Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.12.2012, 21:13   #101
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

selamlar herkese iyi akşamlar
İBB-SİVAS maçı hakkında yapılan olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri okudukdan sonra anladımki burada futbol bilen bir elin parmakları kadar ayrıca bu eleştirileri yapanların yaşlarını ve zeka yaşlarını merak etmedim desem yalan olur
bir kere 1. dakikadan 90. dakikaya kadar terlerinin son damlasına kadar mücadelen eden oynayan ve yedekde kalantüm futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum ellerinden geleni son dakikaya yaptılar yada yapma gayreti içinde oldular
2. her nedense bu takım içinde her hafta isteyerek yada istemeyerek hata yapan ve her hatası golle ve tehlikeli bir atak olarak sonuçlanan KADİR BEKMEZCİ'yi kimse konuşmuyor benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı tek eleştirdiğim nokta budur sayın ÇALIMBAY hocam neden ısrarla KADİR ile ilk 11 re başlama konusunda bu kadar ısrarcısınız bunu biz SİVASSPOR taraftarına ve kamuoyuna duyurursanız memnun olurum velakin bu maçdada yine bir KADİR BELMEZCİ klasiği yaşandı ve sonuç golle bitti zaman zaman antremanları izleme fırsatım oluyor ama sizinde malumunuz sayın ÇALIMBAY hocam yıllarca top oynamış profesyonel biri olrak sizde bilirsinizki bazı futbolcular antremanda fırtına gibi olur ama resmi müsabakalarda varlık gösteremezler bana görede KADİR BEKMEZCİ bu gruba giren futbolcular arasında yani antreman futbolcusu resmi müsabakalarda saman alevi gibi bir parlayan bir sönen istikrarsız ve vasatın altında biri bana göre
3. sezon başında BUCASPOR'dan A.KADİR ÖZGEN isimli bir santfor aldık BUCASPOR'da 20 nin üzerinde bir gol grafiği ve istikrarlı futboluyla büyük kluplerinde takibi altında olan bir futbolcuyu renklerimize bağlamamıza rağmen neden ÖZGEN'i sezon başından beri ilk 11 de göremedik kişisel bir sorununuzmu var yoksa bizim bilmediğimiz başka bir konumu antremanlarda izledğim kadarı ile herkesden belkide daha çok çalışan disiplinli bir futbolcu belkide ATIF , PEDRİEL ve ÖZGEN ile başlamayı neden hiç düşünmüyorsunuz belkide çok daha verimli olurlar
4 ENERAMO sakat sakat oynıyor ve bana göre konsantrasyon eksiliği taşıdı için bir çok gollük pozisyonda başarılı olamıyor belkide ENERAMO'yu kulubeye çekip bu üçlü ile başlamayı denemelisiniz
5. KADİR BEKMEZCİ'yide aynı şekilde kulubeye alıp MEHMET NAS gibi bir istikrar abidesini yada ADEM KOÇAK gibi tecrübeli yeteneklerle başlamınızı bir taraftar ve eleştirmen olarak tavsiye ederim haddim olmayarak
Burada amacım kimseyi rencide etmek küçük düşürmek ve hor grmek değil ama 2 tane maça gelmeyle yada televizyonda maç izlemeyle yorumcu eleştirmen olunmaz burada yorum yazanların yazdıklarından anladığım kadarı ie bir kaç kişi dışında kimsenin futbolun ^^F^^ sinden anladığını düşünmüyor değilim ve yukarda yazdığım gibi yorum yazanların zeka ve fiziki yaşlarınıda çok merak ediyorum eğer aklı başında biri eleştiri yapacaksa bunu adap ve ahlak kurallarına uyarak kimseyi incitmeden ve rencide etmeden yapmalı ama görüyorumki burada buna pek dikkat eden yok ayrıca sayın ÇALIMBAY'a yapılan eleştirilerede katılmıyorum unutmayınki bizi küme düşmekten kurtaran bir adamı yerden yere vuruyorsunuz aynı amanda bir hemşehrimizi bu ne delikanlılığa nede bir YİĞİDO'ya yakışır daha iyisini yapamadığınız için sizler tribünde sayın ÇALIMBAY sahada eğer diyorsanızkiben daha iyisini yaparım inin sahaya çıkın bir takımın başında görelim sizi o sitrese kaç hafta geçtim haftayı kaç dakika dayana bileceksiziz o yüzden herkes haddini ve duracağı yeri bilecek
Son olarak önce nazichane görüşlerimi belirttiğim için sayın ÇALIMBAY'a teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerimden özür dilerim haddimi aştıysam ve sürçü lisan ettiysem affola ve sonra burada bu foruma üye olanlarada aynı şekilde haddimi aşdıysam özür dilerim saygılarımla
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı özmen58nadim'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2012, 21:15   #102
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Artık bu istikrarsızlıktan, birilerinin bahaneler arkasına saklanmasından bıktık! Malesef bu takım resmen asansör takım kimliğine doğru gidiyor ve malesef oyuncuların çoğu maç seçiyor! Bir hafta 2 hafta iyi sonra tanınmayacak kadar rezil bir oyun...Rıza hoca sürekli bahaneler üretiyor, birşeylerin arkasına sığınıyor. Ama iş öze eleştiriye gelince , teknik ve taktik anlamdaki hatalarını, eksiklerini görmek istemiyor. Maçı tvde izlerken bas bas bağırdım hoca defansı uyar 2.yarı hep çıkarken top kaybediyoruz diye ve nitekim 1.golü durduk yere hediye ettik, galiba uğur kavukdu holmene asist yapan! Sonra Kadir'i al oyundan Mehmet Nas'ı sür adam oyundan iyice düştü saçmalamaya başladı derken 2.golün asistini de kadir yaptı! Hoca ise hala onu oyunda tutup Ermanı çıkardı, ve resmen saçmaladı çünkü ne yaptığını kendi de bilmiyordu..Atıf takıma geldi geleli en rezil oyununu oynadı..2-3 haftadır Kamil iyi gidiyor sanırım transfer dönemi yaklaşıyor ya ondan...Borjanın kaleciden başka herşeye benzediğini söylemekten dilimde tüy bitti! 1.golü ağır çekimde yedi ve sonrasında saçma sapan bildiğimiz palyaço hareketlerine başladı... Senecky'e bu kadar şans verilmedi bence verilse Borjandan kesinlikle daha iyi kaleci...Tamam geçen seneki gs maçında Senecky resmen maçı berbat etmişti fakat adam sadece 1-2 kere şans buldu oysa bu Borjanın yediği nanelerin haddi hesabı yok...Madem elimizde bunlar var neden ısrarla yeteneği ve geleceği olmayan borjan yerine az çok Senecky'e de şans verilmez???

•Haftaya gsyi yeneriz, bakın en kötü yenilmeyiz bu kadar da iddialı konuşuyorum fakat yensek ne olacak? Sonraki hafta oynayacağımız karabük veya Elazığ maçı var onda yine bocalarız..Çünkü sağolsun topçularda maç seçme hastalığı baş gösterdi ve sağolsun Rıza hoca bu takımı 12 ile 7 sıralar arasında dolaşan hedefsiz, inişli çıkışlı asansöre benzetti! Puanların ve sıralamanın bu kadar yakın olduğu bir ligde basitçe verdiğimiz puanları toplasak en kötü 4.sıradaydık...Ama vizyosnuzluk ve hedefsizlik bu takıma öyle bulaşmış ki 1 hafta iyi öbür hafta sanki amatör takım sahada...Ve bu durum giderek takımı sarıyor,sağolsun Rıza hoca da bu durumu kolaylaştırıyor...Fakat şu anki lig tablosunda 1-2 daha böyle puan kaybet dibe doğru da sallarsın takımı hocam!!!
Alt 02.12.2012, 21:16   #103
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

1-Maçlar orta sahada kazanılır,orta sahada kaybedilir.....2-Eğer takımda sakat oyuncun varsa,yedeklerin de her zaman hazır olmalı;3-Hoca her oyuncuyu takımda oynatmalı;rotasyon maç durumuna göre yapılmalı...4-Bir takımın hocası yenilgi sonrası suçu futbolcuların değil kendi üstüne almalı....5- Bir takımın hocası iki de bir kameralar karşısına çıkıp devre arasında şunu alacağız,bunu alacağız diye açıklma yapmamalı;eğer bir oyuncu gönderilecekse bunu sadece yönetimle paylaşmalı...6-Bir takımın hocası taraftarları eleştirmemeli..7-Eğer bir takım hem kupayı hem de ligi düşünüyorsa mutlaka her oyuncuyu maçlarada oynatacak şekilde antremanlarda motive etmeli...8-Bir takımın penaltıcısı belli olmalı;penaltıcılar penaltı da kaçırsa diğer haftalarda da penaltıları bu oyuncular atabilmeli...9-Hocaların mevcut durumu şikayet hakları yok;çünkü sözleşme imzalarken takımın durumunu bilerek imza atıyorlar...Başarısızlık durumunda hiçbir hoca keşke şöyle olsaydı diyemez...10-Bir takım da hep aynı oyuncular oynayıp aynı oyuncular yedek bekleyip aynı oyuncular sonradan oyuna giriyorsa bu takımlarda yedek kalan diğer oyuncuyu kimse motive edemez................Yukarda sıraladığım maddeler her takım için geçerli ma Rıza Hocanın ve sivassporun son zamnlardaki durumuna göre hazırlanmış bir listedir........MAÇA GELİNCE:Sivasspor aslında oyuna iyi başladı ilk 15-20 dak. ilerde basarak rakibi bozmaya çaılıştı;başarılı oldu çünkü rakip uzun zamandır maç kazanmayan bir takımdı...Pozisyonlarda buldu ma değerlendirlemedi..ilk 15 dak. lık baskıdan sonra rakip daha iyi oynadı;bilhassa orta sahayı ele geçirerek,kanatları da iyi kullanarak üst üste pozisyonlara girdi...Ben hocanın yerinde olsam bilhassa deplasman maçlarında orta sahayı daha çok mücadele gücü yüksek oyuncuklardan kurarım..Rıza Hoca hep aynı klişe de takımı oynatıyor;kendi sahamızda da deplasmanda da aynı orta saha ve aynı kadro ile oynuyoruz..Halbuki orta sahada Kadir ve Adem 'in yanında M. Nas gibi koşan bir oyuncu oynasa rakip bu kadar çabuk senin sahana gelebir mi?Orta sahayı Kadir-Adem le sadece kontrol edip diğer oyuncular(Atif-Erman-Grosecki) pres yapmazsa rakip de orta sahayı çabuk geçip istediği pozisyonları bulur..Ayrıca Grosecki ,Erman ve Atif pres yapmadıkları ve rakiplerini kovalamadıkları için rakip de senin sahanda istediği pozisyonları bulur..Maçta çok kötü oyuncu vardı ama ben bu maçta sahanın en kötüsü olarak Atif ı seçtim.. Atif ilk 5 maçtaki Atif değil;transfer söylentileri çıktıktan sonra kendini Ronaldo,Messi gibi zannetmeye başladı..O bizim bildiğimiz arkadaşlarına pas atan,topun yönünü değiştirip ters toplar artan Atif gitti yerine sadece kendisine oynayan,kandini takımın üstünde gören,adam kovalamayan,Bencil Atif geldi...Atif a Bulgaristan liginden geldiği kibarca hatırlatılmalı...Orta saha sadece Kadir ve Adem e kalınca sivassporun zayıf karnı da açığa çıktı;rakip maç boyunca 4-5 tane de net pozisyon yakaladı..Bizim de direkten dönen ve 1-2 tane de net pozsyonumuz var..Onları da atmayınca maçı kaybettik..1. golde malaesef kalecimizin hatası olduğunu düşünüyorum..Mçata Ziya ve Grosecki kötünün iyileriydi...Takım tel tel döküldü..Çok fazla yan ve kısa pas yaptık..Rakip sürekli pres yaparak bizi bozdu...Bu takıma direkt ilk 11 de oynayacak 3-4 tane oyunu lazım..Atif in mevkisine de mutlaka bir oyuncu alınarak rekabet etmesi sağlanmalı....Sivasspor deplasmanlada mutlaka orta sahayı kalabalık tutmalı;başarının kilidi orta sahada...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2012, 21:33   #104
