Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Ankaragücü Kazanır. 16 12,50%
Sivasspor Kazanır. 90 70,31%
Berabere Sonuçlanır. 26 20,31%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 128. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ankaragücü-Sivasspor
Alt 02.12.2010, 16:03   #101
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ankaragücü-Sivasspor

BU maçta 3 puan alırsak çok iyi olucak rıza hoca da bunu biliyor oyuncular basit hatalar yapmasın pas trafiğini iyi ayarlarsak 3 puan çok uzak deıl
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.12.2010, 16:46   #102
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

sivasspor'un çok ciddi forvet sıkıntısı var. Allah'tan suarez birkaç haftadır forumunda da bir şekilde sıyırıyoruz. düşünün bir kere mehmet yıldız, adı golcü ama 14 haftada iki gol atabilmiş! kamanan golcümüz diyoruz adam fizik olarak bitik. zaten 11 hafta oynamadı yattı. en az 4-5 hafta düzenli oynayarak form tutabilir. ibrahim şahin yedekte forvet diye bekliyor, ama 2. lig kalitesinde bir futbolcu. sivasspor'a alanın Allah belasını versin!

ama yine de ankaragücü maçına rıza hoca'nın ilk yarıda olmasa bile en azından ikinci yarıda kamanan'ı da oyuna alarak 4-3-3 yani suarez-kamanan ve arkalarında mehmet yıldız ile çıkması lazım. her nekadar suarez hariç diğerlerinin form durumu felaket olsa da 3 puandan başka bir şey düşünemiyorum! sadece ve sadece 3 puan için oynamalıyız.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2010, 14:54   #103
ErkANkaragücü
Acemi Yiğido

46 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ErkANkaragücü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bilet fiyatları Açıklandı Arkadaşlar

Kale Arkası : 30

Maraton: 35

Kapalı :40

İstediğiniz Kadar Sövebilirsiniz Gökçeklere Mümkünse Ankaragücüme Laf Sölemeden.. allah Belasını Versin Onların Adiler Ne Yaparlarsa yapsınlar Protestoların Önüne Geçemeyecekler.....
ErkANkaragücü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ErkANkaragücü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2010, 14:59   #104
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ankaragücü Taraftarını Anlamıyorum.Bu Gökçek Gibi Simsarları NASIL Başkan Yaptılar...

Cavcava Söverken Cavcavı Arar Olduk Vay Anasını Yav...

Yapacak Bir Şey Yok.... Bu Haftada Gitti 100 Lira...
Alt 03.12.2010, 15:06   #105
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

A.Gücü Konya maçını izledim 5.6.7 tl idi bu ne şimdi, işi çözdüm ben. Taraftar yönetimi ve Hocayı pretesto ediyor amaçları maça gelmesinler pretesto olmasın.Kendi taraftarına uygulanan fiyat otomatikmen bizede geçerli.

Ama ben şundan eminim A.Gücü taraftarı stada girmese bile stat etrafını doldurur yapacaksa pretestosunu dışardanda yapar hemde daha güçlü bi şekilde..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2010, 15:13   #106
ErkANkaragücü
Acemi Yiğido

46 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ErkANkaragücü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
A.Gücü Konya maçını izledim 5.6.7 tl idi bu ne şimdi, işi çözdüm ben. Taraftar yönetimi ve Hocayı pretesto ediyor amaçları maça gelmesinler pretesto olmasın.Kendi taraftarına uygulanan fiyat otomatikmen bizede geçerli.

Ama ben şundan eminim A.Gücü taraftarı stada girmese bile stat etrafını doldurur yapacaksa pretestosunu dışardanda yapar hemde daha güçlü bi şekilde..
Bi çoğumuz Maça Gitmeyecekti ama Farz Oldu Çalarız Çırparız 30 lira verip o tribüne Gireriz Gökçeğin Başına O stadı yıkarız....

Gökçeğin amacı GECEKONDUYU Bitirmek Ama Biz Daha Ölmedik Öyle Kolay Değil Yarın Çok Şeylere Gebe..
ErkANkaragücü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2010, 15:32   #107
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilet fiyatları Açıklandı Arkadaşlar

Kale Arkası : 30

Maraton: 35

Kapalı :40

İstediğiniz Kadar Sövebilirsiniz Gökçeklere Mümkünse Ankaragücüme Laf Sölemeden.. allah Belasını Versin Onların Adiler Ne Yaparlarsa yapsınlar Protestoların Önüne Geçemeyecekler.....
yuh artık, insanlar geçen hafta cavcav'a kızıyordu, bu hafta gökçekler çetesi tarifeyi ikiye katlamış! resmen tribüne kimse gelmasin diye baraj koymuş herifler!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2010, 15:36   #108
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Gidip Gecekondu ile birlikte Gökçek'i istifaya mı çağırsak

Ankara halkının senden çektiği yeter Gökçek :@
Kendisi yetmezmiş gibi oğlundan da çekiyoruz..
Alt 03.12.2010, 16:36   #109
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Ankara deplasmanları Sivas için zor olacak demistim ..ama Ankaragücü macı genclerbirliği macından daha kolay olacak gibi .ben galibiyet bekliyorum acıkcası..Ankaragücünün form grafiği iyi değil...
Alt 03.12.2010, 16:40   #110
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bugüne kadar Ankaragücü'ne hiç yenilmemişiz.Allah'ım ne olur bu istatistikte bozulmasın..Ankaragücü bizden sonraki bütün maçları kazansınn..(Amin)
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ankaragücüsivasspor