Selamlar,
bende bir animi paylasim bari.Gerci benim öyle sizinkiler gibi pek fazla anim yok, zaten Almanyada yasadigimiz icin `de pek cok Sivasimizin macini izleme Sansimiz olmuyor stadtda.
Bundan yaklasik 3-4 Sene önce olucak Sivasspor Almanyada kamp yapiyordu, ve bizim burda Hazirlik maci yapicakdi yanlis hatirlamiyorsam Gütersloh takima karsi.Iste Abim , Enistem ve bi kac Dostla maca gittik. Ozamanlar takimin basinda Werner Lorant var daha. Hepsi sagolsun baya Sivasli Yigido gelmisdi , hatta sirf Yigido vardi desek daha dogru olur...
neyse iste mac basladi bir yandan herkes sivas diye bagiyor..bi yandan bi kac Hafikli taraftar Hafik diye vs...
macin bitimine dogru herkes Sabirsizlaniyordu mac bitsede Imza felan alsak , resim cekdirelim felan diye..tabi Bende. Özellikle Mohammed vardi 10 Nummara , onunla resim felan cekinmek istiyordum..Tam bu esnada ayipdir söylemesi bende Tualet Ihtiyaci hasil oldu...maci birakip gitmek de istemiyorum...sonunda dayanamadim ve Tualetin yolunu tuttum.Tam Pisuvarin önünde yim birda soluma bi bakdim bizim Sivassporlu Mohammed yanimda hacet görüyor
iste sonra elimizi vs. yikadik dan sonra sordum sagolsun kirmadi beraber resim cekinmisdik.
Keske daha sik gelse Almanyaya su Sivasspor kamp felan yapmaya..