Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.11.2013, 02:03   #101
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Burak efendi düdükten sonra topa vuruyor hakem uyarıyormuş kart olan şey ne zaman uyarı oldu ? 5 dk uzatmada 2 kırmızı kart çıktı bunun uzatması 7 saniye mi.? Aydın Yılmaz adisi bizim sahada yatarken depar atıp kendi sahasında yatmaya başladı hakem ofsayt verip atağı 45 mt geri çekiyor Böyle rezalet olmaz

GS bu maçı kaybetse lige havlu atacak bu federasyonun ligtvnin işine gelirmi ? gelmez
Bir kurban lazımdı bu da Sivas oldu
Yönetimin acilen bu işe el atması lazım
Twitterdan twit atmak yetmez
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2013, 02:34   #102
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sivasspor bugün sadece mac kaybetmekle kalmadi,önümüzdeki Antalya maci icin önemli oyuncularini yitirdi.Adeta Sivasspor´un bu cikisi durdurulmak isteniyor.Carlos futbol yasami süresince belkide bugünki hakem faciasini hic yasamamistir.Evet hakem bugün maci katletti ,fakat bizde son haftalardaki güzel futbolumuzu sergiliyemadik.Ziya´nin olmayisi bir Aatif´i ve Aydin´i gücsüz kildi.
Bu kadar eksige ragmen Sivasspor Antalya´yi yenmeli Galatasaray´i tabelada üstümüze cikarmamaliyiz.Arada Silivri kupa macida düsünülecek olursa Besiktas maci gene tam kadro sahada olur takim.Sari kart sinirinda olan Kadir´de Antalya macinda sari kart görürse cezasini Silivri macinda cekmis olur ve lig macinda takimi yalniz birakmamis olur.
Isimiz bu ligde bayagi zor,sadece futbol oynamak ve iyi niyetli olmak yetmiyor malesef....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2013, 03:17   #103
serhan_58
Yeni Yiğido

serhan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhan_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar carlosun maç sonu açıklaması :hakem yardımıyla kazanmaktansa şerefli yenilgiyi tercih ederim
serhan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2013, 03:58   #104
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakem konusundaki genel dusuncelere ben de katiliyorum her zaman oldugu gibi fb gs ve bjk bir anadolu takimiyla mac yapiyorsa o takim 1-0 geride baslar. Benim deginecegim konu takimla alakali gs 10 kisi kalinca degisiklik yapmadi cunku sahada 3 stoper vardi dany sol bek oynuyordu riera oraya gecti yani sahadaki oyuncularla bu isi hallettii biz kirmizi gorunce carlos da aynisini denedi ama bana gore yanlis yapti mac boyunca bir tane adam gecemeyen ayaganda top tutamayan aydini cikarip bir stoper almaliydi atif sola gecerdi 4-4-1 seklinde devam ederdik ve oyunun kontrolu elimizde olurdu ama sanki son 5-10dakikaymis gibi carlos kadiri stopere cekip orta sahayi bosaltti. Mactan once hep sunu dedim burak'a araya atilan toplari ve drogbayi durdurursak kazaniriz cunku gsnin baska bir sekilde gol atmasi mumkun degil. Ya defans hatti ciizgi halinde olup surekli ofsayt taktigi uygulayacakti yada stoperlerden biri amiyana tabirle buragi kucagina alip yuzunu donmesine engel olacakti. ilk golu de boyle yedik zaten costa ve umitin anlasmazligi.
Son olarak ; da costa bugun cok isteksizdi
eren yetersiz oldugunu gosterdi
aydin milli takima gittim diye simarmis galiba ayaklarinin yere basmasi lazim o ne ozguven
burhan istikrarsiz ve ust siralar hedefleyen bir takim icin yetersiz
atifin bugun ki eksigi sut vurmamasiydi ve topla cok oynadi
diger oyuncularimiz bence herzamanki performanslarini gosterdi
CANİMİZ SAGOLSUN NAZARLİK OLSUN BU DA UFAK TEFEK EKSİKLER GİDERİLİRSE İSTİKRARLİ BİR TAKİM OLURUZ
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2013, 04:08   #105
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu maçın gerçek yorumunu yapmakta zorlanıyorum..Çünkü gs. takımı bu maçta 12 kişi oynadı..G.S ın 12. adamı maçın hakemiydi...Sivasspor elinden geldiğince mücadele etti..Ama mücadele de bir yere kadar..Hakem yorumcuların neredeyse tamamı hakemin verdiği bir çok kararın yanlış olduğunu;maçın sonucuna etki ettiğini söylüyorlar....Sivasspor bu maçta 3 oyuncusunu kaybetti...Sayın hakeme maçı tekrar izlemesini tavsiye eden bir de twit attım..Hakem Bey Twitter da hala verdiği kararların doğru olduğunu takipçileriyle tartışarak savunuyor...Hakem maalesef maçın üzerine çıktı...ben Carlos un yerinde olsam Kadir i defansa çekeceğime oyundan alır yerine gerçek stoper olan Murat ı monte ederdim..Ama R. Carlos maalesef Kadir i defansta oynatarak rakibe avantaj sağladı..Utaka maçta çok etkisizdi...Birileri Cicinho nun kulağını çekmeli;hakemle oynamak sivasspora büyük zarar veriyor...Son olarak tekrar söylüyorum R.carlos hep aynı taktikle oynuyor;eğer büyük takımlarla oynan maçlarda haddimizi bilerek oynamazsak bu maçlardan puan almamız mucizelere kalır...En azından bu tür maçlarda oyunu kendi sahamızda kabul edip kontrataklarla rakibi zorlarsak bu maçlardan puan almamız daha kolay olur..Sürekli hücum oynamak izleyenlere zevk verebilir ama zaman zaman da defans yapmak sivasspora puan ve puanlar kazandırı diye düşünüyorum..Bu maçta Utaka yı da hiç beğenmedim..Malesef Utaka çok güçsüz;böyle giderse takıma katksı sınırlı olacak..R.carlos bence Hakan ı oyuna geç aldı;2. yarının ortalarında 60. dak. dan sonra Hakan oyuna alınsaydı sivasspora katkısı daha fazla olurdu diye düşünüyorum..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.11.2013, 08:21   #106
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

