--->: Kimseden korkumuz yok!
[QUOTE=DENİZEVİ;357433]Bu önemli bir viraj dönemecinde bu şekilde yaklaşım ve eleştiriler,bizlere ve Sivasspor umuza hiçbir fayda sağlamıyacağı gibi zarar verecektir.Lütfen bu önemli-kritik dönemle barışcı yaklaşım ile herkese kucak açalım !..Şimdi birlik ve dirlik zamanı !..El-ele,hepbirlikte ve omuz-omuza daha güzel, renkli-heyecanlı,huzurlu-mutlu,barış-dostluk meşalelerimiz ile aydınlık-parlak gelecek yakalamak adına...Sivas ve Sivasspor umuza sonsuz başarılar diliyorum.
Saygılarımla...
Fikirlerinize saygi duymak ve katilmakla beraber insanin kendi hemsehrilerinden gordugu bazi seyler zoruna gidiyor bu duyguyla yazdigim ve tamamen SIVASSPOR'un basarilari icin is isten gecmeden SIVASLILARIN takimina sahip cikip bu tur yazilari yazanlara hep beraber karsi durmak adina cagri niteliginde bir tepkiydi yanlis anlasildiysam ozur dilerim;benim gorusleriminde aslinda sizinkiyle ayni anlami tasidigini zannediyorum cunku benim demek istedigimde SIVAS VE SIVASSPOR ICIN HEP BIRLIKTE OMUZ OMUZA OLMAMIZLA GUZEL GUNLER GELECEKTIR.