Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 13.03.2011, 21:47   #101
ahmet yiido
Acemi Yiğido

ahmet yiido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 ahmet yiido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende hatırlıyorum hatta diallo atmıştı son golü
GoLLeR 5.dk mehmet yıLDız 90,dk gökhan kaba 9+3 dk.diallo istediqin herşeyi sorabilirsin hafızam kuvvetlidir
ahmet yiido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2011, 10:35   #102
sivaslibozo
Acemi Yiğido

sivaslibozo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 sivaslibozo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Selamlar,

bende bir animi paylasim bari.Gerci benim öyle sizinkiler gibi pek fazla anim yok, zaten Almanyada yasadigimiz icin `de pek cok Sivasimizin macini izleme Sansimiz olmuyor stadtda.

Bundan yaklasik 3-4 Sene önce olucak Sivasspor Almanyada kamp yapiyordu, ve bizim burda Hazirlik maci yapicakdi yanlis hatirlamiyorsam Gütersloh takima karsi.Iste Abim , Enistem ve bi kac Dostla maca gittik. Ozamanlar takimin basinda Werner Lorant var daha. Hepsi sagolsun baya Sivasli Yigido gelmisdi , hatta sirf Yigido vardi desek daha dogru olur... neyse iste mac basladi bir yandan herkes sivas diye bagiyor..bi yandan bi kac Hafikli taraftar Hafik diye vs... macin bitimine dogru herkes Sabirsizlaniyordu mac bitsede Imza felan alsak , resim cekdirelim felan diye..tabi Bende. Özellikle Mohammed vardi 10 Nummara , onunla resim felan cekinmek istiyordum..Tam bu esnada ayipdir söylemesi bende Tualet Ihtiyaci hasil oldu...maci birakip gitmek de istemiyorum...sonunda dayanamadim ve Tualetin yolunu tuttum.Tam Pisuvarin önünde yim birda soluma bi bakdim bizim Sivassporlu Mohammed yanimda hacet görüyor iste sonra elimizi vs. yikadik dan sonra sordum sagolsun kirmadi beraber resim cekinmisdik.

Keske daha sik gelse Almanyaya su Sivasspor kamp felan yapmaya..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslibozo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2011, 10:50   #103
hakiki
Acemi Yiğido

22 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 hakiki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Anılarını zahmet gösteripte buraya yazan,emeği geçen herkese teşekkür ederim...
hakiki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hakiki'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2011, 11:08   #104
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

amatör ligteyiz 2lige çıkma maçının ilk gurubu trabzonda idman ocağı maçındayız tsnin son şampiyon olduğu sene gidenler bilir onların içeride adana maçı var biz dış sahadayız tsnin maçı onbeş dakika bizden önce başladı trabzonlularla bereber izliyoruz maçı tabiki muhabbet eksik değil onlarda bizi tutuyor işte sebat burda oynuyor rezillik siz çıkın bunlar çıkıpta ne yapacak tabiki bir türlü gol atamıyoruz saha toprak yer yer çukurlar var nihayet ts maçı bitipde son onbeş dakikayı bize zehir etme dakikaları başladı bizi tutan admlar ts maçı bitipte bizim türübünleri gören o admlar inanılmaz küfürlere hkaretlere başladılar çoğunluktuk azınlık olduk kalabalığı görüp bizi tutan o insanların nasıl 90derece döndüğüne şhit oldum
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 4eylül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2011, 11:20   #105
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

trabzon idman ocağı maçında trabzondayız kimse stadı bilmiyor sahilde yavaş yavaş ilerliyoruz ordan büyük bir abimiz kulakları çınlasın hala çarşıda pazarda görüp selamlaşıyoruz otobüsü durdurdu caddenin sağ köşesinde bir kasap dükkanı birini indirdi git sor sivasspor maçı nerde saat kaçta oynanacak adam sorup geldiğinde abi sivasspor maçı yokmuş adana maçı varmış siz nereye gideceksiniz diyor adam çok güldük sonra stadı sorarak bu güzel anı hatıramda devamlı canlanır
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2011, 16:25   #106
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

3.ligde çok kötü olduğumuz 90ların başı.sanırım tokatspor maçı hatırlayabildiğim.sivas bir anda 3 farklı mağlup duruma düştü.eski skor levhalarının orda duvara yaslandık maçı öyle seyrediyoruz.yanımızdakiler pet kola da getirmişler arada yudumluyolar.ne güzel dedim yanımdaki arkadaşıma adamlar tedarikli.neyse 2.devre takım arayı kapatmaya başladı.bizim kola içen arkadaşlar meğer içine başka şeyler de katmışlar,coşdular tabii.takım gol attıkça telörgülere hücum edip sahaya atladılar,bileklerini burkdular güle güle garnımız yırtıldı.kalede o zaman bazılarınız hatırlar Yusuf vardı.çok hatalı goler yemişti.Bizim ferhat bostan mahallesinden arkadaşımız kendisi.bana söylediği sözü unutmam hiçbir zaman:Sivasspor forması çok büyük,taşımak kolay değil bazan böyle hatalar oluyor demişti.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2011, 23:40   #107
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