puana ihtiyacı olan,teknik direktörü zorda olan tüm takımlara can suyu oluyoruz resmen,fb yi yenseydik belki ersun yanal fbden kovulacaktı,mancini kovulmak üzere ,rcarlos dikkatli olursa ,futbolcularımızda ogün iyi motive olursa ,hakem şansıda yanımızda olursa gs yi yeneriz,gsden korkmuyorumda hakemlerden korkuyorum.................... ....................maçtan önce böyle olacağını az çok tahmin ediyordum,belki istedğimiz oyunu oynayamadık,belki güvendiğimiz oyuncular bu maçda sefilleri oynadı,belki takım bu maça yeteri kadar konsantre olamadılar,ancak tüm bunlar hakemin maçı katletmesine sebep olamaz,nasıl katletti vicdanı olan ,futbolu tarafsız seyreden herkes gördü,aydın atak yaparken selçuk faul yapıyor hakem vermiyor dönen top gol oluyor,costanın sarıları çok ucuzdu ,kolay kolay kimseye gösteremez o kartları,ümitin 2.sarısı fiyaskoydu,ümit çekiyimmi çekersem kırmızı görürmüyüm diye tereddütiçinde takip ederken burak denen emek hırsızı süzme kendini yere atıp hakemi kandırdı kırmızı göstertti,zaten hakemde hadi burak atlada şunuda atıyım diye fırsat kolluyordu,yorumcuların çoğu ilk penaltı doğru ,2.vermeyebilirdi diyorlarda,bana göre ilk penaltıda penaltı değildi,aydının ceza sahasında düşürülmesini görmeyen hakem o kargaşada hengamede topun cicinyonun koluna çarpmasını nasıl gördü hayret ettim,cicinyoya gösterdiği ilk kart haksızdı neticede bu hatalar sivassporun yenilmesine zemin hazırladı ,maçın başında erenin yaptığı harekete penaltıyı veremedi,dany yi de 2 sarıdan atınca ,bu gs burdan yenik ayrılırsa bana düdüğümü astırırlar düşüncesiyle maç boyu ezildi ,büzüldü,ne yapsamda maçı gs ye versem diye kafasında tilkiler dolaştı,burak denen emek hırsızı herzeman olduğu gibi artistlik numaralarla hakemi iyi kandırdı,sivasspor atağa kakıyor bu yerlerde acı içinde basbağırıyor hakem oyunu durduruyor,gs atağa çıkıyor bizim oyuncular burak tedavi oluyor sanıp onu boşbırakmış birden sahaya dalıyor gol pozisyonuna giriyor,ümitin sarısı var diye ,masusdan kendini yere atıyor, ulan adama araba çarpsa öyle takla atmaz bee,neticede bu büyütülmüş it takımlarıyla oynarken hakemlere dikkat edeceksin ,bu takımlarla erkekçe oynayarak değil kahpece oynayacaksın ,mesela umutun sarısı var ,çağıracaksın kenara bir oyuncuyu umutla 2 li mücadele ederken umutun anasına kızına küfrettireceksin oda dayanamıyacak hareket çekecek kırmızı yiyip çıkacak ,böyle çirkef olmadan bu takımlarııııı helede kendi evlerinde yenmek çok zor,bu sadece gs yi kurtarma operasyonu değil,sivassporun yoluna taş koyma operasyonudur ,elbetteki r.carlosunda ,oyuncularında hataları var bunlarıda görmek lazım,hakemin ekmeğine yağ sürdüler,bu maçta sakat ve formsuz utaka yerine groseçkiyi düşünebilirdi,kadir defansa geçince ortasaha gs ye kaldı ,hakanı ortasahaya alabilirdi ,vs vs vs ...hatalarımızdan ders çıkartmalıyız özgüven iyide ,hertakıma karşı helede gs ye fb ye bjk ye karşı haddimizi bilerek oynamalıyız yoksa cezayı kesiyorlar
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.11.2013, 08:40   #107
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Meselenin Sivasspor ile alakası yok. Galatasaray'ı yenme potansiyeline sahip hangi takım olsa sonuç bu olacaktı, 12 puan fark oluşmasına izin vermeyeceklerdi nihayetinde öyle de oldu.

