Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.01.2012, 21:42   #101
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1317 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

kazandik mutluyuz 3 puani aldik 4.yuz koptuk gidiyoruz 3 yil sonra ozlenen sivassporumuz geri dondu karda kista zar da olso zor da olsa kotu oynayarak bile kazanabiliyoruz çunku takim iyi kenetlenmis tam bir takim ruhu var oda riza çalimbay sayesinde riza hoca sen hiç gitme memleketinin takiminin sir alex fergusonu ol !

ayrica bursaspor ve taraftari benim gozumde bitmistir turkiyenin en çirkef insanlariymis allah belanizi versin nasil da koyduk bu "top"çulara !
Alt 21.01.2012, 21:42   #102
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SIRADAKİ GELSİNNNNN.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2012, 21:52   #103
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bursa tarafatrına niçin kızıyorsunuz ki?
4 Eylül'de küfür etmediğimiz takım kaldı mı?
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2012, 21:53   #104
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Maçın son dakikaları ve penaltı kullanıyoruz. Topun başında Genç yıldızımız Cihan Özkara. Bu ne özgüven böyle. Tebrikler Cihan'a ve ona bu penaltı atışını kullanması için izin veren Rıza Hocama...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2012, 21:56   #105
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ah Sivas ah sen var ya bizi 2 yıl boyunca yedin bitirdin...Kanadı kırık kırlangıçtın sen. Uçamadın yerlerde kaldın...Karlı kışlı havalarda göç edip gitmedin de... Şimdi de kalkmış kırık kanadınla zirveye doğru kanat çırpıyorsun, senin tek kanadın metris de tek kanadın kırık bunları hiç mi düşünmüyorsun...Sana şikeci diyorlar aldırma boşver…Biz biliyoruz ki “Maç Satmak Karısını Satmak” diyen birisi maç satmaz…
Kapıcı diye küçümsenen Rıza Hoca 11 yiğidoya Yavuz Selimin askerlerine bağırıp ta onur savaşına tek başımda olsa giderim dediği gibi: İster gelin,isterseniz gelmeyin ben tek başıma da olsa gideceğim diyor… 11 yiğido gelmem demiyor…Git Sivasım git…O kapı sana yabancı değil.O şampiyonluk kapısı denilen kapıda ben eminim hala senin darbe izlerin var…
Sakın korkma...Hakem dediğin tek düdüğü kalmış insan denilen adamlar seni nasıl durdurabilir? Senin aleyhine 7 değil,14 penaltı bile verseler …Barış Şimşek gibi adamların garezi: "Çirkinin Aynaya Düşmanlığından " öteye gitmez…Gitmeyecektir de…
Biliyorum korkmuyorsun,korksaydın kar derdin,kış derdin,şike derdin transfer yok derdin,korkar siner,sessiz kalırdın…Zirveye doğru uçmazdın...Ama sen Sivassporsun...Sen: "Anadolu nun Yıllarca Sessiz Kalan Çığlısın" ...O çığlık şimdiden duyulmaya başladı...O çığlık senin çığlığın...O çığlık İstanbul da,Metris de,Sivas ta duyulmuş yetmez mi?
Sivas da fener-gs-bjk bayraklarını asan paracı esnaflar o bayrakları indirmişler...Sana selam durmak isterken ; İstanbullu baronların gelip kendilerini gelip kurtarmasını bekliyorlar...Sakın aldanma Sivasım…!
Sivasım,yiğidom,tek kanadı metris de olan aslanım zirveye gidişin hayırlı olsun...ALLAH (c.c)yar ve yardımcın olsun...Seni bu yolda her daim muzaffer etsin,şanını yüceltsin....18/01/2012 özel yazmıştım ama konu açamadım...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2012, 21:57   #106
kara
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın son dakikaları ve penaltı kullanıyoruz. Topun başında Genç yıldızımız Cihan Özkara. Bu ne özgüven böyle. Tebrikler Cihan'a ve ona bu penaltı atışını kullanması için izin veren Rıza Hocama...
çok haklısın bu konuda her futbolcu bu durumda o penaltıyı atamazdı o streste çok zor kendine özgüveni olacak futbolcunun helal olsun cihana
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kara'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2012, 22:06   #107
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş, Bursa ile aramız olsa ne olur olmasa ne olur. Sen başımızın tacısın her zaman
Varolun bunu buradaki bütün arkadaşlarımız hissettirdi bize eksik olmasınlar...Benim Sivasla zerre kadar bağlantım yok ama sizlerin Anadolu ateşini yaktığınız gün ben Bursa ile Sivasın Anadolunun iki devi olacağına inandım her zaman bu nedenle taraftarlarınında kavgasız dost olmasını istedim..Yine söylüyorum ufak tefekte olsa hatada olsa bence önünü kesmeli uzatmamalıyız.Tahmin ediyorum stada alınmayan tribün liderlerimiz bu konuya mutlaka el atacaklardır...Bunlar ufak şeyler..Sen şunu yaptın ben bunu yaptımla uzar gider bu işler..Kötü rencide edici tezahurat iyimi elbette değil..Ama bizim taraftarında canı burnunda eveli sezon şampiyon olmuş takımları para pul varken bile rezilleri oynuyor maçtan öncede yazmıştım bu maç bizim varolup varolmama maçımızdı .Seyir bu yüzdende gergindi...Tekrar söylüyorum bu yinede mazeret olamaz
Alt 21.01.2012, 22:07   #108
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Murat AKÇA da tam bombaydı bugün..İki penaltı yaptırdı..Birini hakem vermedi de kurtardık günü..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2012, 22:11   #109
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

eskı hakem tv yorumcusu bunyamın gezer murat akca'nın cezasahasında kı 2 hareketıne de penaltı dedı,ılk pozısyonda bı halt ettın penaltı yedık son dakıka dakı hareketı nıye yapıyon luzumsuz adam
Alt 21.01.2012, 22:12   #110
kara
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Varolun bunu buradaki bütün arkadaşlarımız hissettirdi bize eksik olmasınlar...Benim Sivasla zerre kadar bağlantım yok ama sizlerin Anadolu ateşini yaktığınız gün ben Bursa ile Sivasın Anadolunun iki devi olacağına inandım her zaman bu nedenle taraftarlarınında kavgasız dost olmasını istedim..Yine söylüyorum ufak tefekte olsa hatada olsa bence önünü kesmeli uzatmamalıyız.Tahmin ediyorum stada alınmayan tribün liderlerimiz bu konuya mutlaka el atacaklardır...Bunlar ufak şeyler..Sen şunu yaptın ben bunu yaptımla uzar gider bu işler..Kötü rencide edici tezahurat iyimi elbette değil..Ama bizim taraftarında canı burnunda eveli sezon şampiyon olmuş takımları para pul varken bile rezilleri oynuyor maçtan öncede yazmıştım bu maç bizim varolup varolmama maçımızdı .Seyir bu yüzdende gergindi...Tekrar söylüyorum bu yinede mazeret olamaz
MİGROARMİS SORUYORUM SANA SEN TARAFSIZ ÇOK SEVDİĞİMİZ BİRİSİN BURSASPOR TARAFTARI ATILAN OFSİDE OLAN GOLLERİ GÖZ GÖRE GÖRE GOL DİYE YORUMLUYORLAR İZLEDİYSEN ÇOK AÇIK OFSİDE OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜRSÜN SENİN DÜŞÜNCEN NE ? KİMİN HAKKIYDI BU MAÇ ?
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı