Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Alt 26.08.2009, 20:54   #101
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...

Alıntı:
mrkz_potti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca olmasaydı 2liqde sürünüyorduk hala o qeldi takımı düzeldik bitti dediqimiz mehmeti tekrar canlandırdı yiqidi öldür hakkını yeme hatalar yaptı ama onun sayesinde buralardayız
arkdaslar 2. ligden ismail kartal cıkardı...! ve bülent uygun sivasa bir seyler yaptıksa ki yaptı karsılıgınıda aldı oda sivasta prim yaptı sivasa geldiginde neyi vardı arkadaslar? bindigi jeepin lastigini alamazdı! yani hersey karsılıklı...

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yorumcuyuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2009, 21:00   #102
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Gecen 2 sene, her kazandigimiz mac sonrasi, Seni seviyoruz Bulent hoca, sen bizi sampiyon yapacaksin diyenler, simdi kalkmis Bulent hocayla yurumez diyorlar. EL INSAF!

Sivasimiz icin guzel isler yapan BULENT UYGUN'dur, bana bir sivasli olupta SIVAS'imiza hizmet veren bir baskan, bir is adami, birini gosterin??
Hep geride kalan, unutulmus bir SiVAS olduk. bizi turkiye'ye hatta dunyaya ''BiZDE BURDAYIZ'' dedittiren kimler??
TABIKI SIVASSPORUMUZ, MECNUN BASKAN, VE BULENT HOCAMIZDIR...

bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ..

2 sene zirveye oynadik, avrupada her nekadarda basarili olmadiysak, oraya gittik, her takimin inisli cikisli zamanlari vardir, herzaman zirveye oynayacaksin diye birseyde yok, su an sivasspor bu gunleri yasiyor, ama ben inaniyorum ve guveniyorum, HERSEY INANMAKLA BASLAR!!

SIVAS'I, SIVASSPOR'U, MECNUN OTYAKMAZ'I, BULENT UYGUN'U, VE SIVASSPORA HIZMET EDEN HERKEZE SAYGIM SONSUZDUR!! TESEKKURLER...
Alt 26.08.2009, 21:01   #103
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Mahmut5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben suna inaniyorum.
Bulent hocayi acimasizca elestirenlerin sivassporla uzaktan yakindan bir alakalari olmadigi gibi bir lirada menfati olmayan insanlar toplulugu olduguna inaniyorum ve onlari kiniyorum.
1. sen beni tanıyor musun? çünki ben eleştiriyorum, ama senden daha alakalıyım emin ol.
2. eleştirenlerin menfaatinin olmaması da ne demek, yazdığının farkında mısın?
3. bende eleştirilerin içeriğini ve amacını anlamayanları kınıyorum.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 21:14   #104
KAOS
Yiğido

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gecen 2 sene, her kazandigimiz mac sonrasi, Seni seviyoruz Bulent hoca, sen bizi sampiyon yapacaksin diyenler, simdi kalkmis Bulent hocayla yurumez diyorlar. EL INSAF!
Ben eleştiriyorum, ve hiç bir zaman seni seviyoruz Bülent hoca demedim..
Bu takımı O şampiyon adayı yapmadı, devam eden sürecin sonunda ve bir bütün halinde bu noktaya geldik. Bir adam dünyanın hiç bir yerinde bunu yapamaz, yapmamıştır da.

Alıntı:
Sivasimiz icin guzel isler yapan BULENT UYGUN'dur, bana bir sivasli olupta SIVAS'imiza hizmet veren bir baskan, bir is adami, birini gosterin??
Hep geride kalan, unutulmus bir SiVAS olduk. bizi turkiye'ye hatta dunyaya ''BiZDE BURDAYIZ'' dedittiren kimler??
TABIKI SIVASSPORUMUZ, MECNUN BASKAN, VE BULENT HOCAMIZDIR...
İş adamları ile teknik direktörün ne alakası var, adam cebini dolduruyor, menfaati var, para kazanıyor, başarı ve tanınmak istiyor. Şu anda da bu takımın başında, adamın alnında mı yazıyordu? Bir şekilde buraya geldi, tamam futbol konusunda boş değil, arkasında tam destekli bir başkan ve camia var, işlerde yolunda gelişti o kadar.

Alıntı:
bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ..
Nerden biliyorsun? bir karşılaştırma yapma şansımız oldu mu ki? Eskileri söylemeyin daha yeni lige çıkmıştık ve şu anın altında onların da tuğlası var.

Alıntı:
2 sene zirveye oynadik, avrupada her nekadarda basarili olmadiysak, oraya gittik, her takimin inisli cikisli zamanlari vardir, herzaman zirveye oynayacaksin diye birseyde yok, su an sivasspor bu gunleri yasiyor, ama ben inaniyorum ve guveniyorum, HERSEY INANMAKLA BASLAR!!

SIVAS'I, SIVASSPOR'U, MECNUN OTYAKMAZ'I, BULENT UYGUN'U, VE SIVASSPORA HIZMET EDEN HERKEZE SAYGIM SONSUZDUR!! TESEKKURLER...
Eleştirenler bunun aksini söylemiyor ki, olan gelinen duruma parmak basıyorlar o kadar.
Alt 26.08.2009, 21:20   #105
CANN58
Acemi Yiğido

CANN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 CANN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hocayı bir kalemde silip atamayız sivasspor camiasına çok emegi var. hata yaptıysa eğer büyük takımlarında hocası hata yapıyor. arkadaşlar şu zamanda hoca harcayacak lüksümüz yok bence saygılarımla SELOCANN 58
CANN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 21:33   #106
KAOS
Yiğido

Alıntı:
CANN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hocayı bir kalemde silip atamayız sivasspor camiasına çok emegi var. hata yaptıysa eğer büyük takımlarında hocası hata yapıyor. arkadaşlar şu zamanda hoca harcayacak lüksümüz yok bence saygılarımla SELOCANN 58
Sana sonuna kadar katılıyorum dostum, eleştirmek başka silip atmak başka, emeğin hakkını vermek boyun borcudur.
Ve lütfen beyler bayanlar, sakın ha!!!
Şu an teknik direktörden vazgeçecek ve onu değiştirecek zaman değil...
Bu her şeyi daha da mahveder.
Alt 26.08.2009, 21:35   #107
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bülent uygun hoca olarak elbet eleştirilecektir yanlış işler yaptığında "bu adam sivası başarıya ulaştırmıştı" diye hiç bir şey söylemeyeceksek, asıl o zaman taraftarlığımızı sorgulamamız gerekir. İyi günde de kötü günde de yanındayız tabiki ama bülent uygundan ziyade sivassporun yanındayız. Bir Sivasspor taraftarı, Sivasspora fayda saglayacaksa bülent uygundan vazgeçebilmelidir.

Ancak şu anda elbette yolun başında veya sonunda degil ortasındayız. Dere geçerken at değiştirilmeyeceği gibi şimdi de teknik direktör değiştirilmez. Yorum için de erken ligin ortasına doğru daha saglıklı kararlar verebiliriz.

Şu an için bülent uygunun arkasındayız. Ama unutulmamalı ki yalnız ve yalnız SİVASSPOR için arkasındayız.
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 21:35   #108
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben eleştiriyorum, ve hiç bir zaman seni seviyoruz Bülent hoca demedim..
Bu takımı O şampiyon adayı yapmadı, devam eden sürecin sonunda ve bir bütün halinde bu noktaya geldik. Bir adam dünyanın hiç bir yerinde bunu yapamaz, yapmamıştır da.

İş adamları ile teknik direktörün ne alakası var, adam cebini dolduruyor, menfaati var, para kazanıyor, başarı ve tanınmak istiyor. Şu anda da bu takımın başında, adamın alnında mı yazıyordu? Bir şekilde buraya geldi, tamam futbol konusunda boş değil, arkasında tam destekli bir başkan ve camia var, işlerde yolunda gelişti o kadar.