Maçlar Digitürk'ten alınıp TRT'ye verilmedikçe tüpçü gibi her gittiği yeri kurutan başkanlar silsilesinden kurtulmadıkça bu böyle devam edecek.

Bunlar ne kadar futbolun çirkin yüzü ise Anadolu takımları da kısıtlı imkanlarıyla koydukları mücadele ve seyir zevki ile futbolun aydınlık yüzü.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2013, 09:38   #108
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maci degerlendirecek ne kaldiki satilmis kuduz köpek hakem ..burak ve diger ahlaksiz serefsiz ler birlik olup resmen 3 puan i caldilar insallah baslarina cok büyük belalar gelir realmadrit 10 sifir yener kendini hakem sanan iblis de ayagi kirilir hakemlik hayati biter
Alt 24.11.2013, 10:17   #109
sıracalı
Acemi Yiğido

sıracalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 110 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 449 sıracalı FAZLA SÖZE GEREK YOKsıracalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

maç değerlendirmesi yapacak birşey yokki...galatasaray bu maçı kaybetse berabere bile kalsa yarıştan kopacaktı..bunun olmaması için ne gerekiyorsa yaptı hakem..

maçın yıldızı : emek hak hırsızı burak yılmaz ve halis muhlis oç olan hakem
sıracalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2013, 10:58   #110
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 458 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

g.saray on kişi kaldıktan sonra hakemin sivassporlu futbolcuları oyundan atmak için bahaneler arayacağını bizim futbolcular haricinde futboldan anlayan herkes biliyordu. maalesef bizim futbolcular akıllı oynayamadı, rakibin eksiğinden faydalanamadı. üç puan avucumuzun içinden kaçıp gitti. sağlık olsun. bu maçı unutmak lazım. kırmızı kart gören oyuncularımız beşiktaş maçında sahada olacak mı acaba.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı poyrazer5858'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı