Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 08.04.2007, 09:54   #101
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana bayadır dikkat ediyorum da sen esasında hep ortalığı geren bir arkadaşsın.Bizde zaten küfürü haklı göstermiyoruz...Dikkat ettiysen bir önceki içeride oynadığımız Bursaspor maçında bizim bulunduğumuz tribünden bir tek küfür çıkmadı ama bu maçta oldu.Ama sadece bizim bulunduğumuz yerde mi oldu hayır...Maraton tribünü ve tribünlerdende küfürler oldu.Fakat şöyle bir istisnai durum var bu maçta...Kayserili taraftarlar Nasıl öldürdük 41 ..ne'yi diye tezahürat yaptı.Bu tezahüratlara karşılık vermeyecek Sivasta hiçbir babayiğit ben göremiyorum.Bu maçta tribünde 1967 yılında olmuş olayda vefat eden insanların yakınlarıda vardı ve bu tezahüratları Kayserililer yaptılar.Bu tezahüratları sen duysan ne yapardın...Biz elimizden geleni yaptık küfür olmaması için ama böyle bir durum olunca hiçkimseyi zapdedemezsin...Neyse yinede Saygılar....
Serhan kardeşim yorumumu bu satırları okumadan yazdım, eğer bunları okuyarak yazsaydım senden farklı şeyler yazmazdım,ben 1967 genç taraftar derneği ve diğer derneklerimizin sağduyusunun farkındayım.
Bizler SİVASlılar MERT insanlarız NAMERTleride sindiremiyoruz içimize işte,bende stadta olsaydım,ben ki çoğukez soğukkanlılığımı muhafaza ederim sizden farklı hareket etmezdim,hakikaten bir SİAVSlıyı alnından kaşıyacak,yaralayacak,hatta katil edebilecek bir söz söylemişler.
O yüzden ne kadarda çirkin tezahurata hayır desekte gerektiğinde inceldiği yerden kopsunda diyebiliyoruz.
Bizleri daha doğrusu beni temsil ettiğiniz için SAĞOLUN!
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 08.04.2007, 10:37   #102
tiryakisivaslı
Yiğido

tiryakisivaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 tiryakisivaslı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Spor Kardeşlik Sevgi ve Barıştır
Sayın başkanım çok haklısınız Sivasımıza Hiç yakışmamış Oradaki güzide komşumuzun taraftarıyla alay edercesine dalga geçmemeliydik.
tiryakisivaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 08.04.2007, 12:11   #103
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Serhan kardeşim yorumumu bu satırları okumadan yazdım, eğer bunları okuyarak yazsaydım senden farklı şeyler yazmazdım,ben 1967 genç taraftar derneği ve diğer derneklerimizin sağduyusunun farkındayım.
Bizler SİVASlılar MERT insanlarız NAMERTleride sindiremiyoruz içimize işte,bende stadta olsaydım,ben ki çoğukez soğukkanlılığımı muhafaza ederim sizden farklı hareket etmezdim,hakikaten bir SİAVSlıyı alnından kaşıyacak,yaralayacak,hatta katil edebilecek bir söz söylemişler.
O yüzden ne kadarda çirkin tezahurata hayır desekte gerektiğinde inceldiği yerden kopsunda diyebiliyoruz.
Bizleri daha doğrusu beni temsil ettiğiniz için SAĞOLUN!

Kardeşim inanki ben ve arkadaşlarım küfürün karşısındayız...İnan diğer maçlarda küfür olayı bu maçtaki kadar olmamıştı.Ama söylemeye bile iğrendiğim bu olay gerçekleşti...Bu tezahürata hiçbir Sivaslı lakayt kalamazdı.Ben ve arkadaşlarım yine sağduyulu davrandık ve olayların dahada büyümesini önledik.Özelliklede o tribünde çok eleştirilen arkadaşımız Dernek_Murat polise ve güvenlik güçlerine bu konuda çok yardımcı oldu...

SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2007, 12:13   #104
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
tur_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o 400 kişi taraaftar grupları.bu pislikleri çıkartan zaten hep taraftar grupları...

Sen ne diyorsun yaaa.Pislikleri çıkartan falan değil bu grup..Maça gelmezsiniz takıma destek olmazsınız ondan sonrada klavyeden sallarsınız...Yeter artık yaaaaa...Senin eleştirdiğin grup olmazsa tribünlerden ancak çekirdek sesi duyulacak...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2007, 14:09   #105
Champion_58
Yiğido

Champion_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Champion_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YİĞİDOLAR OLARAK;
1.KÜFÜRE KARŞIYIZ!
2.OLAY İÇİN ÜZGÜNÜZ
3.BUKADAR DETAYLI İNCELEME BAŞKA HANGİ MAÇTA YAPILMIŞ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ.
4. BAŞKA KULÜPLERE AYNI SEBEPLE GÖNDERİLMİŞ EN AZ BİR İMZALI ÖRNEK YAZI YAYINLANSIN İSTİYORUZ.
5. HAKEMLERİN OBJEKTİF KARARLARI ALABİLDİKLERİNDE HEM BUNLARI DUYMAYACAKLARINI HEMDE AVRUPADA MAÇ YÖNETEBİLECEK KADAR İYİ HAKEM OLDUKLARINI İSPATLAYABİLECEKLERİNİ BİLİYORUZZ!!
Alt 08.04.2007, 15:26   #106
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sayın m. odyakmazın görüşlerine katılıyorum ama TFF nin raporunda ''turnikeden geçen seyirci sayısı 3000 toplam syirci sayısı 8000'' cümlesine deginmemesini hayretle karşılıyorum.Ben maçta 1.kapıdan 6.kapıya gidene kadar biletsiz giren 27 kişi sayabildim.Alan kim mi?tabii ki polisler ve güvenligin saglanmasında hiç bir alakası olmayan güvenlik görevlileri.Sayın başkanın lütfen bu sorunun önüne geçin.bu arada bir paket sigara parasına kıyıpta bilet almayan adamlara yazıklar olsun.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2007, 16:45   #107
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
MecnunOtyakmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ

Büyük başkana katılmamak elde değil ...BÜYÜK BAŞKAN HER ZAMAN YANINDAYIZ...
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2007, 17:05   #108
hamdicellek
Yeni Yiğido

hamdicellek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hamdicellek Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bütün sivasspor taraftarlarımızı sakin olmaya ve birinci ligin en centilmen taraftarı olmaya davet ediyorum en centilmen neden biz olmayalımki hedef avrupa o yüzden gerekli saygılarımı sunuyorum
hamdicellek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2007, 19:32   #109
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sayın m. odyakmazın görüşlerine katılıyorum ama TFF nin raporunda ''turnikeden geçen seyirci sayısı 3000 toplam syirci sayısı 8000'' cümlesine deginmemesini hayretle karşılıyorum.Ben maçta 1.kapıdan 6.kapıya gidene kadar biletsiz giren 27 kişi sayabildim.Alan kim mi?tabii ki polisler ve güvenligin saglanmasında hiç bir alakası olmayan güvenlik görevlileri.Sayın başkanın lütfen bu sorunun önüne geçin.bu arada bir paket sigara parasına kıyıpta bilet almayan adamlara yazıklar olsun.
Sizinde dikkatinize, başkanımızın soyadı ''Otyakmaz'' dır,
Çünkü çoğu yerde ''Odyakmaz'' diye yanlış kullanılıyor .
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2007, 20:31   #110
Carismas58
Acemi Yiğido

Carismas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Carismas58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YA COK GERKESIZ YENDIGIMIZ MACAT BILE SON DAKIKALRDA KUFURLU TEZAHURAT YAPIYORUZ BIZE HIC YAKISMADI VE DE KAYSERI ILE SIVASLILAR ARASINDAKI BU KAVGALARIN BITMESI LAZIM ARTIK COK ONEMLI BI CEZA GELEBILIR AYIP AYIP BIZE HIC YAKISMADI VE YAKISMAYAN BI HAREKET
Carismas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
baŞkanliĞina, kulübü, sİvasspor, tff