Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
Alt 12.01.2009, 20:35   #1
fenerlisivas
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fenerlisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor
fenerlisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 00:22   #2
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fenerlisivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor

Bu kadar kafaya takma kardeş zamanla herşey çözülür.
Başarı geldikçe tarfatarda artar seyircide artar.
Bize fanatik, sağı solu kıran, sürekli olay çıkaran taraftar lazım değil.
Futbol izlemek için gelen seyirci lazım. futbol güzel olduğu müddetçe seyircide olacaktır.

Kendi takımının maçını sıkıcı olur diye izlmeyen ama sivas'ın futbolu daha heyecanlı diye, sırf güzel futbol izlemek için sivas maçlarını izleyen insanlar var.

Bize lazım olanda bu zaten. güzel futbol oynasın, heyacanlı olsun, zevkli olsun.
tribün olayları çıkarıp insanları futboldan soğutmasın yeter.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 00:41   #3
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

sezarın hakkı sezara arkadas ne kadar nıckını fılan sevmesemde dedıklerıne katılıyorum kendıme de pay cıkarıyorum...ben trıbune her ne kadar cok kucukken cılgınlara gıderek kendı halımızde destek vermeye calıssakda sıvasspor super lıge cıkdıgında 2 takım yerıne tek takım tutmaya memleket olgusunu anlamaya basladım..belkı de bu sıvasspor un cıkısı bana atılan bır tokattı ve bende gordugum ruyadan uyanmamı sagladı...

her ne kadar soyledıklerın bana tam olarak gelmese de her ne kadar 12 13 yasında ılk deplasmanıma gıtmıs vede cocuklukdan öteye ıcerdekı 2 3 macı harıcınde hepsıne gıttıysemde yaptıgım yanlısı dıle getırmıssın...

saol hatırlatman ıcın !
Alt 12.01.2009, 20:42   #4
fenerlisivas
YASAKLI ÜYE

ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas
Alt 13.01.2009, 01:18   #5
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

Alıntı:
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas
trabzonun başarılarını inkar eden yok ama onlar geçmişte kaldı en son 25 sene önce şampiyon olmuşlar' hani nerde şampiyonluk hadi olursa bu sene olur belki trabzonla sivası aynı kefeye koymaya bilirsin o bizleri ilgilendirmez o senin sorunun sivası aşağılanacak takım değildir sivasspor her gittiği yerde yurtdışı dahil taraftar toplayan takım sivasspor 2 sezondur lige damgasını vuran takımdır ve 2 senedir zirveye oynuyor şampiyonluk için yarışıyor tüm türkiyeye kendini ispatlamıştır yalanmı trabzonun geçmişi seni neden ilgilendiriyor şimdi ben diyeceğimki trabzon ne yapıyor ligin neresinde sen diyeceksin ligde ikinci liderin avarajla altında lider kim SİVASSPOR' süper lige çıktıktan beri trabzona karşı yaptığı maçlarda bariz üstünlügü vardır yalanmı diyeceksinki gecen seneki olaylı maçı beleşten aldınız doğru bizmi dedik hamsi kafalılara atlayın sahaya diye sivasspor çok zengin kulüp olmaya bilir ama borcu olmayan bir kulüptür bizim futbolcularımız parasına değil yüreğiyle oynuyor o bir takımların milyon dolarlar veripte getirdiği futbolculara bin basar bumu senin 25 senedir şampiyon olamamış bir takımla sivassporu bünyesine ve kalitesine koymadığın takım biz önümüze bakıyoruz geriye değil varsın onlar 4.büyük olarak kalsınlar 5. büyükte biz oluruz biz istanbul yalakası değiliz içimizdede varsada var biz bunları sivaslı olarak görmüyoruz kimseyede baskı yapamayız ama zamanı geldimi hepside aslına dönecek yaptıkları hatayı anlayacaktır sivasspor sahipsiz değildir sivassporun büyük takım olması için kırk yıl geçmesinede gerek yok biz bu sene şampiyon olalım alemin kralı biziz kim ne derse desin.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.01.2009, 08:36   #6
fenerlisivas
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
erol_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzonun başarılarını inkar eden yok ama onlar geçmişte kaldı en son 25 sene önce şampiyon olmuşlar' hani nerde şampiyonluk hadi olursa bu sene olur belki trabzonla sivası aynı kefeye koymaya bilirsin o bizleri ilgilendirmez o senin sorunun sivası aşağılanacak takım değildir sivasspor her gittiği yerde yurtdışı dahil taraftar toplayan takım sivasspor 2 sezondur lige damgasını vuran takımdır ve 2 senedir zirveye oynuyor şampiyonluk için yarışıyor tüm türkiyeye kendini ispatlamıştır yalanmı trabzonun geçmişi seni neden ilgilendiriyor şimdi ben diyeceğimki trabzon ne yapıyor ligin neresinde sen diyeceksin ligde ikinci liderin avarajla altında lider kim SİVASSPOR' süper lige çıktıktan beri trabzona karşı yaptığı maçlarda bariz üstünlügü vardır yalanmı diyeceksinki gecen seneki olaylı maçı beleşten aldınız doğru bizmi dedik hamsi kafalılara atlayın sahaya diye sivasspor çok zengin kulüp olmaya bilir ama borcu olmayan bir kulüptür bizim futbolcularımız parasına değil yüreğiyle oynuyor o bir takımların milyon dolarlar veripte getirdiği futbolculara bin basar bumu senin 25 senedir şampiyon olamamış bir takımla sivassporu bünyesine ve kalitesine koymadığın takım biz önümüze bakıyoruz geriye değil varsın onlar 4.büyük olarak kalsınlar 5. büyükte biz oluruz biz istanbul yalakası değiliz içimizdede varsada var biz bunları sivaslı olarak görmüyoruz kimseyede baskı yapamayız ama zamanı geldimi hepside aslına dönecek yaptıkları hatayı anlayacaktır sivasspor sahipsiz değildir sivassporun büyük takım olması için kırk yıl geçmesinede gerek yok biz bu sene şampiyon olalım alemin kralı biziz kim ne derse desin.

vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı
Alt 14.01.2009, 22:17   #7
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı
Kardeş, niye konuyu dağıtıp polemik yapıyorsunki.
Sivasspor süperligde yokken, sivaslı hemşehrilerimiz FB, GS yada BJK taraftarı olmuş vede desteklemiş olabilir ama Sivasspor'un şampiyonluğa oynadığı bir ortamda her sivaslının kalbi kendi takımından yanadır.
3 büyüklerle oynanan maçlarda Sivasspor'u desteklerler.

Geçmişi bırakıp şimdiye bakmak lazım.
üstelik Futbolda bir eğlencedir, hayatın içine çok fazla sokarsan aşırılık olurki, aşırılğın sonunuda futbolu kirleten, insanları futboldan soğutan olaylardır.

Sana daha öncede tavsiye ettiğimiz gibi,
olayları bu kadar kafana takıp, abartman bize göre gereksiz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2009, 00:04   #8
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
aslını inkar eden namerttir' evet eskiden gs'lıydım sene 2002 bitirdim ve zerre kadar gs sevgisi kalmadı içimde ha bu benim 6-7 senelik sivassporlu olmamın anlamına gelmiyor 3.ligden beri giderim maçlarına' ben unutmadım o günleri çocukluğumda tabi paramız yok stada girerken abi benide önünde sokarmısın içeri dediğim günler olurdu biz doğuştan sivassporluyuz galatasaraya gelince o zamanlar sivasspor o katagoride değildi herkes bir büyütülmüş takımı vardı varsın bizimkide galatasaray olsun dedik 1.ligde onu destekledik benim SİVASSPOR'ra sevdam iki senedir değil kardeş 2.ligden beri çünkü asıl sevgi asıl sevdam tam heyecanım o zaman başladı 3.ligde çocuk sayılırdık gol atıldınmı sevinirdik yedikmi üzülürdük büyükler ne yaparsa bizde onları yapardık(gelelim bizim bağzı kanı bozuklara sivassporumuz 3 büyütülmüşlerle maç yapıyor istanbulu destekleyen sivaslı sivasspora bugün 5 atacağız şöyle yapacağız diyen bu memleketin ekmeğini yiyen belkide istanbulu hiç görmeyen memleketinin takımını zirvede olduğunu ve şampiyonluğa oynadığını görmeyen geri zekalı adamı nasıl içinde barındıracaksın işte böyle sivaslılar benim galatasaraya ve 3 büyütülmüşlere karşı nefretimi dahada artırdılar)sen kalkmışsın 2 senelik sivassporlusun yok sivas ortalardayken hangi istanbul takımını destekliyordun saçma sapan konuşma insanları tanımadan biz istanbul yalakası değil memleket sevdalısıyız şunuda söylüyüm eski gs'lı olarak örnek= eğerki fener galatasaray arasında maç olduğunda bu maçı fener yendiği zaman sivassporun işine yarıyacaksa fener yensin isterim.biz 2.ligde taraftar olarak daha iyiydik şimdi süper ligdeyiz zirvedeyiz eskiye göre daha gerideyiz taraftar olarak inşallah bu sorun çözülür mesela ben bu sezon içerde iki veya üç kere maça gidebildim neden işimden dolayı tek çalıştığım için gidemiyorum gidebilsem 5tl olan maça 50tl veririm inan ama işim engelliyor bi ara bu yüzden işi bile bırakacaktım.arkadaş ben sana açık yüreklilikle anlattım ister inan ister inanma fazlada bu olayı dallandırmanın bir anlamı yok herkesin büyüklüğüde küçüklüğüde kendine bizim kimsenin büyüklüğünde gözümüz yok' bizde dedikki zaten olacaksak 5.büyükte biz olalım yazılanları tam okumadan önüne geleni yazma.SİVASSPOR 3.LİGEDE DÜŞSEDE BEN YİNE SİVASSPORLUYUM YİNE SİVASSPORLUYUM BU SEVDA BİTMEZ.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2009, 13:19   #9
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
istanbul yalakası değilmisiniz güldürme beni bir gün beraber sivasa gidek soralım önümzüe gelene hangi takım tutuolar sen bakma sivaslıyız dediklerine hepsinin gönlünde ya bir kanayra ya bir aslan aslan fazla yok ama kanaryacısı çok en büyük istanbul yalaksı takım sivasdır bunu ben demiyorum bursaspron tarfatra ditesi olan timsah.com diyor
bak gardaş burda sana kimse sivasspor taraftarı hakkında ileri geri konuşma hakkı veremez.Biz bu takımı kümedeykende tuttuk.Sen kim oluyorsunda SİVASSPOR taraftarı olmadığın halde tutup bizi bu ithamlarla suçluyorsun.Bize daha yalaka diyecek adam anasından doğmadı.İnsanların taraftarımızın yanlışları olabilir.Ama bunu değerlendirecek kişi sen değilsin.Yok hepiniz yalakasınız diyorsan gs maçından önce gel sivasda benim ve dostlarımın yüzüne karşı söyle bunu.Ayrıca www.timsah.com bursaspor taraftar sitesi değildir.Timsah.com www.gittigidiyor.com a bağlı bir video upload sitesidir.Bursaspor resmi taraftar sitesi www.teksas.org dur.Orda sivasspor başlığında benim yazılarımı Bursasporluların görüşlerini okuyabilirsin.Saçma sapan cahil cühela konuşup durma.Bilmiyorsan sus adam sansınlar.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 22:36   #10
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevgili arkadaşım, üniversite mezunu olduğunu söylemişsin ama yazında tonlarca yazım hatası var, okumakta bir hayli zorlandığımı söyleyebilirim...ben 36 yaşındayım ve 5 yaşından beri sivassporun maçlarına gidiyorum...muhtemelen ben maç izlemek için stadın yolunu tuttuğum yıllarda sen henüz dünyada bile yoktun...o yüzden 4-5 yıl sivasta kaldın diye sivas taraftarı hakkında ahkam kesersen bir çok noktada çuvallarsın...ben bu takımı ikinci, üçüncü ve hatta amatör ligdeyken bile izledim...bu takımın uğruna 44 tane can verildiğini biliyor musun sen?? türkiyede başka takım var mı böyle? sen sivası bildiğini iddia ediyorsun, ben de konyayı çok iyi bilirim...1,5 yıl askerliğimi orada yaptım...istanbul takımları şampiyon olduğunda konyalıların zafer semtinde nasıl tur attıklarını ben de iyi bilirim...sana tavsiyem, sivassporun ve taraftarının mazisini tam olarak bilmeden çok fazla ahkam kesme, öncelikle sen konyaspora bak, kendi taraftarına bak, biz kendimizin eleştirisini yapabilecek kapasitedeyiz...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
destek, tokatlidan, tokatspor