Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Store'den Atılım
Alt 06.09.2014, 21:54   #101
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor Store'den Atılım

bitürlü sivasspor store adam edemediler ya
-sari formalar nezaman cikacak diye 100 kere sordum ama herhalde cikmiyacak
Alt 07.09.2014, 00:33   #102
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

Bir türlü profesyonel olmayı beceremedik.Store konusunda.Bursasporun storesini de gördüm gezdim hayran kaldım.İstanbul takımlarını saymıyorum bile.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MySouL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.09.2014, 01:02   #103
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu kulübe heyecanı olan yöneticiler lazım. Mevcut yöneticilerin kulübe artı kattıkları falan yok inşallah en yakın zamanda kan değişikliği gerçekleşir. Store konusuna gelince çoğu konuda olduğu gibi store konusu da sıkıntılı. Zaten doğru düzgün taraftarımız yok üstüne böyle şeyler de eklenince insanlar iyice soğuyor. Ürünler kaliteli olacak ki taraftarlar da ilgi göstersin bu şekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Sonra kimse çıkıp ürünlere ilgi yok diye ağlamasın.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.09.2014, 02:03   #104
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivastayken gördüm gerçekten içler acısı sanki tuhafiye.
Ya cokmu zor store açıp adam akıllı dizayn etmek ? Ufak esnaf bile 50/60 milyar harcayarak süper dükkânlar açarken koca Sivasspor saçma sapan bir dükkanı store diye millete kakalıyor?
Cidden bizim klüpte taraftara yönelik tek bir şey yok o heyecanı bir türlü uyandıramadılar sivas halkında , bilet satış gişeleri desen oda öyle kulübeden satış yapıyoruz rezillik diz boyu , ümidim yeni stad yapılsinda belki akıllarına gelir modern hale getirmek.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sıvaslıgenç'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.09.2014, 02:28   #105
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herkes konuşuyorda ,kusura bakmaSIN boş konuşuyor,store konusunda mecnun başkan konuştu,3000 forma bastırılmış topu topu 500 forma satılmamış bile,store açmak öyle kolay iş değil,böyle yerler kulübe ticari külfet değil ,ticari gelir kapısı olmalıdır, öyle bir durumda yok zaten,storeyi işlek biyere açmanın kirasının ,ordaki görevlinin maaşının ,sigortasının maliyeti klübe yük yetirir,evet bende herkes gibi bursanın ,tsnin, feneryumun,aslan yuvasının,kartal yuvasının storelerini beğeniyorum,bazen tırlarla ülkeyi dolaşıyorlar,imrenmemek elde değil ,ancak o takımların milleti millet ,sivasda öyle tutucu milliyetçi özelliklede sivas milliyetçisi kimse yok sayılır,bunları gözönünde bulundurmak lazım,trabzonu araştırsan tsnin bir maçına gitmemiş 1 tek yetişkin insan bulamazsınız,sivası araştırsan milyonlarca, sivasspor maçına ömründe 1DEFA gitmemiş adam bulursunuz,bende sevmiyorum bu tslileri ancak adamlar millet ,sivaslılarla kıyaslamam ,şehrinden nefret eden ,elinden gelse 10 şiddetinde deprem yaratacak,sivasda bir doğal afet deprem filan olsa taş taş üstünde kalmasa, sevinecek milyonlarca sivaslı var BUNLARMI SİVASSPOR FORMASI ALACAK ? ,bunları görmezden gelip store konusunda atıp tutmanın anlamı yok,şimdi birileri çıkıp derki çok konuşuyonda sen niye almıyon?benim orjinal formamda var ,çakma formamda var,atkımda var,şapkamda var,bayrağımda var,smsde yoladım,2.ligden beri istanbuldaki tüm [4-5 maç hariç]maçlarınada gittim,tff yi protestOyoda gittim,sivasspor için yardım konserlerinede gittim ,ankaraya deplesmanlarına enaz 8 defa gittim,bunları reklam etmek için değil ,birileri bilmeden kuru sıkı sallamasın diye hatırlatmak istedim,store işi gönül işidir,sevgi işidir,10 tlye işporta formaları varken ,kimse 50 tlye sivas store forması almaz,elin adamları piyasada 5 tl forma varken gidip fenerrumdan 80 -100 tlye alıyor,fb şampiyonlar ligine gidemedi diye ,kulüp zarar etmesin diye 3 er 5 er forma ,terlik esofman vs.vs yağmalıyor deta ,bizim milletde öyle işler olmadı olmaz,olmıyacakta, olmasını gönül arzu ediyor yönetimi bu konuda suçlamamak gerekir önce kendimize bakmalıyız
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.09.2014, 14:44   #106
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58MySouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir türlü profesyonel olmayı beceremedik.Store konusunda.Bursasporun storesini de gördüm gezdim hayran kaldım.İstanbul takımlarını saymıyorum bile.
Bu is bakanlari deystirmeze PROFESYONEL HAYATTA OLAMAYIZ!!!!
kac sene den beri bu is yürümiyo??
Hele I-Net Store biz yani yurtdisi kalanlar HALA SATIS YOK!!!!
Satis bi baslasin bakin kac Forma yada herhangi ürünler satiyorlar ama duyan yok!!!!
Ben Külübe en az 50 Mail attim Yurtdisi nezaman satis basliyacak diye ama ne cevab ne de bisey geldi cok yazik gercekten cok yazik!!!!

