Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
Alt 06.03.2010, 23:09   #101
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları

At sahibine göre kişnermiş futbolcularda hocalarının kişiliğine bürünüyorlar hoca hırslıysa takımda hırslı oluyor, agresifse takımda agresif bir oyun anlayışına bürünüyor. Başkan lütfen iş işten geçmeden takımına sahip çık antremanları, futbolcuların motivasyonu ve futbolcuların özel problemleriyle bizzat ilgilen maç kadroları stratejileri senin onayınla olsun. Futbolu bilmeyen bir kişi değilsin senin otoritene, hırsına, sahiplenme gücüne ihtiyaç var.
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 23:31   #102
fatihcan58
Yiğido

128 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 fatihcan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaww hoca sucluysan gerekeni yap ve bizi tez elden senden kurtar.
arkadaşlar neyi tartışıyoruz hocamız iyi bir insan ama afrika futbolu nerde türk futbolu nerde hocamızda suç yok onu bu göreve getirenlerde suç aranmalı futbolu çok iyi bilen yönetim kurulumuz bir hata yaptı ama yönetim hala futbolcuların kulaklarını çekmediler futbulcular futbolu bırakkkmış gibi sanki sahadan farklı galip ayrılmış gibi rahat tavır sergiliyorlar adamların ruhu gitmiş sadece bedenleri bizde kalmış ruhsuzların bedenlerinide alıp gitmelerini istiyoruz yeter artık bizi madara ettikkkkleri
fatihcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 23:35   #103
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sahada oynayan 11 oyuncudan çuğunun sivası sivassporu taktığı yok, sivastaki son haftalarının dolmasını bekliyor bu arada da paralarını alıyorlar hepsi bu.. bizde burda boşu buşuna bi yerlerimizi yırtıyoruz
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 23:44   #104
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar FB daum'u getirdi 7 maçtır kaliteli kadrosuyla maç kazanamıyor.
Daum spor'umu bıraksın şimdi.
Aragone'si getirdiler olmadı. GS geçen sene kaç tane teknik adam değişti olmadı.
TS değişti bugün hakem yardım etmeseydi onlarda kazanamayacaktı.

Sadece teknik adamı suçlamak doğru olmaz. futbolcularda hırs ve heyecan yok hala akılları geçen seneki başarıda olayın ciddiyetinin farkında değiller.
Düşeceğiz diye bir endişeleri yok gibi oynuyorlar. denizlide kötü oynuyordu taki düşme konusunun ciddi olduğunu kavrayana kadar.
Adamlar mücadele etmeye maç sonuna kadar oyunu bırakmamaya başladılar.
Oysa bizim oyuncularda öyle bir kaygı endişe yok sanki ligde kalacakları garantiymiş gibi umursamaz şekilde oynuyorlar.

Burda hoca kadar yönetimde suçludur sivas'a alışmış burda kalmaktan mutlu oyuncuları zorla gönderip büyük takıma gideceğiz havasındaki burnu büyük oyuncuları bıraktılar ee tabi onlarda zor günde takıma sahip çıkıp mücadele etmiyorlar çünki burda vitrin yapma şansları kalmadı.

Bu sene nasıl ligde kalırız bende bilmiyorum. IBB'yi yenemedikten sonra kimi yenipte puan alacaz onuda bilmiyorum ama seneye sadece iyi futbolcu değil aynı zamanda şehirede uyum sağlayacak futbolcu getirmeleri lazım.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Shan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.03.2010, 23:49   #105
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muhsin Hoca kesinlikle takımda kalmalı şu aşamada hoca değiştirmek en büyük hatamız olur ve telafisi münkün olmayacak sonuçlar getirir.

Muhsin Ertugral mı söyluyor kötü oynayın 2 metre yanınızdaki adama pas atamayın aman kaleye şut çekmeyin diye yapmayın beyler felaket tellallığı yapmayın.

