Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Bursaspor Kazanır. 53 30,64%
Sivasspor Kazanır. 78 45,09%
Berabere Sonuçlanır. 42 24,28%
Katılımcı sayısı: 173. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 31.01.2011, 17:07   #101
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Antalya maçında orta sahanın kenarlarında , defansa hiç yardım etmeyen erman ve cihan'ı inşallah hocamız bu maçta oynatmaz. Orta sahayı savunma yönünden güçlü tutmak adına Ziya Erdal'ın orta sahanın solunda oynatılmasının güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum . Nitekim paf takımdan hocası olan Ahat hoca onu 10 numara mevkinde ve orta sahanın solunda oynattığını söylemişti.Ayrıca bu maçta rakibin zorluğundan dolayı Kadir'in yanında Keitanında oynaması takım için faydalı olabilir.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2011, 17:13   #102
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Çok zor bir mac olacak allah yardımcımız olsun
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2011, 18:18   #103
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursaspor Kazanır. 35 31,82%
Sivasspor Kazanır. 46 41,82%
Berabere Sonuçlanır. 29 26,36%

Beraberlik daha ağır basmalı sanki ?
Alt 31.01.2011, 18:21   #104
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
4EYLÜL1919 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YORUMLARI OKUDUMDA.BURSAYI GÖKLERE ÇIKARMIŞLAR.ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GÖRDÜK HALLERİNİ.REZİL ETTİLER ÜLKEMİZİ.BURSA TÜRKİYE LİGİNDE TAKIM.VE ABARTILDIĞI GİBİ BÜYÜK TAKIM DEĞİL.BURSA YUKARDAYSA BU FENERİN VE GS NİN KÖTÜ OLDUĞUNDAN.SİVASSPORA GELİNCE TAŞ GİBİ TAKIM.BU HAFTA ANTALYA MAÇI ANCAK BU KADAR OLURDU.TAKIM İYİYE GİDİYOR.BURSA SÜPER LİGDE EN SEVMEDİĞİM TAKIM.TARAFTARIDA ÖLE.EN KÜFÜRBAZ EN ÇİRKİN TARAFTAR.BU MAÇI İŞTE BUNDAN DOLAYI ALACAZ.ALLAHIN İZNİYLE..
öncelikle yazmıs oldugun yorum dolayısıyla senı kınıyorum..bursaspor gecen yıllarda kendı durumu kotuyken her mac stadda bu sene sampıyon anadoludan sloganıyla maclarını ızlemıs,texas trıbunu bursaya gelen (ist dan) taraftar otobuslerını sehır gırısınde bursa bayrakları ve cıceklerle karsılamıs ve su anda da ligten sivas dusecegıne gençlerbırlığı buca ve eskısehır dıyebılen tek centılmen ve sıvas dostu bır kulüptur.. Diğer yandan bursasporu sevmemen onların takımını begenmemen cekememezlıgınden ve kıskanclığından kaynaklanır..sampıyonlar lıgınde tabıkı basarılı olamazlar sankı bız olduk.artı onlar o donem transfer takvıyesı yapmadılardı.ve en önemlısıde sivassporumuz sampıyonluga 2 sezon yurudu basaramadı buda ertugrul saglamın sözüdür diyorkı '' aslında anadolu devrımı sıvassporla baslamıstır,iki sezon ust uste basarı yakalayan bır anadolu kulübü tum buyuklerın zemınını sallamıstır,bizde bu ınancla yola cıktık ve basardık.sampıyonlugumuzda bızı uyandıran sıvassporunda cok katkısı var'' EVET bu sozler sevmedıgın takımın hocasına aıt..daha ıstersen bursa ve sıvas lehıne cok sey sayabılırım sen ne kadar saysam da anlayamazssın cunku kardeslık ruhunu kaybetmıssın..senden basta bursa taraftarları olmak uzere tum yıgıdolardan özur dılemenı beklıyorum kardesım...tum sıvaslı kardeslerımızı cuma aksamı bursa macını bırlıkte aynı trıbunde mac ızlemeye davet edıyorum kı bırılerı dostlugumuz nasıldır anlasın...herkeze saygılar
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sibur'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2011, 18:28   #105
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Insallah Sivassporumuz bu maci alacak 2-1 veya 3-1 diye tahmin ediyorum.
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2011, 18:42   #106
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herseyden once dostluk kazansın ama mac sonunda SİVASSPORUM kazansın
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2011, 20:59   #107
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