NOT: Bir örnek daha......
tek Yurtdisi satis nezaman basliyacak Mail atmadim daha önce Külüb den bisey istedim orda da en az 30 Mail attim ama dedin gibi ne cevap ne de bisey geldi yaaa Arkadasim benim istedim olmasa yine de bi Cevap ver yok yapamiyoruz diye falan ama malesef onuda bile yok gercekten cok üzüldüm

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2014, 03:47   #107
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abi bir anket yapalim kim nerden diye sivas Ankara Istanbul yurt disi diye eminimki sivastakinin 5 kati gercek sivassporluda avrupada vardir maddi sikintisi olmayan vallaha yurt disina satis olsa, formamim reklami kavladikca (malum) yenisini alirim.
Alt 08.09.2014, 08:57   #108
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1514 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

geçenlerde çocuk için birşeyler bakayım dedim ama yok sanırım tek satılan R. Carlos imzalı formalar

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2014, 09:02   #109
68yasar58
Yiğido

263 Mesajına 563 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 68yasar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Store konusu Forma açılmışken bende bu cumartesi günü Yaşadığım Bir olayı Sizlerle Paylaşmak İstedim.
Yiğenimizin Düğünü için oğlumla birlikte Taşına Toprağına Kurban olduğum SİVASımdaydım. zaten kısa bir zamanımız var düğünden hemen sonrada geri döneceğim. Cumartesi günü Oğlum ben birde başka yiğenim alış veriş için storedeydik. saat 14,20 kapıda açık yazıyor kapı kilitli önündede yemek boşu poşet içerinde bağlanmışş. sorduk soruşturduk lavaboya felan gidilmiştir dediler
10-15 dk bekledik pasoligden sorduk bilen olmadı nereye gittiğini.
sonra tanıdık bir bayan geldi pasoligde görevli telefon açtı gelecek biraz bekleyin dedi bir 15-20 dk daha geçti dolaşıyoruz açılacakta yeni Carlos imzalı formada varmış 80 tl dediler bizde alacaz diye seviniyoruz
olmadı gelen yok haberde yok sdada doğru gittik araştırdık vip idari girişten bir arkadaş saolsun yardımcı olmaya çalışıyor telefon trafiği vel hasıl görevli kişi izin almış pazartesi gelirsek alış veriş yapa bilirmişiz şimdi oğlana söz verdim forma alamadım onamı yanayım, böyle bir sorumsuzluğun olmasınamı yanayım herneyse geri döndüm geldim.
Sivas bizim Kanımızda Sivassporumuzda Canımızda olan bir kişi olarak bu sitede yorumları okur bazen haksızlık yapılıyor diye kızardım. şimdi eleştiren arkadaşlar gerçekten birşeyler düzelsin diye eleştiriyor, herşeyin daha iyi olması için fikir alışverişi yapılıyor ama onu anlayacak kapasite nerde... Okuyanlar ne düşünür bilmem ama bu konu olunca yazmak istedim Hakkınızı helal edin...
68yasar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 68yasar58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2014, 14:13   #110
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
68yasar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Store konusu Forma açılmışken bende bu cumartesi günü Yaşadığım Bir olayı Sizlerle Paylaşmak İstedim.
Yiğenimizin Düğünü için oğlumla birlikte Taşına Toprağına Kurban olduğum SİVASımdaydım. zaten kısa bir zamanımız var düğünden hemen sonrada geri döneceğim. Cumartesi günü Oğlum ben birde başka yiğenim alış veriş için storedeydik. saat 14,20 kapıda açık yazıyor kapı kilitli önündede yemek boşu poşet içerinde bağlanmışş. sorduk soruşturduk lavaboya felan gidilmiştir dediler
10-15 dk bekledik pasoligden sorduk bilen olmadı nereye gittiğini.
sonra tanıdık bir bayan geldi pasoligde görevli telefon açtı gelecek biraz bekleyin dedi bir 15-20 dk daha geçti dolaşıyoruz açılacakta yeni Carlos imzalı formada varmış 80 tl dediler bizde alacaz diye seviniyoruz
olmadı gelen yok haberde yok sdada doğru gittik araştırdık vip idari girişten bir arkadaş saolsun yardımcı olmaya çalışıyor telefon trafiği vel hasıl görevli kişi izin almış pazartesi gelirsek alış veriş yapa bilirmişiz şimdi oğlana söz verdim forma alamadım onamı yanayım, böyle bir sorumsuzluğun olmasınamı yanayım herneyse geri döndüm geldim.
Sivas bizim Kanımızda Sivassporumuzda Canımızda olan bir kişi olarak bu sitede yorumları okur bazen haksızlık yapılıyor diye kızardım. şimdi eleştiren arkadaşlar gerçekten birşeyler düzelsin diye eleştiriyor, herşeyin daha iyi olması için fikir alışverişi yapılıyor ama onu anlayacak kapasite nerde... Okuyanlar ne düşünür bilmem ama bu konu olunca yazmak istedim Hakkınızı helal edin...

ben hafta ici gittim zaman bile kapali oluyodu ya ne sacmalik bunu bi cözüm bulmalari lazim artik yeter yaa kac senedir süperligdeyiz dogru süz store umuz yok ya

Etiketler
atılım, sivasspor, storeden