Alıntı:
InsMuh Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz. adam sakatlıkla uğraşıyor gibi. baksanıza ; 2haziran 2009 da blackburn rovers a gelmiş. lig maçında hiç oynamamış sadece 2 kupa maçında oynamış . 2 maçta da 90 dakika forma giyememiş. birinde 45dk. diğerinde 20dk forma giyebilmiş ancak.
bir de büyük ihtimalle kiralık olarak olarak gelmiş. bonservisi fifa nın sitesinde hala Club Brugge'de görünüyor.
|
valla dediklerin doğğru ben dündn beri tüm yabancı sitetleri karışırdım. hatta bu adamın yola çıktığını bil öğrendim ancak kafamın takıldığı nokta kiralık olarak gönderildi deniliyor. acaba sakatlıkktan dolayı ı kiralık gönderildi? yoksa adam hazirandaki kupa öncesi oynama şansını kullanmak için mi sivas a geliyor seon sonuna dönmek üzere? veya kiralık olarak aldık verim alırsak haziranda bonsrisini d verecekler mi? askıa kalan ve bilinmeyen bir çok nokta var. hatta en önmli nokta adam hala imza attmadı
ve kulübümüzden d resmi bir açıklama gelmedi. resmi açıklama gelince sanırım herşey açığa ççıkar.