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Artık bu istikrarsızlıktan, birilerinin bahaneler arkasına saklanmasından bıktık! Malesef bu takım resmen asansör takım kimliğine doğru gidiyor ve malesef oyuncuların çoğu maç seçiyor! Bir hafta 2 hafta iyi sonra tanınmayacak kadar rezil bir oyun...Rıza hoca sürekli bahaneler üretiyor, birşeylerin arkasına sığınıyor. Ama iş öze eleştiriye gelince , teknik ve taktik anlamdaki hatalarını, eksiklerini görmek istemiyor. Maçı tvde izlerken bas bas bağırdım hoca defansı uyar 2.yarı hep çıkarken top kaybediyoruz diye ve nitekim 1.golü durduk yere hediye ettik, galiba uğur kavukdu holmene asist yapan! Sonra Kadir'i al oyundan Mehmet Nas'ı sür adam oyundan iyice düştü saçmalamaya başladı derken 2.golün asistini de kadir yaptı! Hoca ise hala onu oyunda tutup Ermanı çıkardı, ve resmen saçmaladı çünkü ne yaptığını kendi de bilmiyordu..Atıf takıma geldi geleli en rezil oyununu oynadı..2-3 haftadır Kamil iyi gidiyor sanırım transfer dönemi yaklaşıyor ya ondan...Borjanın kaleciden başka herşeye benzediğini söylemekten dilimde tüy bitti! 1.golü ağır çekimde yedi ve sonrasında saçma sapan bildiğimiz palyaço hareketlerine başladı... Senecky'e bu kadar şans verilmedi bence verilse Borjandan kesinlikle daha iyi kaleci...Tamam geçen seneki gs maçında Senecky resmen maçı berbat etmişti fakat adam sadece 1-2 kere şans buldu oysa bu Borjanın yediği nanelerin haddi hesabı yok...Madem elimizde bunlar var neden ısrarla yeteneği ve geleceği olmayan borjan yerine az çok Senecky'e de şans verilmez???

•Haftaya gsyi yeneriz, bakın en kötü yenilmeyiz bu kadar da iddialı konuşuyorum fakat yensek ne olacak? Sonraki hafta oynayacağımız karabük veya Elazığ maçı var onda yine bocalarız..Çünkü sağolsun topçularda maç seçme hastalığı baş gösterdi ve sağolsun Rıza hoca bu takımı 12 ile 7 sıralar arasında dolaşan hedefsiz, inişli çıkışlı asansöre benzetti! Puanların ve sıralamanın bu kadar yakın olduğu bir ligde basitçe verdiğimiz puanları toplasak en kötü 4.sıradaydık...Ama vizyosnuzluk ve hedefsizlik bu takıma öyle bulaşmış ki 1 hafta iyi öbür hafta sanki amatör takım sahada...Ve bu durum giderek takımı sarıyor,sağolsun Rıza hoca da bu durumu kolaylaştırıyor...Fakat şu anki lig tablosunda 1-2 daha böyle puan kaybet dibe doğru da sallarsın takımı hocam!!!
Aynen katılıyorum.Özellikle Borjan için söylediklerin ne kadar haklı..Bu sene iyi oynadı diyebileceğimiz maçı 1 veya 2 dir.Yediği ilk gol takımın direncini nasılda kırdı.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.12.2012, 22:06   #105
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haftaya gs yede yeniliriz..lig sonu düşme hattının üzeride olalım yeter bu gidişle....
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2012, 22:09   #106
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu Belediye küme düşsün sadaka vereceğim:(
Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivaslı hemşerilerim maç izliyor ne istiyon sivaslılardan
Düşerse düşsünler, inşallah onları 2. yarıda Sivas'ta oynadığımız maçta yenerek ağlata ağlata 1. Lige yollayacağız. İstanbul'da ki taraftarımızda gitsin diğer İstanbul takımlarının maçında izlesinler.

.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2012, 22:11   #107
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Düşerse düşsünler, inşallah onları 2. yarıda Sivas'ta oynadığımız maçta yenerek ağlata ağlata 1. Lige yollayacağız. İstanbul'da ki taraftarımızda gitsin diğer İstanbul takımlarının maçında izlesinler.

