Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Anketimiz: Hangi mevkiye transfer yapılmalı
Kaleci 4 2,44%
Savunma 68 41,46%
Ortasaha 56 34,15%
Forvet 36 21,95%
Katılımcı sayısı: 164. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl
Alt 10.05.2011, 13:51   #1
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl

transfer diyorsan kesinlikle 30 yaş aşağısı olacak..
Grosicki, Eneramo, Navratil..
aynen transfer politikası bu şekilde olmalı..
takıma anında uyum sağlayacak.. ilerde de satılacak olurlarsa takıma gelir getirecekler..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2011, 14:23   #2
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Büyük takımların kiralığa çıkaracağı oyuncuların kiralanması mı uygun ? ( Aydın Yılmaz, Ali Küçik, Cem Sultan gibi )
Simdi ben burda bir sey dicem herkes gülüp gececek..Ben 2senedir besiktasın a2 maclarının %80 ini izledim..Size sadece Oguz Ceylan(Bu Adam Fena),Volkan Ekici,Furkan Şeker,Ali Kuccik kiralasak diyorum sunu iddda ederim ki su andaki kadrodan 1.5 kat daha degerli ve en az 2 kat daha yetenekli ve en az 10-12 puan fazla toplayacagimizi idddaa ediyorum...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 14:33   #3
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Büyük takımların kiralığa çıkaracağı oyuncuların kiralanması mı uygun ? ( Aydın Yılmaz, Ali Küçik, Cem Sultan gibi )
Simdi ben burda bir sey dicem herkes gülüp gececek..Ben 2senedir besiktasın a2 maclarının %80 ini izledim..Size sadece Oguz Ceylan(Bu Adam Fena),Volkan Ekici,Furkan Şeker,Ali Kuccik kiralasak diyorum sunu iddda ederim ki su andaki kadrodan 1.5 kat daha degerli ve en az 2 kat daha yetenekli ve en az 10-12 puan fazla toplayacagimizi idddaa ediyorum...
Bir anda o kadar genç oyuncuyu takıma koymak kolay değil. Üstelik genç takımlarda çok iyi olan birçok oyuncu A takımlar seviyesinde beklenen seviyeye gelemiyor.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 14:38   #4
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Cool Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir anda o kadar genç oyuncuyu takıma koymak kolay değil. Üstelik genç takımlarda çok iyi olan birçok oyuncu A takımlar seviyesinde beklenen seviyeye gelemiyor.
Kardes senin dedigin gibi A takımda oynayamayan oyunculara dikkat edersen hepsinin fizik gücü 0..mesela bjkde onur, fenerde gokay, gs de emre ,bjk forvet oynarken ali kuccik bunlarda fizik yok..Ama üste yazdiklarim fizikli oyuncular..Ayrıca Ali kuccik de yazdim üste oda sag acikta oynarsa iyi yoksa ondada is yok cok güçsüz...
Alt 10.05.2011, 22:21   #5
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bucasporun orta sahasında gole dönük oynayan çok genç siyahi futbolcu adı tam aklımda değil lakin jebrin mi ne ? alınırsa uzun yıllar yararlanır ve güzel paraya satarız.
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 14:42   #6
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Haklısın güç kazanmak önemli ama sadece güç kazanmaları da yeterli olmuyor. Oyuncunun iyi olması için çok şey lazım. Ayrıca transfer mayasının tutmasını sağlayan da birçok faktör var. Ve gerçekten kolay bir iş değil. Çok zor. Keşke FM oyunundaki gibi kolay olsa transfer yapmak ve takımı şaha kaldırmak. Ama gerçekte baya zor bu işler.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 14:47   #7
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haklısın güç kazanmak önemli ama sadece güç kazanmaları da yeterli olmuyor. Oyuncunun iyi olması için çok şey lazım. Ayrıca transfer mayasının tutmasını sağlayan da birçok faktör var. Ve gerçekten kolay bir iş değil. Çok zor. Keşke FM oyunundaki gibi kolay olsa transfer yapmak ve takımı şaha kaldırmak. Ama gerçekte baya zor bu işler.
Rahat ol kardes yıllardır inonunün ümraniyenin yolunu yürüdüm..Senelerdir inönüde mac izlerim..Son 3-4 senedirde a2 maclarını izliyorum..Cok iyi oyuncu yok 4-5 tane var ama onlarda gercekten iyi..Geriside cok iyi degil ama cokta kotu degil..İleride mehmet nas,erman kılıc seviyesinde olurlar bir simao olamazlar...
Alt 10.05.2011, 15:35   #8
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivas kökenli olmasi önemli degil, hasan kabze, adem sari ve ertugrul kendilerini ispatlamis oyunculardir. anlayacagin her katagoriden adam secebilirsin.

benim haftalardir kafamdan gecen oyuncular Musa aydin ve Ertugrul ikiside Sivasi ve Sivassporu taniyan kaliteli oyuncular. suanki süperligden hangi oyuncu alinacaksa bir an önce alinmasi lazim (anlasilmasi).

önemli olan, kamil gibi oyun kurabilen ve gol atmasini bilen oyuncular lazim. dedigim gibi, misal musa aydin lazim.

kendi takimlarinda öne cikan oyunculari, ya takimlari satmaz yada en cok parayi veren alir, yani bize pek sans birakmazlar diye düsünüyorum.

mehmet yildiz bize ne kadar faydasi varsa belki okadar da zarari var, tamam takimindan kimse yaninda yoksa topu sakla, ama bagzi ataklarda ise hemen pas verse gol ile burun buruna gelecegiz ama malesef olmuyor.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 15:45   #9
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Hasan Kabze'nin alınmasını çok isterim gerçekten. En son Fransa'da da iyi işler yapıyordu.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 16:09   #10
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

şu bizim iki gözbebeğimiz omotoyossi ve tshabalalayı almalıyız yönetime ve hocamıza sesleniyorum özellikle tshabalalayı mutlaka almalıyız 31 yaşın üzerinde asla oyuncu almamalıyız takımın yaş ortalaması düşmeli birde paf takımdan çok oyuncu çıkarmalıyız hocamıza yönetimimize ve başkanımıza güveniyoruz
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
2011, başımıza, bitenler, çok, darısı, düşen, dönemi, gitmeli, gÖrmek, istediğiniz, kesinleşen, kimler, ligde, nasıl, olmalı, omotoyossi, oyuncular, pazarı, piyasası, politikamız, razak, sezonu, süper, sözleşmesi, takımların, takımımızda, transfer, transferden, transferler, yıldızları, önerileriniz