Alıntı:
taliperen2754 Nickli Üyeden Alıntı
ben anlayamıyorum bu insanları.. yok stadı bayraklarla susleyeceklermis de yok ertesi gun okula formayla gideceklermis de.. bos isler bunlar.. tribunde gormedigim adama adam demem ben.. bu sene sivasspor un neredeyse butun maclarına gittim.. girmedigim tribun izlemedigim mac kalmadı ama sizden bisey olmaz.. en son fenerbahce kupa macında da gordum ki benim yerim taraftarın oldugu yer.. bundan sonra taraftarlıgın ne oldugunu bilmeyen sivaslılarla degil rakip tribunun taraftarıyla izliyorum maclarımı.. hic alakam olmadıgı halde trabzon macını trabzonlularla izleyecem..bırakın sampiyonlugu siz super ligi bile haketmiyosunuz.. rakip takim kombinesi olsa gidip alcam seneye........................ .......
|
tutan mı var kardeşim.Yazdıklarını okudukdan sonra senin sivassporlu olduğundan bile kuşku duyuyorum.İnsanların elinden gelen bazı işler var.Bu büyük veya küçük bunu gerçekleştirmek onlara mutluluk veriyor.Bunu neden küçümsüyorsun.Bir galibiyetden sonra formayı giyerek okula gitmenin ne demek olduğunu belli hiç yaşamamışsın.Bütün gözler o formaya kilitlenirken,insanların bak sivassporlu diye içden içden fısıltılarını duymak kadar güzel bir şey mi var.
Taktir ettim eğer her maça gitmişsen.Taraftar olduğunu söylüyorsan tabiki gideksin ve bunu lafını yapmak bile abese iştigal eder.Sizden bir şey olmaz derken yine küçümseyici bir üslüb kullanıyorsun.Herkes özgür git nerde izlersen izle bundan bizene.Tutan mı var git nerde izlersen izle.Sivasa orda küfrederlerken sanırım elin armut toplamaz inşallah.Şayet sivaslıysan??
Kimse taraftar yok diye yakınmasın burda.Sivasspor yönetimi taraftar istemiyor.Bu şekilde çokda mutlu olduğunu beyan ediyor.Yönetim istemezken şehrinin esnafı destek vermezken sen neden tribün yok taraftar yok diye şikayet edemezsin.Madem taraftar istiyorsun her maça 10 bilet kendi cebinden 10 bilet de başka yerlerden bul git bir gruba bunu ver o gruplar 20 biletle 40 kişi içeri girerler.Bak o zaman istediğin taraftarı yavaş yavaş elde edersin.Rizgara sövmek bir şey değiştirmez.Sanki destek varda biz yapmıyoruz.