Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar > Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası Maçları Yorumları

Seçenekler Arama Stil

--->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
Alt 26.09.2007, 17:17   #101
adriano5858
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 adriano5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0

ya anlamıyorum şu siwası gider ligde üç büyüklere kafa tutar ama amatör takımları yenemez
adriano5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
Alt 26.09.2007, 17:17   #102
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hani ikinci ligde ligi uzun bi süre lider götürüp hazin bi şekilde 4. olduğumuz sezonu hatırlarsınız, o sezon türkiye kupasında çok iyi bi performans gösterip, zamanın birinci lig ekibi istanbulsporu istanbulda elemiştik ve çeyrek finalde trabzona kaybetmiştik.. işte o sezonda süper lige çıkamayışımızın en büyük sebebi olarak iki kulvarda yarışmamız gösterilmişti.. o yıldan sonra sivas katıldığı hiç bi türkiye kupasında başarılı olamadı, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı artık süper ligde bile kupaya önem vermiyoruz.. kaliteli ama kısıtlı kadroyla hem ligi hem kupayı götürmek bencede riskli olabilirdi.. hayırlısı olsun diyelim... bu arada geçen sene final oynayan erciyes gerçeğide tezimi destekliyor

aynen katılıyorum 2 kulvarda yarısmak ısımıze gelmıyor.madem buyuk kulubuz diyoruz artık kupalara onem vermeliyiz bencede..Olmazsada erciyes gibi avrupa takımları ile oynar biz bön bön bakarız..madem bizim hedefimiz sampıyonluk yada 2, lig değil de uefa o zaman neden tr kupasından gitmıyoruz ?
merkez_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
Alt 26.09.2007, 17:21   #103
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen katılıyorum 2 kulvarda yarısmak ısımıze gelmıyor.madem buyuk kulubuz diyoruz artık kupalara onem vermeliyiz bencede..Olmazsada erciyes gibi avrupa takımları ile oynar biz bön bön bakarız..madem bizim hedefimiz sampıyonluk yada 2, lig değil de uefa o zaman neden tr kupasından gitmıyoruz ?

vallaha ya gider süper lig takımlarına kök söktürür gider 3. lig takımına yenilir
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 17:22   #104
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
adriano5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya anlamıyorum şu siwası gider ligde üç büyüklere kafa tutar ama amatör takımları yenemez

vallaha ya
süper lig takımlarına kök söktürür
gider 3.lig takımına yenilir
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 17:37   #105
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0

Gencler kupa maclarinin kurallari baska olur. Fener-Gemlik macini hatirlayalim. Bu olay Türkiye´mizin disinda Avrupa´da da böyle. Birakin ücüncü lig takimini amatör kümeden gelen bir takim Bayern´i yada Schalke´yi yenebiliyor. Kaldiki Alanya ücüncü degil ikinci lig takimi ve 2. gurupta ucuncü durumda ve 1.lig icin mücadele veriyor.

Galiba futbolcular isi ciddiye almamislar. Neyse, Ligde telafi ederler Bursa´ya karsi.
Alt 26.09.2007, 17:42   #106
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt

gecen sene inegölede böyle kaybettik.maclara yedek agırlıklı kadrolarla cıkmasak bu macı kolay alırdık.neden türkiye kupasına önem verilmiyor anlamış degilim.erciyesspor örnek lig sonuncusu takımdı ama türkiye kupasındaki basarısıyla uefa kupasına katıldı.bizim su anda ligde ne olacagımız belli degıl...ne oldum dememeli ne olucam demeli...
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 17:50   #107
özyiğit07
Acemi Yiğido

özyiğit07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 özyiğit07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkese merhaba alanya'dan..arkadaşlar birkaçgündür sitenizdeyim allaha sukur bı sorun yasamadık bız dostluktan yana olduk hep..zaten gelen taraftara mısafır gıbı baktık ve bulasmadık..bu msjımdan sonra biçok kişi bana kızabilir olsun canınız sagolsun..hep yorumları okudum fark atarız denılıyordu dedimki ummadıgın taş baş yara diye bana kızanlar oldu..şimdi sivas yedek deniliyorda balili-petkovic-hayrettin-abdurrahman bunlar yedekmiydi ? yedekte oynasa karsındakı alanyaspor..kat kat ustunsun..bu arada 3.lig diyenlere soyluyorum 2.lig b kategorısındeyız..sivas cok posızyona gırdı ama oyuncularımız yuregını ortaya koydular..neyse sıze gecmıs oldun dılerım kalan super lıg maclarınızda umarım ıyı yerlere gelırsınızde anadoluuyu avrupada temsıl edersınız..saygılarımla
özyiğit07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 18:01   #108
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt

Alıntı:
özyiğit07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkese merhaba alanya'dan..arkadaşlar birkaçgündür sitenizdeyim allaha sukur bı sorun yasamadık bız dostluktan yana olduk hep..zaten gelen taraftara mısafır gıbı baktık ve bulasmadık..bu msjımdan sonra biçok kişi bana kızabilir olsun canınız sagolsun..hep yorumları okudum fark atarız denılıyordu dedimki ummadıgın taş baş yara diye bana kızanlar oldu..şimdi sivas yedek deniliyorda balili-petkovic-hayrettin-abdurrahman bunlar yedekmiydi ? yedekte oynasa karsındakı alanyaspor..kat kat ustunsun..bu arada 3.lig diyenlere soyluyorum 2.lig b kategorısındeyız..sivas cok posızyona gırdı ama oyuncularımız yuregını ortaya koydular..neyse sıze gecmıs oldun dılerım kalan super lıg maclarınızda umarım ıyı yerlere gelırsınızde anadoluuyu avrupada temsıl edersınız..saygılarımla
alanyasporu tebrik ederiz...........
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 18:03   #109
hollywarnrvn
Yiğido

hollywarnrvn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 hollywarnrvn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alanyaspor'u tebrik ederiz. Sivasspor için inşallah hayırlısı olmuştur. Tek kulvarda yapabileceğimizin en iyisini yapacağız.
hollywarnrvn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0
Alt 26.09.2007, 18:07   #110
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ALANYASPOR:1 SIVASSPOR:0

saglik olsun paylastigin icin tesekür ederim selam
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla