Cevap: Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkıyor
GROSEÇKİ GOL ATARSA koşup sevincini paylaşacağı kadar sivasspor taraftarı olacakmı ?bekleyip göreceğiz,yönetim kusura kalmasında tam fb yalakalığı yapmıştır,fb taraftarına 50 bin tlye biletmi olur? enaz 250 tl demiştim çok özürdilerim azdemişim 500tlden satılmalıydı,birmalın serbest piyasada değerini omalın arzı ve ve omala olan talep belirler,alıcıyla satıcının anlaştığı nokta malın gercek degeridir,madem bu kadar fb yalakası var o parayıda verecek yalaka vardır,allahtan kork bu fiyata biletmi olur diyenler olabilir,hiç bir önemi olmayan gs-fb maçında biletler 600tl-1000tlden karaborsadan gitti bilmem anlatabildimmi,sivasın biletleri 250tl yapmaması,enaz 2 trilyon zarara uğrattı ,50x10000=500 000 tl nerde250x10000=25000000 nerde fark açık.bakın trilyon diyorum konuşunca kolay geliyor telafuzu,zamanında sivas 3,ligdeydi sahip çıkan olmadı
osman seçilmiş sivasta destek göremedi istanbuldaki yiğidolardan yardım talep etmek için gün tertip etti,abdiipekçide 11 milyar masraf etti toplanan para 9 milyar , 2milyar zarar etti oyıl amatördeoynayan bayburt spor için bayburtlular 280 milyar topladılar ,nedemek istediğimi anlatabildimmi ?bu paranın sivasspor için nekadar büyük para olduğunu,sms kampanyasında rezil olduk 150 bin tl anca topladık .kim nedüşünürse düşünsün ben kulubümün kasasına girene bakarım kendim için bi şey istiyorsam namerdim.
|