Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı
10 isim saymakla olsaydı o iş herkes bu işi yapardı. Şu anda 1 aydır bulunduğum ülkedeyim ve 2 ay daha burada kalıp takımların alt yapılarını inceleyeceğim.
Gelelim görünen köye Benim itirazım Sivassporumuzun daha iyi teknik direktörlere layık olduğunu düşündüğümden kaynaklanıyor. 2 yıl şampiyonluk mücadelesi vermiş bir takımın çıtasını yükseltmiş olması gerekir. Buna göre bu çıta sayın Muhsin hoca değildir. Bu noktada kabullenemiyorum ve itiraz ediyorum. Gelin görünki bunca samimi düşüncelerime rağmen ne Sivassporluluğumu bıraktınız ne adamlığımı. İnsanın hemşerilerinden böyle acı sözleri duyması adama koyuyor...
|
Degerli hemsehrim Muhsin Hoca hocalik gecmisi olan bir hoca olsada Hocamiz bizim icinde soru isareti.. Hocanin yerine gelecek herhangi bir isim gibi. söhreti ünü ne olursa olsun... Orta yerde cigeri dalagi yaralanmis bir hasta var Bu Bünyeyide Hasta eden eski hocamiz biz simdi doktorumuzun bu hastaligi tedavi edip etmiyecegini hep baraber görecegiz.. Bakis acisi farkimiz var siz ve sizin gibi düsünenler bastan red edelim diyorsunuz...Bizlerse Hocamizin takima nedakar katkisi olacagini görmeden red etmeyiz diyoruz...
Arkadalarimiz Bülent hocanin Basladigi sürece vurgu yapiyorlar... O sürecde.Sayin Baskanimiz Otyakmaz yerinde ben olsa idim... Degil süper lig de takim teslim etmek iki kecimi bile teslim etmezdim hic bir kariyeri ve tercübesi olmayan bir hocaya... Hic degilse Muhsin hocanin begenelim begenmiyelim bir hocalik gecmisi var... Ön yargili olmak dogru degil SivasSpor camiasi bir vucud gibidir. kendi bünyesine uymayani,kendi vucuduna zarar verecek unsuru disari atar. merek etme sen!!!!!!