Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Alt 07.06.2007, 16:22   #101
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ

Böylesine güzel ve yerinde bir kampanya başlattığınız için sizleri kutlarım.
Bu mesele Sivaslıların meselesidir, herhangi bir partinin meselesi değil.
Böylesi bir konuda birlik olmayacağızda hangi konuda gücümüzü göstereceğiz.
Karar verildi, tamam aday olmuyor ama yinede varlığımızı göstermemiz çok güzel oldu. İlerisi için bir dayanışma içerisine girilmiştir.
Böylesi dayanışmalara ihtiyacımız var.
Tekrardan herşeye rağmen protestolarımıza devam etmeliyiz.
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Alt 07.06.2007, 17:47   #102
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
akp bizim için bitti oy veren sivasa ihanet etmiş olur
Bizim dedigin kim senin. Kendine konus. Sivas'a ihanetmis. Utanmiyormusun milleti kiskirtmaya. Ne biliyorsun AKP'nin Abdüllatif Sener'i Cumhurbaskani olarak göstermeyeceklerini.

Ben politika yapmak için yazmiyorum ama AKP her zaman kendi içinde bir takim seyleri gizli tutmaya gayret ediyor ve gayet mantikli.

Kim böyle bir zaati istemezsik kendi partisinde. Abdüllatif Sener'i kaybetmek kolay degildir. Bence bir bildikleri vardir. Fakat sayet, birakicaklarsa yaziklar olsun. Bence Abdüllatif Sener herkesin istedigi bir Cumhurbaskani adayidir. Ve bu makam ona çok yakisir.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Alt 07.06.2007, 17:55   #103
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ

Alıntı:
zek_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
akp nin yeni dönem cumhurbaşkanı adayı olcak inş. gülde tekrardan ısrar edileceğini düşünmüyorum çünkü parti içindeki revizyonlar bunu gösteriyor. Sn. Sener diğer partilerinde desteklediği bir isim, meclisin dışından aday gösterilip seçilecek inş...
Bencede senin dedigin gibi olacak diye düsünüyorum kesinlikle!!! Baska mantigi yok bu isin.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Alt 07.06.2007, 21:29   #104
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ

Alıntı:
resim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böylesine güzel ve yerinde bir kampanya başlattığınız için sizleri kutlarım.
Bu mesele Sivaslıların meselesidir, herhangi bir partinin meselesi değil.
Böylesi bir konuda birlik olmayacağızda hangi konuda gücümüzü göstereceğiz.
Karar verildi, tamam aday olmuyor ama yinede varlığımızı göstermemiz çok güzel oldu. İlerisi için bir dayanışma içerisine girilmiştir.
Böylesi dayanışmalara ihtiyacımız var.
Tekrardan herşeye rağmen protestolarımıza devam etmeliyiz.
Her türlü siyasi hesabın dışarısında aramızda bu bilincin oluşmuş olması gayet sevindirici bir gelişme.

İnşallah birbirimizi sahiplenme duygusu aramızda daha da gelişir.

Ve ilerleyen süreçte Sayın Abdüllatif Şener'i cumhurbaşkanı olarak görürüz.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
Alt 07.06.2007, 21:44   #105
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ

Sayın bakanım sizi siyasetin dışında düşünemiyorum daha yeni sivasta bir şeylerin kıpırdadığını senin sayende gördük fakat bizi yanlız bırakıp gidiyorsun Sivası öksüz bırakma tamda size ihtiyacımız varken bizi lütfen bırakma seninle gurur duyuyorum adam gibi adamsın sivasımızın size ihtiyacı var kararını yeniden gözden gecirmelisin
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2007, 00:04   #106
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TAKIMA SAHİP ÇIKILSIN
Sivaslılara ve Sivasspor’u sevenlere, taraftarlara da çağrıda bulunan Uygun “ İlk olarak şunu söylemek istiyorum Türkiye’nin çok değerli bir Başbakan Yardımcısına sahibiz. Taraflı-tarafsız her kes tarafından takdirle karşılanıp Cumhurbaşkanlığına kadar gönüllerde aday gösterilmiş bir insana sahipken biz ona tribünlerde gerekli sevgiyi gösteremedik. Halk olarak onu gerektiği kadar kucaklayamadık. Sivasspor Tesislerinde bir fiil Abdüllatif Şener’in ismi vardır. Ama kendisi tesislere adını bile vermek bile istemedi. Yapımı devam eden fuar ve kongre merkezinde yine Şener’in ismi vardır. Sivas’ta yapılan her güzelliğin altında kendi adının olmasına rağmen biz ona gerekli sevgiyi-saygıyı maalesef gösterdiğimize inanmıyorum. Ben elini öpmek için adam aramam. Ama eli öpülesi adam diyorsanız Abdüllatif Şener Sivaslılar için zeki adamlardan bir tanesidir.
İkinci adama da gelince de Mecnun Otyakmaz’dır. Sivas’a hizmet etmek üzere Sivasspor’a 3 trilyona yakın para vererek, bu takımı 40 yıl sonra şampiyon ederek ve takımı başarıdan başarıya koşturup, Sivaslı hemşehrilerine sahip çıkan, her yerde onları koruyan bir adamdır. Dolayısıyla bu insanların stadlarda en azından 5’er dakika alkışı hak ettiği düşüncesindeyim. Ben taraftarlarıma sitem ederken hakikaten onlar çok iyi insanlar. Burada bulunmaktan, dağ gibi insanlar tanımaktan mutlu oldum. Ama insanların bir güç gösterisi yapması için bunlara sevgi gösterisini yapmak zorundasınız. İşte bunu maalesef toplu halde sağlayamadık. Türkiye’de 90 tane Trabzon milletvekili yaklaşık 150 tane Karadenizli milletvekili var. 7 milyonu aşkın Sivaslı var, 6 tane milletvekilimiz var. Bu bizim ayıbımız. Bu bizim birbirimizi kollamamamız, bu bizim birbirimizin daha büyümesini engellememizdendir. O nedenle birbirimize destek olma zamanı. Hep destek, tam destek dedikleri, desteğin zamanıdır. Bakın Sivas gelişmeye gidiyor. Daha da gelişecektir. Ama birlikte, beraberlikle hareket ederek olacaktır. İnsanlara güç gösterisi yaparak olacaktır. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu il özel bir ildir. Bana göre Türkiye Cumhuriyetinin kutsal topraklarıdır. Dolayısıyla bu kutsal topraklarda gerekli birlik ve beraberliği insanların sağlama zamanı geldi geçiyor diye düşünüyorum. Sivasspor adına Valimiz Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanımız Sami Aydın’a teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar lütfen yukarıdaki ifadeleri tekrar tekrar okuyarak ibret alalım!..

