Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
Alt 12.01.2009, 21:42   #101
fenerlisivas
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fenerlisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas
fenerlisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2009, 21:47   #102
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sonperde_60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.

SAĞOL TEŞEKKÜRLER TOKATLI GARDAŞ BURADAN TÜM TOKATLILARA VE TOKATSPOR TARAFTARLARINA SELAMLAR AYRICA TOKATSPORADA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.
Alt 12.01.2009, 21:53   #103
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

SİVASSPOR TOKATSPOR
BİR KARDEŞLİK DESTANI
myyiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 01:22   #104
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fenerlisivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor

Bu kadar kafaya takma kardeş zamanla herşey çözülür.
Başarı geldikçe tarfatarda artar seyircide artar.
Bize fanatik, sağı solu kıran, sürekli olay çıkaran taraftar lazım değil.
Futbol izlemek için gelen seyirci lazım. futbol güzel olduğu müddetçe seyircide olacaktır.

Kendi takımının maçını sıkıcı olur diye izlmeyen ama sivas'ın futbolu daha heyecanlı diye, sırf güzel futbol izlemek için sivas maçlarını izleyen insanlar var.

Bize lazım olanda bu zaten. güzel futbol oynasın, heyacanlı olsun, zevkli olsun.
tribün olayları çıkarıp insanları futboldan soğutmasın yeter.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 01:41   #105
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor

sezarın hakkı sezara arkadas ne kadar nıckını fılan sevmesemde dedıklerıne katılıyorum kendıme de pay cıkarıyorum...ben trıbune her ne kadar cok kucukken cılgınlara gıderek kendı halımızde destek vermeye calıssakda sıvasspor super lıge cıkdıgında 2 takım yerıne tek takım tutmaya memleket olgusunu anlamaya basladım..belkı de bu sıvasspor un cıkısı bana atılan bır tokattı ve bende gordugum ruyadan uyanmamı sagladı...

her ne kadar soyledıklerın bana tam olarak gelmese de her ne kadar 12 13 yasında ılk deplasmanıma gıtmıs vede cocuklukdan öteye ıcerdekı 2 3 macı harıcınde hepsıne gıttıysemde yaptıgım yanlısı dıle getırmıssın...

saol hatırlatman ıcın !
Alt 13.01.2009, 02:18   #106
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

Alıntı:
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas
trabzonun başarılarını inkar eden yok ama onlar geçmişte kaldı en son 25 sene önce şampiyon olmuşlar' hani nerde şampiyonluk hadi olursa bu sene olur belki trabzonla sivası aynı kefeye koymaya bilirsin o bizleri ilgilendirmez o senin sorunun sivası aşağılanacak takım değildir sivasspor her gittiği yerde yurtdışı dahil taraftar toplayan takım sivasspor 2 sezondur lige damgasını vuran takımdır ve 2 senedir zirveye oynuyor şampiyonluk için yarışıyor tüm türkiyeye kendini ispatlamıştır yalanmı trabzonun geçmişi seni neden ilgilendiriyor şimdi ben diyeceğimki trabzon ne yapıyor ligin neresinde sen diyeceksin ligde ikinci liderin avarajla altında lider kim SİVASSPOR' süper lige çıktıktan beri trabzona karşı yaptığı maçlarda bariz üstünlügü vardır yalanmı diyeceksinki gecen seneki olaylı maçı beleşten aldınız doğru bizmi dedik hamsi kafalılara atlayın sahaya diye sivasspor çok zengin kulüp olmaya bilir ama borcu olmayan bir kulüptür bizim futbolcularımız parasına değil yüreğiyle oynuyor o bir takımların milyon dolarlar veripte getirdiği futbolculara bin basar bumu senin 25 senedir şampiyon olamamış bir takımla sivassporu bünyesine ve kalitesine koymadığın takım biz önümüze bakıyoruz geriye değil varsın onlar 4.büyük olarak kalsınlar 5. büyükte biz oluruz biz istanbul yalakası değiliz içimizdede varsada var biz bunları sivaslı olarak görmüyoruz kimseyede baskı yapamayız ama zamanı geldimi hepside aslına dönecek yaptıkları hatayı anlayacaktır sivasspor sahipsiz değildir sivassporun büyük takım olması için kırk yıl geçmesinede gerek yok biz bu sene şampiyon olalım alemin kralı biziz kim ne derse desin.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.01.2009, 02:27   #107
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

komşu şehir takatlılara selamlar bizde sizleri seviyoruz inşallah tokatsporuda süper ligde görürüz.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 09:36   #108
fenerlisivas
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fenerlisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erol_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzonun başarılarını inkar eden yok ama onlar geçmişte kaldı en son 25 sene önce şampiyon olmuşlar' hani nerde şampiyonluk hadi olursa bu sene olur belki trabzonla sivası aynı kefeye koymaya bilirsin o bizleri ilgilendirmez o senin sorunun sivası aşağılanacak takım değildir sivasspor her gittiği yerde yurtdışı dahil taraftar toplayan takım sivasspor 2 sezondur lige damgasını vuran takımdır ve 2 senedir zirveye oynuyor şampiyonluk için yarışıyor tüm türkiyeye kendini ispatlamıştır yalanmı trabzonun geçmişi seni neden ilgilendiriyor şimdi ben diyeceğimki trabzon ne yapıyor ligin neresinde sen diyeceksin ligde ikinci liderin avarajla altında lider kim SİVASSPOR' süper lige çıktıktan beri trabzona karşı yaptığı maçlarda bariz üstünlügü vardır yalanmı diyeceksinki gecen seneki olaylı maçı beleşten aldınız doğru bizmi dedik hamsi kafalılara atlayın sahaya diye sivasspor çok zengin kulüp olmaya bilir ama borcu olmayan bir kulüptür bizim futbolcularımız parasına değil yüreğiyle oynuyor o bir takımların milyon dolarlar veripte getirdiği futbolculara bin basar bumu senin 25 senedir şampiyon olamamış bir takımla sivassporu bünyesine ve kalitesine koymadığın takım biz önümüze bakıyoruz geriye değil varsın onlar 4.büyük olarak kalsınlar 5. büyükte biz oluruz biz istanbul yalakası değiliz içimizdede varsada var biz bunları sivaslı olarak görmüyoruz kimseyede baskı yapamayız ama zamanı geldimi hepside aslına dönecek yaptıkları hatayı anlayacaktır sivasspor sahipsiz değildir sivassporun büyük takım olması için kırk yıl geçmesinede gerek yok biz bu sene şampiyon olalım alemin kralı biziz kim ne derse desin.

vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı
fenerlisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 13:50   #109
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1279 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Kardeş takımımıza can-ı gönülden destek veriyoruz.Ayrıca Süper ligde görmek istiyoruz.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 23:17   #110
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı
Kardeş, niye konuyu dağıtıp polemik yapıyorsunki.
Sivasspor süperligde yokken, sivaslı hemşehrilerimiz FB, GS yada BJK taraftarı olmuş vede desteklemiş olabilir ama Sivasspor'un şampiyonluğa oynadığı bir ortamda her sivaslının kalbi kendi takımından yanadır.
3 büyüklerle oynanan maçlarda Sivasspor'u desteklerler.

Geçmişi bırakıp şimdiye bakmak lazım.
üstelik Futbolda bir eğlencedir, hayatın içine çok fazla sokarsan aşırılık olurki, aşırılğın sonunuda futbolu kirleten, insanları futboldan soğutan olaylardır.

Sana daha öncede tavsiye ettiğimiz gibi,
olayları bu kadar kafana takıp, abartman bize göre gereksiz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
destek, tokatlidan, tokatspor