Nerden biliyorsun? bir karşılaştırma yapma şansımız oldu mu ki? Eskileri söylemeyin daha yeni lige çıkmıştık ve şu anın altında onların da tuğlası var.

Eleştirenler bunun aksini söylemiyor ki, olan gelinen duruma parmak basıyorlar o kadar.
- bende zaten seni kast etmedim, ustune aliniyorsan o baska.. sanirim bulent uygun bu takimda hoca, taktik veren odur, motive eden odur, eger sampiyon olunuyorsa, yada aday oluyorsan, bunda hocanin buyuk bir emegi vardir, hoca emek vermezse, ne sampiyon olursun, nede sampiyon adayi, kotu gidince ama ilk sucladiginiz kisi hoca oluyor, bilmem anlatabildim mi?

-yazdigim ikinci kismi anlamadigin yorumundan belli....

-ben zaten bulent uygun'dan oncekilere basarisiz demedim, onlarinda emegi vardir elbet, burdada sana ornek olarak Trabzonsporu veriyim belki bisiyler dank eder... biz her kotu gidiste (ki ilk kez kotu gidiyoruz ama duzelecek) hoca degistirirsek, VAY HALIMIZE....

-kotu gidiyoruz, ama bunun sucunu tek bir kisiye baglamak cok kolay ve basit... donup birde kendimize bakmamiz lazim...
Alt 26.08.2009, 21:47   #109
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN`U SEVİYORUZ ÇÜNKÜ...

Alıntı:
karakocyakup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KÜME DÜŞEN TAKIMLARDAN ADAM GETİRİP YETİŞTİRMEKK VE GELDİGİ FİYATIN 2 KATINA SATMAK VE KÜLÜBE PARA KAZANDIRMAK KAMANAN GİBİ 350.000$ ALIP 2 TİRİLYON GİBİ GÜZEL BİR PARAYA SATMAK BENCEEEE
Ne yapacaksın parayı turşusunu mu kuracaksın?
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 21:53   #110
KAOS
Yiğido

Alıntı:
- bende zaten seni kast etmedim, ustune aliniyorsan o baska.. sanirim bulent uygun bu takimda hoca, taktik veren odur, motive eden odur, eger sampiyon olunuyorsa, yada aday oluyorsan, bunda hocanin buyuk bir emegi vardir, hoca emek vermezse, ne sampiyon olursun, nede sampiyon adayi, kotu gidince ama ilk sucladiginiz kisi hoca oluyor, bilmem anlatabildim mi?
Alınırım tabi siz genelleme yaparak yazarsanız bende o genelin içinden biri oluveririm.
Ben aksini söylemiyorum ki tek başına hoca bişey değildir bir bütündür diyorum. Hocayı eleştirmemize kızılmasına "hocam senin için ölürüz, sen bitanesin" nevinden abartılı yorumlara kızıyoruz, ve bence bu yorumlar Bülent beyi laf dinlemez ve bir bakışa göre itici hale getirdi.

Alıntı:
-yazdigim ikinci kismi anlamadigin yorumundan belli....

-ben zaten bulent uygun'dan oncekilere basarisiz demedim, onlarinda emegi vardir elbet, burdada sana ornek olarak Trabzonsporu veriyim belki bisiyler dank eder... biz her kotu gidiste (ki ilk kez kotu gidiyoruz ama duzelecek) hoca degistirirsek, VAY HALIMIZE....
"bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ.." bu ne demek acaba?

Alıntı:
-kotu gidiyoruz, ama bunun sucunu tek bir kisiye baglamak cok kolay ve basit... donup birde kendimize bakmamiz lazim...
Evet bu sonucun tek sebebi Bülent beydir, kendisi söylüyor bunu yav...
Kendimizin neyine bakıcaz, deli gibi Sivasspor sevdalısıyız, para veriyoruz, maçlarını kaçırmıyoruz, yenilince ağlıyoruz, kahroluyoruz, yenince deliler gibi seviniyoruz. Daha ne yapıcaz.
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bülent, Çünkü, seviyoruz, sevİyoruz, uygun`u