Cevap: Maçı değerlendirelim
SİVAS SPOR hayati önem taşıyan maçta iyi mücadele etmiştir,yalnız geçen yıldan kalan hastalığımız olan erken gol yeme alışkanlığımız devam etti,yinede futbolcularımız oyundan kopmadı maçta belki futbol olarak ezilmedik ancak rakibe çok pozisyon verdik,atsalar ,yine plakalarını sahamızda yazarlardı,herşeye rağmen,oyunu bırakmadık,2-2den sonra takım daha kalabalık defans yapmalıydı,daha bizim oyuncular yerlerini almadan hakem santrayı başlattı,çok talihsiz,bir gol yedik,maçta bizde groseçki iyi oynadı,rakipte herkes iyi oynadı,sahada ,ermanı,eneramoyu,radayı,navra tili,göremedim,adeta 7 kişi oynadık,defans uğur,hayrettin,ziya ya kalmışsa yapacak bişey yok,rıza hoca elindeki kadroya göre adam aldı,bence,pedriel,kamanan tmmda,2-2 den sonra keitayı yada cihanı almalıydı,mehmet nas sivastan sonra süper ligde oynayamaz bence,rıza hoca takımı iyi mücadele ettiriyor ancak,beraberliğe razı olmayan oyun anlayışı,bize pahalıya malolacak,geçen yıl,beraberliklerle ligde kaldık,fb den,gs.den,bursadan,ts den alınacak 1 puan iyidir,istesek bu maçtanda 1 puan alabilirdik,olmadı,ben hala bu takıma sonuna kadar güveniyorum,başkada çaremiz yok zaten ,bundan sonraki maçlarda takımımıza başarılar dilerim.
|