Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.12.2005, 23:15   #101
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tandığım maçlara gelen gayet fazla kız var fakat bu maça arkadaşlarım gelmedi sanırım bjk maçındaki gibi bi ayırım yapmadılar bayan taraftara..!umarım gittikçe oturur bayan taraftarlar..hatta dişiyiğido diye bu gurup olsa çok ayrı bir hava olur
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 21:39   #102
cindysivasli
YASAKLI ÜYE

cindysivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cindysivasli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ancak ist maça ts svs ve gs svs maçına gelebildim koyu svs luyum sivasta maçlarda erkek taraftarı kınıyorum bayan arkadaşlarım anlatı ayıp küfür kavga ayıp
ama ist 2maçta boy frendimle geldim imporator 58 34le arkadaşlarım çok kibar centilmen hele serhan gardaşım senle tanışmak gurur verici iyiki varsın gardaş svs maçlarında sen sellahatin ağbim organizasyanunuz süper tebrik ediyorum
cindysivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 21:58   #103
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1245 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
cindysivasli Nickli Üyeden Alıntı
ancak ist maça ts svs ve gs svs maçına gelebildim koyu svs luyum sivasta maçlarda erkek taraftarı kınıyorum bayan arkadaşlarım anlatı ayıp küfür kavga ayıp
ama ist 2maçta boy frendimle geldim imporator 58 34le arkadaşlarım çok kibar centilmen hele serhan gardaşım senle tanışmak gurur verici iyiki varsın gardaş svs maçlarında sen sellahatin ağbim organizasyanunuz süper tebrik ediyorum

iyide bizde o maca gittik..bizde küfür yoktiki??
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2005, 21:36   #104
MAVİ_BERE
YASAKLI ÜYE

MAVİ_BERE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 MAVİ_BERE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

67 DE KÜFÜR YOKTUR....
MAVİ_BERE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2005, 10:22   #105
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1316 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
SERHAN ABI BİZİM TRİBÜN SORUMLUMUZ.SEBAHATTİN ABIDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU.YANİ SERHAN ABI VE SEBAHATTİN ABI DERNEĞİMİZİ VE SİVAS'I TEMSİL EDİYORLAR.....BİZDE YALNIŞ HAREKET OLMAZ..

Konu 1967_DERNEK_10UR tarafından (02.01.2006 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2005, 10:30   #106
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
SERHAN ABI BİZİM TRİBÜN SORUMLUMUZ.SEBAHATTİN ABIDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU.YANİ SERHAN ABI VE SEBAHATTİN ABI DERNEĞİMİZİ VE SİVAS'I TEMSİL EDİYORLAR.....BİZDE YALNIŞ HAREKET OLMAZ..
haklısın kardaş
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2005, 14:26   #107
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:

Kardeşim çok teşekkür ediyorum...Seninle ve Ali kardeşimiz ile tanışmakda bana büyük haz verdi...Seni özellikle tebrik ediyorum..İstanbuldaki maçlarda hiçbir bayan taraftar gelip bizimle takımı desteklemezken sen bizmle birlikte bu takımı destekledin...Bende tribüne gelipde takıma destek olmayan erkek taraftarları özellikle kınıyorum...Sivasada misafir olarak seni Ali ile beraber bekliyoruz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2005, 14:31   #108
LiS67_Uğur
Yiğido

LiS67_Uğur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 LiS67_Uğur zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

hadi sivaslı bayanlar maça kosun sizi bekliyoruz !!!
Alt 25.12.2005, 15:13   #109
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
LiS67_BaŞKaN Nickli Üyeden Alıntı
hadi sivaslı bayanlar maça kosun sizi bekliyoruz !!!

İnşallah yavaş yavaş bayanlarda maçlara ilgi gösterecekler...Biraz daha zamana ihtiyaç var....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2005, 15:43   #110
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah yavaş yavaş bayanlarda maçlara ilgi gösterecekler...Biraz daha zamana ihtiyaç var....

Bencede biraz zamana ihtiyaç war.......
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla