Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum.Bu site kurulduğundan beri burayı takip ediyorum.Her üyeyi iyi tanıyorum ama senin kadar kibirlisini görmedim.Kibir kalbi öldürür.Bazı şeyler parayla kazanılmıyor.Mesela -30 derecede sağlığını bir yana attıran ve seni Sivas-Trabzon maçına gönderen Sivas sevdası.Milyon dolarla satın alamazsın bu sevdayı!
Binlerce Euro kazanamsam da aşığı olduğum Sivasımda helalinden,ailemi rahat rahat geçindirecek kadar para kazanıyorum ve dahası Sivasımın ve Sivassporumun tam merkezindeyim.. 
|
Bak işte şimdi orta noktayı bulacağız arkadaşım sonunda bana saldırarak doğru noktayı birisi ifade edebildi.
-30 derecede sağlımızı hiçe sayacak kadar sevdiğimiz takımı daha iyi bir yerlerde görmek hepimizin en büyük arzusudur. Günlerdir ben bunun üzerinde duruyorum ama kişiselleştirmeden bu noktaya gelemedik.
Sivasspor daha iyi bir yere nasıl gelebilir?
Esas derdimiz bu olmalı. Ben diyorumki profesyonel kadrolarla doğru adımlar atılırsa çok şeyi başarırız. Sivasspor'un olmazsa olmazı kesinlikle alt yapıdır. Bakın tüm dünyada onbinlerce oyuncu izledim şimdiye kadar. Yaptığım tespit ise şu. Alt yapılardan kendiliğinden yetenekli oyuncu çıkma ihtimali istisnalar harici mümkün değil. O halde buraya eğilmek şu anda Sivasspor'un ligde kalıp kalmamasından dahi daha önemlidir. Ekonomik olarak yarışamadığımız rakiplerimize ancak ve ancak bu sistemle baş edebiliriz. Sivasspor yönetimine önerim Ajax veya Lyon takımlarının alt yapılarını profesyonel olan 2-3 kişilik bir ekibe yerinde inceletmesidir. O ekibin vereceği rapor doğrultusunda bu yönde çalışmalara hemen başlamalarıdır. Ayrıca acilen bir futbolcu izleme ekibi oluşturulmalı tüm Anadolu taranmalıdır. Bunlar yeter mi yetmez. Bu işin gurbetçi ayağı var. Devir bilgisayar devri. Tüm dünyadaki 20 yaş altı Türk oyuncular bir veritabınında birleştirilmeli ve yakından takip edilmeli. Tüm bunlar layıkıyla yapılsın 7 yıl içinde Türkiye'nin beşinci şampiyonu ve en zengin kulübü olmazsak gelin yüzüme tükürün.
Gelelim yabancı futbolcu ayağına. Menejerlerle alakayı kessinler bir an önce. Menejerin önerdiği oyuncudan hiç bir şey olmaz. 18-19 yaşında 8 tane gelecek vaad eden oyuncu alsınlar. Tabi araştırılması yapılsın. Misal gelecek sezon için. Ek olarak bir hoca ile anlaşılsın mümkünse yabancı olsun. Anlaşma uzun süreli olsun. Ağır tazminat hükmü olsun. Başarıda inanılmaz primler olsun. Vermeden alamazsınız.
Tesislere bir yönetici girmesin. Futbol takımıyla alakalı bir yönetici açıklama yapmasın. Yönetimin içinde profesyonel birisi olsun ve tüm herşeyden o mesul olsun. Başkan veya diğer yönetim üyeleri ağzını açmasın. Çok başlılık dert olur. Taraftar sonuçlar ne olursa olsun takıma destek olsun. Başarısız sonuçlara istifa demesin. Sabretmeyi bilsin.
Tüm bunlar yapıldığı zaman inanın bana sokağa çıktığınız zaman bile yürüyüşünüzün değiştiğini hissedeceksiniz Sivasspor taraftarı olarak...