Fazla söze ne hacet!...

Ağzına sağlık Bülent hocam...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2007, 10:54   #107
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu karar'a sevinmemin nedeni şener gerçek bir siyasetçi olması çünkü açıklamasında partisi'nin verdiği sözleri yerine getirmediğinden dolayı böyle bir karar aldığı için akp şimdi aklını başına alsın yoksa sandıkta hesap sorulacak. kelle diye tabir ettiği mehmetçiğimiz can verip şehitlik mertebesine ulaşıyor o yüzden şener'in böyle bir partiden aday olmamasına sevindim
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2007, 16:10   #108
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

"Cumhurbaşkanı bana dedi ki" veya "Baykal beni arayarak şöyle dedi" diye başlayan afilli cümleler kurup, ego rüzgarı estirmeyi sevmem... Gazeteci kimliğinin verdiği bu diyalog imkanını, matah bir özellikmiş gibi sunmayı doğru bulmam.

Ama bugün istisna...
İstisnai bir durum var çünkü.

Dün bir telefon... Abdüllatif Şener.

İktidardakiler beni anca, "seni mahkemeye verdim, süründüreceğim" diye arar... Abdüllatif Şener ise, "teşekkür etmek için" aradığını söylüyor...
"İstisnai durum" dediğim bu.

"Abdüllatif Şener, aysbergin görünen yüzü, vicdan muhasebesi yaptı ve aday olmadı" diye yazmıştım... "Hakkımda yazdığınız ve söylediğiniz sözler için teşekkür ederim" diyor.
Devamı özetle şöyle...

"Sayın Şener, asıl ben size teşekkür ederim, hem teşekkürünüz, hem de aday olmadığınız için..."
Gülüyor...
"Allahaısmarladık" demek istediğini söylüyor, "Aktif siyasete şimdilik ara verdiğim için, basınla ilişkilerim ister istemez sona erecek..."
Bu sefer ben gülüyorum...
Bizim basın, malum.
Koltuk varsa, ararlar, koltuk yoksa, ne arayan olur, ne de soran.
"Ben aksini düşünüyorum Sayın Bakan" diyorum, "basınla ilişkiniz sona ermiyor, asıl şimdi başlıyor, asıl şimdi konuşmanız gerekiyor."
Küt diye söylüyor...
"Basın kontrol altında... Değil mi?"
Bir gazetecinin, bir Başbakan Yardımcısı'ndan duyabileceği en ağır tespitlerden biri... Maalesef gerçek... Yardım istiyorum...
"1.5 ay sonra vatandaş oy kullanacak. Bazı durumların şimdiden öğrenilmesinde fayda yok mu? Şimdiden anlatmanızda fayda yok mu?"
Biraz susuyor, sonra...
"Aday olmayarak, yeteri kadar konuşmuş oluyorum, sanırım" diyor.
Ve, ekliyor...
"Doğruları söylemek, hayli zor... Bir anda tu kaka olabiliyorsunuz."
Daha ne desin...
İlla desin istiyorum...
Kırmıyor, bir örnek veriyor.
"Mesela" diyor, "İyi ki Galataport meselesi şu anda çıkmadı, yoksa beni sermaye düşmanı ilan edebilirlerdi."

Anlayana sivrisinek saz...
Anlamayana davul zurna az.
Alt 10.06.2007, 16:15   #109
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sener gibi bi adami 3. 4. siradan aday göstermek cok yanlis....
abdullatif sener cumhurbaskani olacak.....
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2007, 18:36   #110
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cumhurbaşkanı olmaz çünki bir cumhurbaşkanının ömrü 7 yıldır...Şener siyaseti bırakmak istemiyor.millet vekili adayı değil ama hala siyasete devam edecektir ama cumhur başkanı olmaz

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla