Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Unutmasınlar bu takım onlara milletin hayal edemediklerini hayal ettirdi. Rüyalarında göremeyecekleri başarıları elde ettirdi. 6 seneden beri başarıdan başarıya koşan bir Sivasspor gerçeği var.''
|
Hocam Allah razı olsun,Sivasspor sana ne kadar minnettarsa sen de bir o kadar Sivasspor'a minnettarsın.Pecze gönderildiğinde hoca bulana kadar takımın başına sen geçtin.Sen bile buraya kadar geleceğini bilmiyordun.Sivasspor olmasa sen teknik direktör olmayı belki aklından bile geçirmiyordun.Geçirsen bile bu kadar erken beklemiyordun.
Asıl dikkat çekeceğim olay şu: Bu sene takımı böyle görmektense geçen seneki halini hiç yaşanmamış kabul ederim daha iyi.Bizim istediğimiz sadece istikrar.Biz senden şampiyonluk istemiyoruz.Sadece bu ligin güçlü takımı olarak anılmaya devam etmek istiyoruz.
Sonuna kadar Sivasspor'un arkasındayız.Nankörlük yapmak istemiyoruz ama şampiyon mu olduk da rüyamızda göremeyeceğimiz başarılar elde etti bu takım?Şapka çıkarılacak,takdir edilecek bir başarıydı ama tarihe Şampiyon olan takım geçer.İkinci yada üçüncü olan takım değil.Nice Anadolu takımı ikinci oldu ama ben hiçbirini hatırlamıyorum.Ama şampiyon olanları hatırlıyorum.