ÖNCEKİ MESAJIMDADA BELİRTİM STADIMIZIN ADINI DEG,ŞT,RMEK DÜŞÜNCESİ MÜMKÜN DEGİLDİR ANCAK TAKMA BİR İSİM BULALIM DENİLMİŞ BENCEDE GÜZEL OLUR GELİN SES GETİREN BİR İSİM OLSUN ODA NEDİR BİLİYORMUSUNUZ BENİM NİCKİM GİBİ 4 EYLÜL CEHENNEMİ OLSUN DERİM BEN AYLAR ONCE ZATEN KOYMUŞTUM O STADIN TAKMA ADINI CİHAN KARDEŞ NE DERSİN BENCE COK GÜZEL BİR İSİM OLUR UZATMAYA GEREK YOK BENCE HARİKA BİR İSİM CEVABINI BEKLİYORUM WELL COME THE HELL 4 EYLÜL(4 ETLÜL CEHENNEMİNE HOŞ GELDİNİZ.............)
Bizim stadımız gelen rakiplerimizi ağırlayacağımız ve bizim dostluğumuzu göstereceğimiz ve misafirperverliğimizin diyarı olacaktır... Aynı zamanda rakip taraftarın ve sporcuların bizim yiğit insanımızı tanıyacağı en uygun yer olacaktır...
Bu yüzden YİĞİTLER DİYARI gelin bu güzel havayı cehenneme çevirmeyelim... Böyle şeyler bize yakışmaz...
ÖNCEKİ MESAJIMDADA BELİRTİM STADIMIZIN ADINI DEG,ŞT,RMEK DÜŞÜNCESİ MÜMKÜN DEGİLDİR ANCAK TAKMA BİR İSİM BULALIM DENİLMİŞ BENCEDE GÜZEL OLUR GELİN SES GETİREN BİR İSİM OLSUN ODA NEDİR BİLİYORMUSUNUZ BENİM NİCKİM GİBİ 4 EYLÜL CEHENNEMİ OLSUN DERİM BEN AYLAR ONCE ZATEN KOYMUŞTUM O STADIN TAKMA ADINI CİHAN KARDEŞ NE DERSİN BENCE COK GÜZEL BİR İSİM OLUR UZATMAYA GEREK YOK BENCE HARİKA BİR İSİM CEVABINI BEKLİYORUM WELL COME THE HELL 4 EYLÜL(4 ETLÜL CEHENNEMİNE HOŞ GELDİNİZ.............)
Anadolu"YİĞİDO ARENA" stadı
Hem bize özgü yiğido kelimesi geçmiş olur, hem eski stadın adından kelime geçmemiş olur.Bence en mantıklısı bu.
Cehennem ismini Galatasaray çok kullanıyor."Ali Sami Yen Cehennemine Hoş Geldiniz" diye
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
valla abiler benim en cok MEKAN OF YIGIDO hosuma gitti cünkü...iki gün sonra uefada felan oynarsan rakiplerin stadi bulmasi kolay olur...
eeeeeee hem kültürlü takim oldugumuz ortaya cikar...