Burda 100 milionluk yatirimin neyini begenmiyorsunuz diyenlere lafim var.
Diger takimlar 500 milyon yatirimla tek stat yapiorlar.
Arenanin maliyeti bile sirf 1 milyara dayanmisdir.
Biraz gercekci olun 100 miliyonluk bir yatirimla icinde spor kompleksleri dahil olmak uzere , nasil bir stat beklersin ??
O 100 miliyon normal sartlarda anca diger spor kompleksine yeter stat haric!!!!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı furky.b'a Teşekkür Ediyor...
Başbakan Sivas'a gelecekmiş sanırım! Sivas halkının yapacağı tek şey hep bir ağızdan stad istemek baskı yapıp sıkıştırıp Başbakandan söz almak! Başkada ne yapabilirki vatandaş? Oy vermeyiz diye tehdit edin
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertugrulss'a Teşekkür Ediyor...
Başbakan Sivas'a gelecekmiş sanırım! Sivas halkının yapacağı tek şey hep bir ağızdan stad istemek baskı yapıp sıkıştırıp Başbakandan söz almak! Başkada ne yapabilirki vatandaş? Oy vermeyiz diye tehdit edin
ne fark eder bu soz yenı verılmıs degılkı artık konusma devrı kapandı ıcraat devrı basladı sandıkta verılen sozlerı hatırlamak hatırlatma zamanı geldı
hala konuşuyorlar birde utanmadan.ne güzel sivas.statı al atatürk spor salonun al.yerine kıytırık bir stat yap yok efendim 5 bin için iş bozuyormuşuz da.bizim amacımız 5 binde değil.stadımız uefa kriterlein uygun uluslararası mücadelelerde kullanıalcak bir saha olsun.sonra diğer şeylerde de ucuza kaçıyorlar spor salonu 7500 kişilik diyorlardı 4 bin kişiliğe düşürdüler.ben neden trabzona 800 milyonluk yatıırm yapıyorsunuz demiyorum yapın ama sivasada yapın.buraya belki denizde doldurmayacaksınız.bizede 400 milyonluk bir proje yapın içinde 5 yıldızlı otelide olsun diğer spor branşları için binalarda.sonra statın yerine avm yapıalcakmış işsizler çalışacakmış.tamam ne güzel ama güzelim stadımız yerini alıp toki kar etsin birde avm yi yapsın satsın.o karlada diğer şehirlere stat yapsın değil mi?olmaz arkadaş adınız adalet ve kalkınma partisi ama çok adaletsizsiniz.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mühendisburak58'a Teşekkür Ediyor...
nedense hep buoyalama taktıklerı akp tarafından secım donemlerınde gundeme geliyor...oy almak ıcın bıze bıseyler vereceklerse o hayırı hıc yapmasınlar..oy moy yok akp ye