Cevap: Maçı değerlendirelim
* Sivasspor’u bu hale siz mi getirdiniz?
- 6-7 yıl önce, değerli başkanım Mecnun Odyakmaz’la birlikte geldiğimizde, kayyuma bırakılmış bir yönetim ve aşk içinde çalışmaya gayret eden 2-3 yöneticinin dışında kim vardı? Bizim emeğimizle, alınterimizle kurduğumuz bir başarı atmosferini, tarihin kaydettiği zafer fotoğrafını yine benim yok ettiğim gibi akıl dışı bir iddiada bulunmak, kimsenin haddi değil. Benim alnım açık, başım dik. Hz. Mevlana’nın dediği gibi, “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım!”
Suçu üzerime aldım, ayrıldım
* Peki Sivasspor nasıl bu hale geldi?
- Engin Baytar, Burak Yılmaz’ı alacaktık. Le Havre’den Davidas, Fulham’dan Buazza, Panathinaikos’tan Cleyton, Metz’den Omotoyossi, Rubin’den Thomas listemizdeydi. “Alınmaları imkânsız” diyerek transferi engelleyen, Devler Ligi takımı kurmak yerine “Ligde 40 puan toplayalım, yeter” diyen kişiye diyecek çok şey var aslında ama... Başkanla birlikte engelleri aşamadık. Taraftarımız 3 haftada geçmişi unuttu, istifa istedi. Suçu, birisi üzerine almalıydı. Biz aldık, bıraktık.
Yendik, antipatik olduk!
* Sevimsiz bir adam mısınız?
- Bazı çevreler bizi hep antipatik göstermeye çalıştı. Oysa biz, Sivas’a geleni de gideni de karanfillerle karşıladık, uğurladık. Hâlâ böyle düşünülmesinin nedeni, herhalde sadece tuttukları takımı yenmemizdir! Çünkü bütçemiz yoktu, ama rekabete girdik. Kendilerinden başkasının onlara rakip olabileceğini düşünmediler. Bu nedenle bizim her söylediğimizi eleştirdiler, yaptıklarımızı görmemezlikten geldiler.
BİZZAT BÜLENT UYGUNUN AĞZINDAN ÇIKAN KELİMELER OKUYUN BAKALIM GİDEN OYUNCULARIN YERİNE GELENLERİN NEDEN BU KADAR DANDİK OLDUKLARINI ANLAYALIM BENDE AYNI DÜŞÜNCEDEYDİM FAKAT BUNLARI DUYUNCA ŞOK OLDUM YAZIK YÖNETİME HALKIMIZLA KAFA BULUYORLAR KENDİ İÇİMİZDE FESAT İNSANLAR VAR MECNUN BAŞKAN İÇLERİNDE TEK KALIYOR GALİBA
ZATEN HOCA KAYSERİDE CUMHURİYET KUPASI MAÇINDA DEMİŞTİ BÜYÜKLERDEN BİZE ŞAMPİYONLUK ÇIKMAZ DİYEDE YENİLİNCEDE MAÇI SATTIK HİSSİNE KAPILMIŞTIM FENER GALATASARAY VE BEŞİKTAŞA YENİLEREK ŞAMPİYON OLAMADIK YÖNETİMİMİZİN YÜZÜ (BAŞKAN HARIÇ)TAKIMI ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA YÖNETİYORLAR