Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.12.2011, 12:13   #101
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Akif kardeşim seninle Mehmet Nas ve Pedriel konusunda karşı karşıya gelsekte seni tebrik ediyorum. Bu denli araştırmacı ve takipçi olduğun için, sıkı bir Sivas'lı olduğun için. İnan bana, sana kızmıyorum aksine takdir ediyorum. Helal olsun sana, inan bana (İstanbul'dasın sanırım) bir maç için yolum İstanbul'a düşünce seninle tanışmak istiyorum. İnşallah yanyana beraber bir maçı izleme şansımız olur.

En sonunda seni spor gazetecisi ve araştırmacısı yapacağım bu gidişle..

Ssağlıcakla kal kardeşim.

.
Benim amacım seninle tartışmaya girmek falan değil sadece insanların genel özellikleri birisinin hatasını gördükleri zaman ve bu olay çok kiritık bir zamanda olduğu zaman onun iyi işlerini kimse görmez bu olay bazen bende de oluyor şu zor dönemde destek olmak hataları görmemek gerekir bende senle tanışmak isterim belki birgün ızmire yolum düşer tanışırız
Alt 22.12.2011, 12:19   #102
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Tespitlerin ve hocaya sevgin ve güvenin için teşekkür ediyorum.

Ama,

Madem hoca bu kadar şeye gögüs geriyor, madem kulübü ayakta tutuyor, madem güzel futbol oynatıyor o zaman son noktayı koyacak hareketleri de yapsın. Takımı eksilten, oyundan düşüren futbolcuları oynatmasın (artık isim yazmayacağım ben utanmaya başladım, onlarda tık yok) takım öndeyken veya berabere iken takımı fark için veya galibiyet için şahlandırsın. İleride puanlarımız silindiği zaman bunları çok ararız.

.
Hocamız eminim bizden cok kazanmak ister ugur kavuk mehmet nas belki oyunu yavaslatıyor gibi görünüyor yada basit hatalarda yapıyor bazen ama formasının hakkını veriyor Rıza hoca artist formayı hazır halde bekleyen oyuncuları iyide olsa oynatmıyor.Ve örnegin gönderiyor.Devre arasında bence cihan kerem haricinde enaz iki üç kişi daha gidecektir.Hocamızın rasmussen konusunda hatası olmustur alınmamalıydı.Suarez ugur mehmet nas formayı hakedıyor ıkıncı yarı daha ıyı olacaklar.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2011, 12:30   #103
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza çalımbay iyi hocadır veya kötü hocadır bunu tartışmak bize bişey kazandırmaz. ama son iki sezona baktığımızda takımda gözle görülür bir düzelme var yani takım olmaya başladık . pas yapan topa basan rakibin üzerine daha organize gidebilen bir takım görüyor ve ızlıyorz artık. defans ve kalede problemler hala devam ediyor azda olsa.

burada taraftara düşen hocanın takımın yanında olmak hep destek olmak. yiğidi öldür hakkını ver. rıza hoca takımı bu hale getiren kişidir.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı akifesk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2011, 12:36   #104
wserr
Yeni Yiğido

wserr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 wserr isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Böyle futbol terbiyesizliğini ancak bunlar gibi kendini futbolcu sayan adamlar yapar. Yazıktır, ayıptır, günahtır sizin şu yaptığınız. Yazıklar olsun size... Galip geldiniz diye taraftar çok mu memnun sanıyorsunuz. İşin tek güzel tarafı 3 puan almak. Onu da son dakikada yediğimiz buz gibi golü gerek haklı gerek haksız saymayarak Hüseyin GÖCEK hediye etti.

Ben 3-1 olduktan sonra yaptığınız laubalilikten ve vurduymazlıktan utanç duydum. Neden mi? Çünkü, başka takımlar bizi bulmuşken altı - altı atıyor. Bizde yakalamışız oyundan kopan bir takım, biraz daha ciddi oynasanız Samsunspor'un gardı zaten düşmüştü averaj düzelteceğiz derken, fark gelecek diye beklerken siz futbol şebekliği yaptınız. Top süren Mehmet Nas topu ortada bırakıyor Kadir gelip alacakmış gibi yapıyor almıyor Ziya gelip son anda yetişen Bance'nin önünden topa zorla dokunuyor o da rakibe gidiyor. Yav, tam bir komedi !..

Atağa kalkıyoruz Mehmet Nas, herkes ileri koşarken etrafına bakmadan oynamaya çalışıyor arkadan gelip Samsunsporlu topu alıyor.

Yav, say say bitmiyor ki? Ekran başında bizleri kanser ettiniz. Rıza hoca kenarda çıldırıyor. Palavra !...

