Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.08.2010, 01:37   #101
burakpaşa
Yiğido

burakpaşa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 burakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

içim yandı be kardeşim. yok yere rakibe 3 puanı elimizle teslim ettik. bursaspor hakem sayesinde 12 kişi oynadı. biz ise 9 kişi oynadık. biliyosunuz siz o ikisini..
burakpaşa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 01:37   #102
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Hakem maçı katletti ..İlk yarıda Mehmet yıldızın pozisyonda hiçbirşey yok..penaltımızı vermedi..rakibe sarı kartta çok cimriydi ..Takımı oyundan soğutmak için herşeyi yaptı..Orda bulunan sabah gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç'e bizzat serzenişte bulundum bu hakemi illa ki gündeme getirmez bursayı tebrik yazıları yazarsınız diye ..Ha Sivasspor çok mu iyi top oynadır kesinlikle Hayır ..Bir ferhat bıkmaz var akıllara zarar..forvetin yok..ceyhun havasında değildi hiç.E bursa da oynamadan 3 puanı aldı Allah bereket versin.BU TAKIMA TRANSFER ŞART DAHA NE OLMASI GEREK GÜN GİBİ ORTADA TAKVİYEYE İHTİYAÇ VAR !!!!!
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 01:37   #103
burakpaşa
Yiğido

burakpaşa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 burakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISI

yönetim artık duy sesimizi duy artık. tshbalala yı getirmek için daha ne bekliyosun. bu sene bi ankaraspor yok, denizli, diyarbakır yok..
burakpaşa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda burakpaşa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2010, 01:56   #104
mehmet karakaya
Yeni Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmet karakaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu macın sonucu böyle olmamalıydı beraberlige razı olmazken maglup olduk.iyi oynadıgımızı düşünüyorum,ama kötü oynayan daha dogrusu sahada varlıgı takım oyununa zarar veren futbolcuyu görmezken sahanın en iyilerinden zıta ve mehmet nas,ı oyundan alarak magulubiyete zemin hazırlandıgını hepımız gördük.tamam mehmet yıldız geçmişte çok büyük katkısı oldu inşallah ileriki zamanlarda,da olur ama kötü oldugu bir maçta 90 dk sabretmenin mantıgını bir türlü anlamadım.demekki sivasspor kulubunun üstünde bir topcu.inşallah bu yenilgi hayırlara vesile olur.son üç gün içinde transfer mi yapılır veya formayı hak eden mi alır görecegiz...
mehmet karakaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 02:01   #105
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Son 15 dk ya kadar başa baş bir oyun ortaya koyduk.75. dk.dan sonra Sivassporumuz oyundan düştü.Bursa yerinde iki değişiklikle oyundan kondisyon olarak düşen SS un üstüne daha çok gelmeye başladı ve nitekim golüde buldular.Bizim hoca bana göre gereksiz vede yanlış iki değişiklikle oyunu kurtarmaya çalıştı ama olmadı.Bir sözüm de Mehmet Yıldız'a:Arkadaşların canla başla varını yoğunu ortaya koyarak oynarken senin yan gelip yatman(eğer bir sebebi yoksa)takımı bir kişi eksik oynatman doğrumudur?
Bu takıma en kısa zamanda bir ön libero bir forvet mutlaka alınması gerek diye düşünüyorum.Yoksa ... ddüşünmek dahi istemiyorum yine geçmişi mumla ararız..
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 02:12   #106
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ferhat'a niye bu kadar yükleniyor anlamış değilim;takımdan sadece Ferhat mı kötüydü?Ferhat bugün Türkiye'nin en iyi kanta oyuncusuna karşı oynadı...Hata yapmadı mı yaptı hemde birkaç tane..Ferhat geçen yıl Hannover 96 takımının 2. takımından alındı..Hayatında ilk defa süeper ligde oynadı..Geçen yıl sadece 2-3 maçta görev yaptı;bir tanesi kupa maçıydı Trabzonspoara karşı oynadı...Hayerttin bu takımda yaklaşık 12 yıldır oynuyor;süper ligde de 5 yıldır oynuyor..Ferhat2ın eksikleri olabilir ama iyi bir oyuncu ancak maç oynayarak forma girer ve kendine güveni gelir...Aslında Ferhat çok iyi muz orta tabilen bir oyuncu ma biraz heyecandan biraz da tecrübesizlikten 2-3 tane ortayı kötü şekilde attı..Gelelim Maça:Maç genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti..Sivasspor 5. dal.da girdiği pozisyonun dışında 1-2 tane de pozisyona girdi ama bunlar %100 net değildi..Takım şu nada Ceyhun ve M. Yıldız a endeksli oynuyor...M. Yıldız ve Ceyhun o gün iyiyse,formdaysa sivassporda iyi oynayacak,maç kazanancak eğer bu 2 oyuncu kötüyse ,formsuzsa ,rakipler bu 2 oyuncuyu iyi marke edrse sivasspor çok zorlanacak..Bu 2 oyuncunun dışında Zita ve Cihan da iyi marke edilirse sivassporun atacağı gol ve goller mucizeye kalacak..Sivasspor bu maçta tek ön libero ile oynadı..Kadro 4-3-1-1 şeklindeydi..Ceyhun 70 lere kadar yi mücadele etti;ama 70. dak .dan sonra yaşından dolayı yorgun düştü ve o da oyundan düştü..M. Yıldız daki düşüş devam ediyor...M. Yıldız tek forvet oynuyor ama eskisi gibi hücumpresi yapmıyor sahadaadeta dolaşarak yürüyerek oynuyor.Eskisi mehmet ne zaman ortaya çıkar bilemiyorum...Kadir elinden geldiğince görevini yaptı...M. Nas ise ne yaptı kimse göremedi;adeta görünmez oyuncu gibiydi..Defans genelde iyi oynadı rakibe son 10 dak. hariç fazla pozisyon vermedi..kAlecimiz son dak. da yaptığı hata hariç o da iyi oynadı...Abdurrahman da hala form tutmuş değil;eski ki ileri çıkıp yaptığı gollük ortaları hiç göremedik..Tekrar söylüyorum Ferhat için biraz daha sabır lazım...Ferhat'ın kötü görünmesinde önünde oynayan Cihan'ın kendisine yardım etmemesinden kaynaklandı...Hocanın yaptığı Zita -Uğur değişikliği rakibe ben bu maçı kazanamam beraberliğe razıyım şeklindeydi..SONUÇ:Eğer yabancı oyuncu alacaksan mutlaka ya oynatacaksın,ya oynatacaksın..Oynatmadığın oyuncuyu tarnsfer etmeyeceksin.. Sivassporun 18 e alınmayacak yabancı oyuncu lüksü bulunmuyor...Kaldı ki geçen yıl bu takımın orta sahasını sert adeta taş gibi olmasında Keita 'nın hiç mi katkısı yoktu..Hoca geçen yıl Keita 'ya övgüler düzerken,sitemimin en iyi paraçası derken bu yıl ne oldu da bu oyuncu 18 e bile alınmyor..Eğer geçen yıl sivasspor Mesut hoca ile son 7-8 maçta yenilmediyse bunda en büyük paylardan biri Süleymane Keita'ya aittir..Keita bana göre orta sahada oynayan Kadir,M. Nas,Sedat Y. gibi oyuncuların hepsinden daha yetenekli ve daha güçlü bir oyuncu...Bir de Suarez Sorunu var:Suarez'i geçen yıl Giresun'la oynadığımız maçta izlemiştik..Uzn boyunz rağmen süratli ve atletik,tekniği iyi olan hızlı bir oyuncu...4 Eylül'le oynanan maçta da ilk yarı izledim kendisini;gerçekten ne yaptığını bilen ,hava toplarına da hakim bir oyuncu..