Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı
Gecen 2 sene, her kazandigimiz mac sonrasi, Seni seviyoruz Bulent hoca, sen bizi sampiyon yapacaksin diyenler, simdi kalkmis Bulent hocayla yurumez diyorlar. EL INSAF!
|
Ben eleştiriyorum, ve hiç bir zaman seni seviyoruz Bülent hoca demedim..
Bu takımı O şampiyon adayı yapmadı, devam eden sürecin sonunda ve bir bütün halinde bu noktaya geldik. Bir adam dünyanın hiç bir yerinde bunu yapamaz, yapmamıştır da.
Alıntı:
Sivasimiz icin guzel isler yapan BULENT UYGUN'dur, bana bir sivasli olupta SIVAS'imiza hizmet veren bir baskan, bir is adami, birini gosterin??
Hep geride kalan, unutulmus bir SiVAS olduk. bizi turkiye'ye hatta dunyaya ''BiZDE BURDAYIZ'' dedittiren kimler??
TABIKI SIVASSPORUMUZ, MECNUN BASKAN, VE BULENT HOCAMIZDIR...
|
İş adamları ile teknik direktörün ne alakası var, adam cebini dolduruyor, menfaati var, para kazanıyor, başarı ve tanınmak istiyor. Şu anda da bu takımın başında, adamın alnında mı yazıyordu? Bir şekilde buraya geldi, tamam futbol konusunda boş değil, arkasında tam destekli bir başkan ve camia var, işlerde yolunda gelişti o kadar.
Alıntı:
bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ..
|
Nerden biliyorsun? bir karşılaştırma yapma şansımız oldu mu ki? Eskileri söylemeyin daha yeni lige çıkmıştık ve şu anın altında onların da tuğlası var.
Alıntı:
2 sene zirveye oynadik, avrupada her nekadarda basarili olmadiysak, oraya gittik, her takimin inisli cikisli zamanlari vardir, herzaman zirveye oynayacaksin diye birseyde yok, su an sivasspor bu gunleri yasiyor, ama ben inaniyorum ve guveniyorum, HERSEY INANMAKLA BASLAR!!
SIVAS'I, SIVASSPOR'U, MECNUN OTYAKMAZ'I, BULENT UYGUN'U, VE SIVASSPORA HIZMET EDEN HERKEZE SAYGIM SONSUZDUR!! TESEKKURLER...
|
Eleştirenler bunun aksini söylemiyor ki, olan gelinen duruma parmak basıyorlar o kadar.