Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 11:25   #101
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

Adalet yerini buldu Tahkim bu tür olayların önüne geçmişve federasyonun ne kadar güvenilir(!) bir kurum olduğunu göstermiştir... Albayrak'a da kapak olsun bu karar...
Alt 21.09.2007, 11:26   #102
MELİLA 58
Yeni Yiğido

MELİLA 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MELİLA 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

sezon sonuna kadar ikinci sırada olduğumuzu düşününsene arkadaşlaaaaar..... uçarız uçar...
MELİLA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2007, 11:29   #103
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

şimdi bu karardan sonra, vestel tekrar sponsorluğa dönecek mi, ben en çok onu merak ediyorum ...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2007, 11:30   #104
FurkaN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1023 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Turkcell Süper Lig'de 12 Ağustos'ta oynanan ve yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun verdiği ''yeniden oynanması'' kararını bozmasına yönelik kararıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu'nun bütün kurullarıyla bir bütün olduğununu belirterek, nihayetinde Tahkim Kurulu'nun doğru karar verdiğini söyledi.

Kararın uzunca bir süreçten sonra alındığını kaydeden Otyakmaz, bu tür kararların polemiklere yol açılmaması açısından daha erken zamanda alınması gerektiğini belirterek, bu durumun benzer karşılaşmalar açısından da önemli olduğunu kaydetti.

Kararla birlikte bu maçın skorunun 3-0 takımlarının lehine çevrildiğini ve bundan dolayı da mutlu olduklarını ifade eden Otyakmaz, ''Hukukun üstünlüğünün hayata geçirilmiş olması Türk futbolu adına sevindiricidir. Mutluyuz. Bunu hak etmediğimiz bir 3 puanı kazandığımız için değil Türk futbolu adına hukukun üstünlüğünün uygulanabilir olmasından dolayı mutluyuz. Çünkü netice itibariyle hakem son düdüğünü çalmadan sahada olmaması gereken bir şahıs bizim kaptanımıza bir darpta bulundu. Bunun da cezası maçın tatil edilip mağduriyete uğramış takımın 3-0 hükmen galip ilan edilmesiydi'' diye konuştu.

Bundan sonraki karşılaşmalarda, olası bir olayda ne tavır alınacağının da ortaya konulmuş olduğunu ifade eden Otyakmaz, ''Bu da hem bizim takımımıza, taraftarımıza hem de diğer takımlara ciddi bir örnek oldu diye düşünüyorum'' dedi.

www.ntvspor.net
Alt 21.09.2007, 11:31   #105
FurkaN
Usta Yiğido

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi bu karardan sonra, vestel tekrar sponsorluğa dönecek mi, ben en çok onu merak ediyorum ...
O konu Vestel için kapanmış karar ne olursa olsun dönmeyeceklerini açıkladılar... Ama yönetime talip olan yok...
Alt 21.09.2007, 11:31   #106
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

MÜJDE JAKOBİEEN TEKRAR SAHNEYE ÇIKTI.DÜZENİN TAKIMINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDER.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 11:32   #107
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

JAKOBİEEN SİZİN BU YAZINIZDA İNCE NÜKTE VAR.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 11:42   #108
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MÜJDE JAKOBİEEN TEKRAR SAHNEYE ÇIKTI.DÜZENİN TAKIMINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDER.
son bir ayda yazdığınız yorumlara bi göz attımda, Trabzon konusu dışındaki başlıklara sadece bir yorumunuz olmuş.. ne antep maçı, ne oftaş maçı,ne cumhuriyet kupası nede milli maçlar sizi bu olay kadar ilgilendirmiş.. ben bu bir ay içine zaten sahneden hiç inmedim ki, ama siz sadece bu konuyu okuyup bu konuya yorum yaptığınız için sahneye yeni çıktığımı düşünebilirsiniz.. normaldir..
ha unutmadan karşı fikirlere saygılı olmayan bazıları yüzünden artık doğru bildiklerimi söylemekten çekiniyorum.. saygılar..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 11:43   #109
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

vestel neden geri gelsinki bu karar tff nin kararı değil tff hala aynı onlarda değişen bişey yok...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 11:44   #110
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
son bir ayda yazdığınız yorumlara bi göz attımda, Trabzon konusu dışındaki başlıklara sadece bir yorumunuz olmuş.. ne antep maçı, ne oftaş maçı,ne cumhuriyet kupası nede milli maçlar sizi bu olay kadar ilgilendirmiş.. ben bu bir ay içine zaten sahneden hiç inmedim ki, ama siz sadece bu konuyu okuyup bu konuya yorum yaptığınız için sahneye yeni çıktığımı düşünebilirsiniz.. normaldir..
ha unutmadan karşı fikirlere saygılı olmayan bazıları yüzünden artık doğru bildiklerimi söylemekten çekiniyorum.. saygılar..
yok yok çekinmene gerek yok burda hemen hemen herkezin bir ikinci takımı var... tahkimin kararı senide üzmesin üç puan yabancıya gitmedi
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
galİbİz, hükmen