İşin ilginç yanı ayakları çok uzun ve hareketli bir oyuncu..Ama biz istediğimiz kadar yazalım ne hikmetse İ. Şahin hocanın sistemine uyuyor ama Suarez uymuyor...İ. şahin bu yıl iyi bir hazırlık geçirdi ve skatlanmadan çalıştı;kilo da vermiş ama kafa yapısında bir değişme bir gr. yok..Yine eski İ. Şahin...Taraftarın isteklerine cevap vereck gibi gözükmüyor...Suarez kadroda olsa en azından kanatlardan gelen toplarda rakibi rahatsız edebilirdik....Çok sayıda knatlardan top geldi;serbest vuruşlar kazandık Sedat'ın bir pozisyonu hariç hiç etkili olmadık...M. Hoca artık inadını bırakmalı ;Suarez ve Keita 2. yarı da olsa bu takımda kesinlikle oynar...Eğer bu takımda Uğur forvet oynuyorsa,kantlarda oynatılıyorsa Suarez haydi haydi oynar..Ayrıca Keita kesinlikle ilk 11 de oynatılmalı başak alternatifimiz de yok..Seday Y.'ın Keita dan daha iyi olduğunu düşünenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim....Son olarak Ceyhun'unson dak. larda oyunndan düşmesi sonucu kaptırdığı toplarda az kalsın sonucun daha farklı olmasını sağlıyordu...Artı Sivasspor 'un Ceyhun olmadığı zamanlar için de bir B planının olması gerektiğini düşünüyorum..Şu da gösterdi ki Ceyhun ancak 65-70 dak. lık bir oyuncu..Son 20,25. dak da mutlaka Bursa'nın yaptığı gibi Ceyhun'u çıkarıp yerine koşan ,mücadele eden bir oyuncuyu almalı..Eğer bu değişikliği yapamazsa ilerleyen haftalarda orta sahanın organizasyon bozukluğundan dolayı kalesinde çık sayıda gol pozisyonu vercektir..Ben Sivassporun iyi gün dostu değilim..Bazıları gibi brilerine yağ çekmek için yazı yazmam;SİVASSPORUN İYİLİĞİ İÇİN,GELECEĞİ İÇİN YAZI YAZARIM ÇÜNKÜ BEN GERÇEK SİVASSPORLUYUM...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.08.2010, 02:24   #107
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Maçta kötü değildik ama forvet yetersizliğinden kaybettik.Hoca nın bu konuya bir çözüm bulması şart.Saurez i bu takıma kim aldırdı ve şimdi bu adam niye oynatılmıyor.Sezon başlamadan önce defalarca yazdık kadro yetersizliğini duyan olmadı helede ilk iki hafta performarsından sonra tamamen unutuldu.Şimdi yedek klübesine bakıyorsun oyuna alacak adam yok.Her hafta aynı ZİTA-CİHAN-NAS çıkıyor UĞUR-ERMAN- giriyor takviye şart
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2010, 02:26   #108
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1455 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ferhat'a niye bu kadar yükleniyor anlamış değilim;takımdan sadece Ferhat mı kötüydü?
......
Ben Sivassporun iyi gün dostu değilim..Bazıları gibi brilerine yağ çekmek için yazı yazmam;SİVASSPORUN İYİLİĞİ İÇİN,GELECEĞİ İÇİN YAZI YAZARIM ÇÜNKÜ BEN GERÇEK SİVASSPORLUYUM...
Gardaş uzun yazı dizin oldukça güzeldi. Finiş de çok can alıcı. Ama sana Ferhat konusunda katılmadığımı bildirmek istiyorum. Yani aslında katılmamak değilde, bu oyuncunun bu tarz maçlara daha henüz alışık olmadığı ve ısrar edilecek maçın bu maç olmadığını söylemek istiyorum. Burada bir çok kişi ona yükleniyor ben dahil. Ama bu onu incitmek değil onu eleştirerek bir noktaya hırs yapmasını daha iyi kendini geliştirmeyi sağlamak içindir.
Önündeki Cihan yardım etmiyor vede hata yapıyor diyorsun. Ayrıca çok iyi muz ortalarından bahsettin. Şimdi bu maçta bana kaç tane muz orta yaptı kaç tane kademe hatası yaptı (Hadi o kadaemelerdekini çıkaralım Cihanın faktöründen dolayı) ve kaç tane olumlu pas yaptı onu araştıralım. Bunların hepsinde kademe hariç bireysel yetersizlik mevcuttu. Yani Cihan faktörü değil yetenek faktörü ön plandaydı. Anlayacağın yazdıklarınla tezattı. Ben bu oyuncunun mutlaka kazanılması taraftarıyım hemde şiddetle. Ama tercih bu maç olmamalıydı. Ne bileyim bir Murat bir Diallo mecburiyetten oynayabilirdi diye düşünüyorum. BElki kanat özellikleri yok ama eldeki donelerde başka alternatif yok.
Özetle biraz daha pişmesi gerekiyor. Ama pişeceği maç bu değildi.
Tekrar teşekkür eder hayırlı sahurlar dilerim.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.08.2010, 02:35   #109
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bu maçtan zaten beraberlik bekliyodum ama ne yazıkki kaybettik olsun bu nazarlık olsun inşallah böle bir kaza daha yaşamayız
bulutbey27 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 02:36   #110
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hakem inceden inceden bursayı kolladı.nasıl mı sarı kartları vermeyerek.o sarıları verseydi bursa sivasın baskısını faullerle durduramazdı.maçda 3 penaltı vardı: ikisi bizm 1 bursanın.

hakem şuçunu örtmek için bursa penaltısını da vermedi.

sivasın gardı düştükten sonra golü yiyince hakem bursaya karrtlarını kullanmaya başladı.

kazanmaya oynadı ya takım o müthişdi.ramoviçin bırakıp gelmesi ruhumuz temsil etti adeta.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı