Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
puana ihtiyacı olan,teknik direktörü zorda olan tüm takımlara can suyu oluyoruz resmen,fb yi yenseydik belki ersun yanal fbden kovulacaktı,mancini kovulmak üzere ,rcarlos dikkatli olursa ,futbolcularımızda ogün iyi motive olursa ,hakem şansıda yanımızda olursa gs yi yeneriz,gsden korkmuyorumda hakemlerden korkuyorum.................... ....................maçtan önce böyle olacağını az çok tahmin ediyordum,belki istedğimiz oyunu oynayamadık,belki güvendiğimiz oyuncular bu maçda sefilleri oynadı,belki takım bu maça yeteri kadar konsantre olamadılar,ancak tüm bunlar hakemin maçı katletmesine sebep olamaz,nasıl katletti vicdanı olan ,futbolu tarafsız seyreden herkes gördü,aydın atak yaparken selçuk faul yapıyor hakem vermiyor dönen top gol oluyor,costanın sarıları çok ucuzdu ,kolay kolay kimseye gösteremez o kartları,ümitin 2.sarısı fiyaskoydu,ümit çekiyimmi çekersem kırmızı görürmüyüm diye tereddütiçinde takip ederken burak denen emek hırsızı süzme kendini yere atıp hakemi kandırdı kırmızı göstertti,zaten hakemde hadi burak atlada şunuda atıyım diye fırsat kolluyordu,yorumcuların çoğu ilk penaltı doğru ,2.vermeyebilirdi diyorlarda,bana göre ilk penaltıda penaltı değildi,aydının ceza sahasında düşürülmesini görmeyen hakem o kargaşada hengamede topun cicinyonun koluna çarpmasını nasıl gördü hayret ettim,cicinyoya gösterdiği ilk kart haksızdı neticede bu hatalar sivassporun yenilmesine zemin hazırladı ,maçın başında erenin yaptığı harekete penaltıyı veremedi,dany yi de 2 sarıdan atınca ,bu gs burdan yenik ayrılırsa bana düdüğümü astırırlar düşüncesiyle maç boyu ezildi ,büzüldü,ne yapsamda maçı gs ye versem diye kafasında tilkiler dolaştı,burak denen emek hırsızı herzeman olduğu gibi artistlik numaralarla hakemi iyi kandırdı,sivasspor atağa kakıyor bu yerlerde acı içinde basbağırıyor hakem oyunu durduruyor,gs atağa çıkıyor bizim oyuncular burak tedavi oluyor sanıp onu boşbırakmış birden sahaya dalıyor gol pozisyonuna giriyor,ümitin sarısı var diye ,masusdan kendini yere atıyor, ulan adama araba çarpsa öyle takla atmaz bee,neticede bu büyütülmüş it takımlarıyla oynarken hakemlere dikkat edeceksin ,bu takımlarla erkekçe oynayarak değil kahpece oynayacaksın ,mesela umutun sarısı var ,çağıracaksın kenara bir oyuncuyu umutla 2 li mücadele ederken umutun anasına kızına küfrettireceksin oda dayanamıyacak hareket çekecek kırmızı yiyip çıkacak ,böyle çirkef olmadan bu takımlarııııı helede kendi evlerinde yenmek çok zor,bu sadece gs yi kurtarma operasyonu değil,sivassporun yoluna taş koyma operasyonudur ,elbetteki r.carlosunda ,oyuncularında hataları var bunlarıda görmek lazım,hakemin ekmeğine yağ sürdüler,bu maçta sakat ve formsuz utaka yerine groseçkiyi düşünebilirdi,kadir defansa geçince ortasaha gs ye kaldı ,hakanı ortasahaya alabilirdi ,vs vs vs ...hatalarımızdan ders çıkartmalıyız özgüven iyide ,hertakıma karşı helede gs ye fb ye bjk ye karşı haddimizi bilerek oynamalıyız yoksa cezayı kesiyorlar
|