valla bursa mursa anlamam bu maci alin sizde aliyorsunuz para alamazsaniz yazik size
adam gibi oynayin alin konya hazir altta kalmisken
Alt 31.01.2011, 21:20   #108
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaaşlar bursaspor 0 sivasspor 5 yaşasın çıkışa geçtik padişahım çok yaşa yönetim çok yaşa şak şakçılar çok yaşa yönetim aleyhine konuşana vuruuun siteden mesajlarını silin sakın konuşturmayın onlar sivaslı deiller vurun abalıya )

arkadaşlar işin şakası bir yana gerçek sivassporlular yanlışları görüyor ve yazıyorlar yönetimin teknik direktörün futbolcuların nasılki galibiyette alkışlıyolarsa malubiyette eleştriyolar ama nerde bizim site yönetimi tak silmiş mesajları ortalıkta ne mesaj kalmış nede eleştri haftalar önce burdan yazdım böyle yapmayın haklı eleştrinizi yapın diye ama hemen silmiş bizimkiler ve arkasından yazdım bank asyada bir tane bile üye bulamazsınız silin dedim ve şu an dediğim çıkıyo emin adımlarla bank asyaya gidiyoruz maça gelince mümeccim olmaya gerek yok bursadan en az 3 yeriz ve bu sene kurtulan takım bence buca olur konya ve sivas bank asyada oynar bizde bu yönetim ve yöneticiler varken

tüm sivaslı hemşerilerime saygılar sunuyorum M urat MERT
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mm1970'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2011, 21:40   #109
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1460 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Ben sizleri anlamakta zorluk çekiyorum. Bir kaç hafta öncede transferler yapılmadan bu tarz olumsuz yorumlar yapılıyordu. Taraftarlık sadece umutsuzluk değil her ne şartlarda olursa olsun umudunuzu korumak demektir. Herkes oynadığımız 2-3 maçın durumuna göre yorum yapar hale geldi. Ama bazı noktalarıda es geçmişsiniz.
Antalya maçında yaklaşık olarak saydığım tam 20 net ince faul Hakem efendi tarafından budandı. Biz o maçta eğer canlı olarak dikkatlice seyrettiyseniz hava şartları kar ile mücadele ederken en büyük faktörü göz ardı ettik. Oda hakem faktörü idi. Hatta yanımda bir sakallı abi bile ben hayatım da bu kadar bir hakeme küfür etmedim dedi. Bunu şunun için söylüyorum. Siz ne kadar mücadele ederseniz edin bir düdük sizi engelliyor. Hele hele o saha şartlarında. Bu defada öyle olacak diye bir kaide yok. BOUN kardeşimle beraber geçen hafta İstanbulda maçı canlı seyrettiğimiz takımla bu hafta Antalya karşısında seyrettiğim takım arasında uçurumlar vardı. Bu uçurumları yaratan olgular ise gayet basit. 1-Hakemin Yunus Yıldırımdan daha kaliteli olması 2- Zeminin yeni transferlerimizin oyun stiline uygun olması... Haa Bursayı yenmeliyiz yada yeneceğiz derken Bursanın kötü takım olmasından çok bizim hangi şartlarda neleri yapacağımızı kastettim. Unutmayınki bu ligde herkes herkesi yenebilir. Bizde yenebiliriz yenilkebilirizde ama Taraftar olmak böyle umutsuzluk saçarak değil iyi yönde sinerji yaratarak olur. Arenaya 1600 kişi yenilmek içinmi gittik. 4 Eylülde o karın altında berabere kalacağız diyemi ayaklarımızı üşüttük. Kesinlikle umutla gittik takımımızı desteklemek için gittik. Burada bakıyorumda maşallah ellerine almışlar bazı arkadaşlar umutsuzluğu veriyorlar coşkuyu veriyorlar coşkuyu... Ondan sonra diyeceklerki ben bir hafta önce demedimmi size şöyle olacak böyle olacak diye...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2011, 21:46   #110
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cok zor bır maç ama bursada ıkı macta ızledıgım kadarı ıle hıcbırsey oynamıyor yendıklerı ğs macında bıle dogru duzgun pozısyonları yok bırıncı gol ofsayt el karısımı bı gol ıkıncıde de ufuk sagolsun beraberlık cıkarırsak hıc fena olmaz ama neden 3 olmasın 3 puanada hayır demeyız
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıklandı, bursasporsivasspor, hakemler, tahmin, yorumlar