kadir ve pedriyel bu takımda oynarsa yenilmeye devam ederiz.özellikle kadir çok hata yapıyor.hamsiler bizden iyi oynadı istediler kazandılar bir atıf ve eneramoyla bu kadar gerisi hikaye.
bana bi tane sag bek bulun adi sagbek olsun yeter.
ugur halil jeneriklik gol atarken sen neyordun?
sen defans oyuncusu degilmisin senin adamin gidiyor ceza sahasi icinde öyle resim cektirerek jeeneriklikkk gol atiyor sen ne yapiyorsunnn sen hangi ligde oynuyorsun?
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
iyi oynadik diyebilirim, macin hakki beraberlikti bence,golde kalecinin yapacagi bisey yoktu halilin sutunu seyreden ugur hataliydi bence zaten trabzonunda bunasil kacar denen bir pozisyonu yoktu direkten donen top disinda sonucta iyi bir mac oldu bu malubiyetle takimi,hocayi yerden yere vurmaya gerek yok sans bu gun rakibin yanindaydi,onumuzde bu macin telafisini yapacagimiz maclar var moral bozmaya gerek yok
bir alanzinyomuz yok ne yapalım... herkes elinden geleni yapmaya çalıştı..puan almamız için ermanın iyi oynaması lazım, bu da 2-3 maçda 1 oluyor gaza geliyoruztamam diyoruz, sonra yine hüsran..
Ziya efendi sagolsun sol kanadi otobana ceviren yasini izleyip durdu. Ugur kardes her zamanki gibi kendi kanadini savunmaktan aciz bizimle birlikte halilin volesini izledi. Ne cektiysek yillardir su kanatlarla kaleden cektik. Ugur sivasspor kalitesinde bir oyuncu olmadigini yine gosterdi. Ugur bugun takimdan ayrilsa bir tane super lig takimi kendilerine talip olmaz yasin cakmak gibi rizede falan takilir herneyse.. Arkadas kime yeniliyorsaniz yenilin ama su hamsi kafalilara yenilmeyin ya sahada o kadar kotu bir rakip vardi ki biz bunlari normal oynasak 4-5 farkli yeneriz ama rakip uyudu bizimkiler de uyudu boyle kotu oynamaya kimsenin hakki yok. Kadir kotu oldugu zaman bizim takimi kaldir at bugun bir kez daha gorduk. İleride de cok etkisiz olunca nerdeyse yedek gibi kadroyla buldugun hamsi kafalara yenilince de sinirlerimiz bozuluyor dogal olarak. Yaziklat olsun tek kelimeyle
Milli mac arası dansoz mü oynattaniz,bu trabzona yeniliyorsak yazıklar olsunSol bambayi hepimiz izledik Ugur,kadir bir bamba etmezsiniz beceriksiz adamlar
açıkçası bugün süperlig maçımı izledik amatör kümede bir maçmı izledik hiç anlamadım ne yaptık nasıl oynadık hiç anlamadım oyuna müdahaleler tamamen berbattı şu trabzona yenildik helal olsun valla hiç kimse bi şey yapmadı bugün o kadar anlamsız boş top oynadıkki berbattı zerre zevk vermedi kulubede oyuna girecek bir forvet bile yokken pedrieli neden eneramonun yanına alıp oraya birini kaydırmadı rıza hoca biz galipmiyiz anlamadım bu sezonun en kötü ismi kesinlikle uğur kavuk hiç top oynamıyor çalım yemede ustumuze yok bir bindirmesi bile olumlu değil boşta adam varken eneramoya taç atmak farzmı arkadaş top benden gıtsınde nereye gıderse gıtsın tavrı vardı bunu sonuna kadar hakettık ama trabzonda galıp gelecek bir futbol oynamadı ben nasıl seyrettıysem ugurda öyle seyretti hafifte eğilmişki dik durursam top bana çarparda girmez diye ... bu kadar boşvermiş top oynanmaz hep bi yerlere geliyoruz umudumuzu öyle bir kırıyorki şok oldum bugunku maca ucuz puanlar verıyoruz üzülüyorum kahroluyorum...
ilk maclarda, ozellikle genclerbirligi macindan sonra erhan ve dogayi cok elestirdim ama hata yapmisim bu gun cok iyi oynadilar ama guvendigimiz daglara kar yagdi kadir bu gun cok kotuydu cok hata yapti,kalecide cok iyi oynadi bence golde hic hatasi yoktu cikarmak icin elinden geleni yapti ama top cok hizliydi bu gun en kotu kimdi diye sorarsaniz bence yasine orta yaptirdigi pozisyonla ziya,halile o sutu vurduran ugur, yazik oldu puanla ayrilacagimiz macti
Selamlar Sivasspor Camiyasi, Saygideger Sivasspor Yönetimi ve Teknik Heyet,
Öncellikle Sivassporumuzun gecmis yillardaki göstermis oldugu performans gözümüzün önünde hep yukariyi zorlayan bir Takimiz.
Son Haftalara bakincada 1 galibiyet 2 beraberlik aldik iyi tamam.
Ama bazen öyle Maclar oluyorki kendimizde olmuyoruz neden böyle oluyor ?
Ve Riza Calimbayin Kadrodaki yaptigi sistem söyle Pedirel üzerinde hala israr ediyor yani gol yedikten sonra Cerny yi sokuyor oyuna neden ? Ve gelelim Ugur Kavuga neden bu oyuncu hala Sivassporda oynuyor neden onun yerine baska bir stoper konulmuyor örnegin Murat Akca gencecik oyuncu gs den alinmis ?
Yani Kisacasi Sitede su 2 konu hakkinda bir aciklama yapilsin artik :
1.) Neden Gol yedikten sonra is isten gectikden sonra cerny-pedriel degisikligi oluyor?
2.) Neden Ugur kavuk hala Sivassporda muhtemel kadroda yer aliyor bunun yerine neden Murat akca yok ?