Yapılacak tekşey var oda birkaç oyuncu süresiz kadro dışı bırakılacak yada kontraları fes edilecek. Kimsenin bu kadar kötü oynamaya hakkı yok...
Asıl Hoca gitmezse telafisi olmayacak bir duruma gelcez bu takımın başına hoca koyma zaten kendi kendilerine bundan daha iyi oynarlar Yeter artık ilk geldiği günden beri gitsin diyorum ne oldugunu bir adam gösterir bu adamda ruh yok.
Alt 07.03.2010, 00:48   #106
armn
Yiğido

armn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 armn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

10 kişi eksik belediyeye karşı kendi sahanda düşme tehliken olmana rağmen bu kadar kötü bir oyun oynarsan kusura bakmayın ama düşmeyi hakediyoruz demektir sonuna kadar inanıyorum güveniyorum takımıma ama bu kötü futbollada olmaz hiç birşey
armn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 00:56   #107
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hoca ancak boş boş konuşuyorsun seninde bir varlıgın yoktur

artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 01:08   #108
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hoca değil asıl ve temel problem........

1. Yönetim Kurulu...........Hepsi ayrı bir havaya girdi ve kaosun baş mimarları
2. Futbolcular...............Bu yıl Sivas'tan kurtuluma yılımız artık diye bakıyorlar
3. Başkan....................Tüm bunları görmüyor
Fazla söze gerek yok, sekiz aydır bir umut içimizdekileri burada paylaştık da ne oldu. Asıl direksiyondakiler umursamaz olduktan sonra neye yarıyor?

Yönetim kurulu inanmıyorsa, futbolcular inanmıyorsa, başkanın varlığını hissetmiyorsa futbolcular, ağırlığını hissettiremiyorsa başkan futbolculara ve hocaya, artık boş yere konuşmayalım. Futbolcu inanmıyor, hoca inanmıyor, başkan da hiç inanmışa benzemiyor. E o halde ben niye inanayım, neden inanayım, kime inanayım!

Aman Allah'ım hiç bu kadar ümitsiz olmamıştım, hiç bu kadar karamsarlık yaşamamıştım, ama artık çok açık ve net: Yolun sonu BANK ASYA!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 01:17   #109
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

HOCAM ALLAH AŞKINA NEDİR BU YA BUNASIL FIT BOL
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 01:27   #110
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kabul takım çok iyi futbol oynamıyor;bunu herkes görüyor,hoca da görüyor ama herşeyi hocaya da yıkmamak gerkiyor..Biraz önce Holiganspor.com da hocanın maç sonu açıklamalarını yer aldığı videoyu izledim..Hocayı ilk defa bu kadar kızgın gördüm.. Hoca geç de olsa Türkiyr'nin gerçeklerini anlamaya başladı..Türkiye'de ağlamyana mama yok.. Büyük takımlar bile kaybedilen bir maçtan sonra hakeme yükleniyorlarsa biz niye yüklenmeyelim..Ama yine de çıkıp sahada futbolumuzu oynayalım;pozisyonlara girelim,gerkirse kaçıralım ama ondan sonra suçun birazını da hakeme atalım..Hoca yenilen golden önce Taider e faul yapıldığını hakemin bunu görmediğini o pozisyonun dönüp kalemizde gol olduğunu söyledi..Ayrıca o pozisyondan 5 dak. önce Taider e yapılan faula benzer bir pozisyonun hakem tarfınadan faul olarak verildiğni ve pozisyonun kendi önünde olduğun da söyledi..Muhsin Hocayı da kendimize benzetmeye başladık;önceleri hakemler aleyhine konuşmayan hoca bile canı yanında dayanamayıp konuşmaya başladı..Hoca geç de olsa ülkemizi tanımaya başladı;umarım bundan sonraki maçlarda bu maç hocanın kulağına küpe olur..Çünkü ülkemiz yumuşak ,babacan hoca projiline müsait bir ülke de değil..Hoca ayrıca gazetecilerin sorularını da cevaplamış;gazetecilerin sorusu üzerine hoca getirdikleri yabancı oyuncuların 4 inden de memnun olmadığını,hala uyum sorunu aşamadıkalrını da açıkca söylemiş..Hoca bir soru üzerine de F.B niz son maçlarda puan bile alamadıklarını söylüyor..Ayrıca hoca sivassporu 8. haftada aldığımda takıma nerdeyse küme düşecek gözle bakıldığını şu an itibariyle ise takımın 24 puan artı Ankaraspor 3 puanıyla 27 puana ulaştığını da sözlerine eklemiş..Anlaşıldı ki bundan sonra artık babacan,yumuşak Muhsin Hoca yerine daha sert daha kararlı, gerekirse hakemi ve oyuncusunu da eleştirmekten çekinmeyen bir hoca izleyeceğiz..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
açıklamaları, ertugralın, maÇ, sonu