Hocam bak yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Sen bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'a güveniyorsan ben SANA GÜVENMİYORUM o zaman. Mehmet Nas golün dışında ne yaptı? Pedriel sahada varmıydı? Yok yok yazmıyorum. 1 senedir aynısın.

Eğer son dakikada yan hakem ve Hüseyin GÖCEK olmasaydı şimdi hepiniz bavulunuzu topluyordunuz. Akıllanın, futbol 1 devrelik veya 1 yarı sezonluk değil. 2. yarıda tüm takımlar daha dişli olacak. Birde bizim 25 puan civarı puanımızın silineceğini düşünürseniz ligde kalamayacağımız aşikar. UYANIN BEYLER, UYANIN ARTIK !...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Futbolu böyle laubali oynarsan SON DAKİKADA adamın aklını böyle alırlar.

Maçın en iyisi kimdi : ? ZİYA, o da ilk yarıda ki oyunuyla..

Maçın en kötüsü kimdi : ? PEDRİEL, MEHMET NAS !..

Maçta göze çarpanlar : ? Laubalilik=Terbiyesizlik

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? İlk defa bir hakem bize 2 puan hediye etti..

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Hoca delirtecek bizi. Bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'ta ne bulmuş Allah aşkına biriniz öğreniverin !.. Hocam sen bu ikisine güveniyorsan halen ben sana GÜVENOYU vermiyorum ..

.
Arkadaşım senin Mehmet NAS'la ne alıp veremediğin var. Her platformda adama söylemediğini bırakmıyorsun. Mehmet NAS'ı takımdan soğutmak mı istiyorsun anlamadım.
wserr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2011, 13:27   #105
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Cihan Yılmaz , Rada , Keita, Rasmussen, Muhammed Ali Atam, Mahmut Boz, Sandro, Kerim Zengin, Kağan, Cİhan Özkara yeterince şans bulamayan oyuncular.

Buna Hayrettin'i oynatmak sevdasıyla yeterince şans verilmeyen Ziya'yı eklersek sakatlık sorunu yaşayan Faty'yi eklersek takımın hemen hemen yarısı atıl vaziyette.

Hadi biri ikisi sorunlu,disiplinsiz, formsuz ama bu kadar oyuncunun atıl olması elindeki oyuncuları verimli kullanan bir takım manzarası değil bu. Birçoğunu hocamızın trasfer ettiğini de unutmayalım.

Bu oyuncuları kazanmak yönünde bir çaba da görmüyorum ben. Bazı oyuncular nasıl form sergilerse sergilesin formayı alıyor bazıları ise ağzıyla kuş tutsa formaya hasret kalıyorlar.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2011, 13:27   #106
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

beni en cok sevindire olay maci kazanmamiza ragmen cogu yigido kardesim macin kritigini vede yanlislarini yaziyorlar bende dahil ama bizim takima olan elestiriler sadece 20dklik bölüm icin geriye kalan 70 dk övgüsünüde yapalim takim bu oyunu konsatreyi 90 dk göstersin.

tesekkürler sivasspor
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2011, 13:58   #107
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ılk 8 e kesın gırerırız evımızde oynuycamız maçları alırsak
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2011, 14:00   #108
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza çalımbay iyi hocadır veya kötü hocadır bunu tartışmak bize bişey kazandırmaz. ama son iki sezona baktığımızda takımda gözle görülür bir düzelme var yani takım olmaya başladık . pas yapan topa basan rakibin üzerine daha organize gidebilen bir takım görüyor ve ızlıyorz artık. defans ve kalede problemler hala devam ediyor azda olsa.

burada taraftara düşen hocanın takımın yanında olmak hep destek olmak. yiğidi öldür hakkını ver. rıza hoca takımı bu hale getiren kişidir.
akifesk kardes kesinlikle sana yuzde yuz katiliyorum daha iki sezon once her takim otoban gibi ustumuzden geciyordu simdi ise riza calimbayla oynadigimiz her takima kabuz korku yasatiyoruz bunun aksini dusunen varsa ciksin
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.12.2011, 14:19   #109
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse..

Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba....

Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk...

Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas...

Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel....

Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz..
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kangallıwert'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.12.2011, 14:36   #110
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burda bazi arkadaslar sondakkadaki pozisyona gol gecerli demis bence bu arkadaslar posizyonu iyi baksinlar posizyonda hem faul hem ofsayit var saten aksam maratonda dunyaca unlu hakem markus merkde gol olmadigini dogruladi maratondaki sansalida buyuk nefretle kiniyorum markus israrla goldeyil demesine ragmen sansal israrla gol demesi insanin icinde bazi supeleri uyandiriyo biz adama neyapdiysak
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı