yorulduk her köseden ayri duyumlar. harbiden bu eziyeti birtek Sivasspor taraftari cekiyor...
Jude Aneke icin bence yüzde 15 en fazla sansimiz var yoksa gider 5 miyon veren romaya filan... Avrupada , güney amerikada hic mi bize yarayacak oyuncu yok?!
Bu hafta kesinlecekmiş işte kaynak sağlam...Fakat Ankaragücünün şu anda ki kadrosunda 4 tane forvet var ve en büyüğü 21 yaşında ismi duyulmamış adamlar , bunlardan biri oldugunu düşünmüyorum açıkcası benim aklıma Vittek geliyor..
Çok sayıda kulübün Alanzinho için devreye girdiği öğrenilirken Sivasspor'un da yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için Trabzonspor ile görüşme halinde olduğu ileri sürüldü.
-Trabzonspora gelmeden önce bizim gündemimizdeydi. Umarım gerçektir ve alınır. Çok iyi bir transfer yapmış oluruz.
Bu hafta kesinlecekmiş işte kaynak sağlam...Fakat Ankaragücünün şu anda ki kadrosunda 4 tane forvet var ve en büyüğü 21 yaşında ismi duyulmamış adamlar , bunlardan biri oldugunu düşünmüyorum açıkcası benim aklıma Vittek geliyor..
Daha kötü Darius Vasell geliyor umarım değildir şuan boşta ve İngiltereli Başkanın bahsettiği ünlü ingiltereli :( inşallah o değildir
simdi alanzinho + tuncay'i alirsak bizim taraftarlarin sinrirlerini birazcik olsun dindirir açikcasi
Anlaþýlan bomba trabsferler sona saklandý. Önce yönetim iþini garantiye aldý bazi mevkilerde. Bence forvete bomba bir isim gelecek. Orta sahaya destek gelirse de Alanzinho olabilir. Yoksa orta sahaya adam almayin gerek kalmadi. Forvet alirsak yeterlidir bence. Yeni transferlerden yalnýzca Doða' yi begenmedim.. dediðim gibi asil transferler sona saklandi... Bekleyip gorecegiz.. inþallah en hayýrlýsý olur...