ilk gittiğim maçı anlatayım:
ortaoku 1 deyim sanırım bizim mahallemizdeki abilerden maça gideceklerini duyduk ve onları çaktırmadan izleyerek biz de stada geldik.tabi yaşı 25 ve üstü olanlar iyi bilir hatta şimdi bile var ''abi beni de alsana'' lafı meşhurdur
biz de aynen bu yolla girdik içeri...ligin ilk maçıydı sanırım veya 2.haftaydı belki de yanılıyorum her neyse... 3.ligdeyiz tabi ve Sivasspor-a.sebat ile oynuyor..lige her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz. Stat tıklım tıklım dolu ve millet inanılmaz gergin. İlk yarıda gol yok, 2.yarıda gol bir türlü gelmiyor...Hakem de bazı pozisyonlarda verdiği kararlarla saç baş yolduruyor telleri sallayanlar var... Polis hemen tedbiri arttıryor...dakika 90+1 Sivassporda Ahmet Turan oyuna giriyor(sol ayaklı ve keldi-hatırlayanlar vardır) millet hocaya küfrediyor: ulan zaman geçiyor ne diye oyuncu değiştiriyorsun diye..Dakika 90+3 Ahmet Turan ortasahadan aldğı topu sürüyor ve yaklaşık 35 metreden yerden köşeye bir çakıyor ve GOOOLLLL!!! Aman Allahım stat sanki yıkılıyor bazıları sevinçten veya sinirden ağlıyor bazıları kendinden geçmiş ses soluk kalmamış...İşte o günkü maç bende müthiş bir Sivasspor sevgisi başlatıyor...O insanların takıma ne denli bağlı olduğunu adeta onunla ağlayıp onunla güldüklerini görünce içimden birşeylerin koptuğunu hissediyorum... Tabi daha o maçtan sonra ben durur muyum?_ İçerideki her maçta artık stattayız.. O sezon sanırım yine hayal kırıklığıyla bitmişti ve ligi orta sıralarda bitirmiştik...Ama inanın o 3.ligdeki coşkulu fanatik ve takımına derinden bağlı Sivasspor taraftarı şu anda malesef kayıpları oynuyor...
Alt 13.05.2011, 23:48   #108
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

bende hatirladigim kadariyla ilk gittigim mac iben izindeyken sirasiyla sadece sivassporun 4 macina gidebildim hayatimda gurbet zor is ama ozumu hic bir zaman unutladim ve unutmicam

budan 4 yil onceydi super ligdeyiz sirasiyla ibb yi yenmistik 2-1 son anda mamadou diallo atmisti 90+3 te sonra antepi 1-0 yenmistik mehmet yildizin goluyle sonra birde cumhuruyet kupasina gitmistim ama ilk turda elenmistik ilk yari 4-0 kaybediyoduk ikinci yari 4-3 yaptik durumu vallaha hatirladigim ancak bu kadar fazla mac hatiralarim yokki cok uzgunum

sivassporun ve sivasin degerini bilin biz gurbette surunuyoruz maclara gidin lutfen baskalari can atar gitmeye sivastakiler kahve koselerinde izler maci oda 3 buyuklerin
Alt 15.06.2011, 01:23   #109
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Sivassporun 2.lig 5.grupta son maçta Adıyamansporu 3-0 yenip ligde kaldığı maçı ve o maçta Adıyaman tribünlerinden tef çalıp ayin yapar tarzda tezhürat yapan taraftarları unutamam

O sezon Sivasspora yine haksızlık yapılmıştı ve Orta Anadolu grubu yerine Güneydoğu grbuna verilmişti
Alt 15.06.2011, 02:51   #110
Esrarenqiz
Acemi Yiğido

Esrarenqiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 Esrarenqiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bıkeresınde hıc unutmam 2. yada 3. ligdeyiz ve hayal mayal hatırlıorum kafaya oynuoruz o zmanlar.(daha kucuktum). Yıne zorlu bır mac basladıgı andan ıtıbaren saha kompetılerle dolmustu. Hakem kac kere durdurdu oyunu, maçı baslattı. Sonra bdaha bdaha ve bıdaha. Hıc kesılmıyordu. Neyse bu anda bende ve babamda kompetı yoktu atanları ızlıyordum. 40 lı yaslarda bı amca tuvalaet kagıdını aldıgı gıbı sahaya fırlattı. Bu benım cok garıbıme gıtmıstı ve bayaa gulmustum. Hıc unutmam o anı dun gıbı hatırlıyorum...
Esrarenqiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
♦maç, anıları♦