-->: gerçek grup istiyoruz
herkez kendinin haklı olduğunu düşünüyor.sorunlarımızı toplanıp tartışıp bir çözüme bağlıyamıyoruz.bu kadar insan ve olayların dışındaki bağırmayan taraftar bile ''bu ne ya,la gardaş nasıl bağırıyorsunuz, birlikde bağırınsana''gibi sesleri çok duymaya başladık.birleşmenin kaçınılmaz olduğunu artık herkes kabullenmeli ve artık mevcut grupların liderleri ve kendini taraftar olarak gören sivasspor un iğiliğini isteyen herkes birleşme çağrısına cevap vermeli ve artık eski isimleri unutup yeni bir yüz ve yeni bir oluşumla birlik ve beraberlik ruhunu oluşturması gerektiğine inanıyorum.ayrıca tek bir vucut olunduğu zaman avantajları ve kolaylıklarıda görmemiz mümkün.havuz sistemi oluşturularak tek bir kalemden organizasyonlar ve yaptırımlar daha güçlenir.mesela bir grup yapacağı işi destek bulmaya çalışırken bir sponsara ihtiyaç duyar bunu aşabilmesi için şehrin çeşitli esnaf ve iş adamlarından yardım ister bunun karşılığında ise muhatap olunan kişi ''okadar çosunuzki biz hepinizin isteklerine karşılık bulamayız hepinize yardımcı olamayız''gibi bahanelerle yardımcı olmakdan çaçınır.bunu aşabilmek adına birlikdeki görevli kişiler vasıtası ile bağlantıya geçilen muhataplardan en az istenen desteğin yarısını alması birliğin hedefine ulaşmasında yardımcı olacağına inanıyorum.ayrıca bi düşünün bazı ürünlerin ve birliğin kendi ürünlerinin birlik tarafından temin edilmesi de ayrıca birlik için bir gelir kaynağı saylayacaktır.bunun örneklerini diğer güçlü takım taraftarından görebiliriz.sonuç olarak birliğin taraftar açısından çok faydası olacağına ve daha güçlü olacağına inanıyorum.umarım bu önerilerim kaale alınır.ve bu oluşumda yer almak isterim.ayrıca mensubu olduğum grubun faaliyetlerini durdurmasındaki amaç da bu yöndedir.oluşabilecek kayırsız şartsız ikinci bir isim olmaksızın bir oluşumada maddi manevi destekde bulunacağımıza ve ölürcesine trübünde üzerimeze düşeni yapacağımıza söz verdik.