Sivasspor Bitti Demeden Hiçbir Şey Bitmez!
|