.
inşallah abi inşallah..nefret ediyorum şu belediyeden...ligin en lüzumsuz takımı...defolun gidin bak asyaya 3.lige!
Alt 02.12.2012, 22:12   #108
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir penaltı atan bulun ya sesuu yada abdul kadir olsun.geçen yıldan bu yana bıktım penaltı golü görememekten
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2012, 22:18   #109
ahhguzum
Yiğido

62 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 ahhguzum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Özmen 58 aramıza hoşgeldin dostum senin gibi kaliteli elestirmenlere bu sitenin ihtiyaci var yazına bayıldım.
ahhguzum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2012, 22:50   #110
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
özmen58nadim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
selamlar herkese iyi akşamlar
İBB-SİVAS maçı hakkında yapılan olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri okudukdan sonra anladımki burada futbol bilen bir elin parmakları kadar ayrıca bu eleştirileri yapanların yaşlarını ve zeka yaşlarını merak etmedim desem yalan olur
bir kere 1. dakikadan 90. dakikaya kadar terlerinin son damlasına kadar mücadelen eden oynayan ve yedekde kalantüm futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum ellerinden geleni son dakikaya yaptılar yada yapma gayreti içinde oldular
2. her nedense bu takım içinde her hafta isteyerek yada istemeyerek hata yapan ve her hatası golle ve tehlikeli bir atak olarak sonuçlanan KADİR BEKMEZCİ'yi kimse konuşmuyor benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı tek eleştirdiğim nokta budur sayın ÇALIMBAY hocam neden ısrarla KADİR ile ilk 11 re başlama konusunda bu kadar ısrarcısınız bunu biz SİVASSPOR taraftarına ve kamuoyuna duyurursanız memnun olurum velakin bu maçdada yine bir KADİR BELMEZCİ klasiği yaşandı ve sonuç golle bitti zaman zaman antremanları izleme fırsatım oluyor ama sizinde malumunuz sayın ÇALIMBAY hocam yıllarca top oynamış profesyonel biri olrak sizde bilirsinizki bazı futbolcular antremanda fırtına gibi olur ama resmi müsabakalarda varlık gösteremezler bana görede KADİR BEKMEZCİ bu gruba giren futbolcular arasında yani antreman futbolcusu resmi müsabakalarda saman alevi gibi bir parlayan bir sönen istikrarsız ve vasatın altında biri bana göre
3. sezon başında BUCASPOR'dan A.KADİR ÖZGEN isimli bir santfor aldık BUCASPOR'da 20 nin üzerinde bir gol grafiği ve istikrarlı futboluyla büyük kluplerinde takibi altında olan bir futbolcuyu renklerimize bağlamamıza rağmen neden ÖZGEN'i sezon başından beri ilk 11 de göremedik kişisel bir sorununuzmu var yoksa bizim bilmediğimiz başka bir konumu antremanlarda izledğim kadarı ile herkesden belkide daha çok çalışan disiplinli bir futbolcu belkide ATIF , PEDRİEL ve ÖZGEN ile başlamayı neden hiç düşünmüyorsunuz belkide çok daha verimli olurlar
4 ENERAMO sakat sakat oynıyor ve bana göre konsantrasyon eksiliği taşıdı için bir çok gollük pozisyonda başarılı olamıyor belkide ENERAMO'yu kulubeye çekip bu üçlü ile başlamayı denemelisiniz
5. KADİR BEKMEZCİ'yide aynı şekilde kulubeye alıp MEHMET NAS gibi bir istikrar abidesini yada ADEM KOÇAK gibi tecrübeli yeteneklerle başlamınızı bir taraftar ve eleştirmen olarak tavsiye ederim haddim olmayarak
Burada amacım kimseyi rencide etmek küçük düşürmek ve hor grmek değil ama 2 tane maça gelmeyle yada televizyonda maç izlemeyle yorumcu eleştirmen olunmaz burada yorum yazanların yazdıklarından anladığım kadarı ie bir kaç kişi dışında kimsenin futbolun ^^F^^ sinden anladığını düşünmüyor değilim ve yukarda yazdığım gibi yorum yazanların zeka ve fiziki yaşlarınıda çok merak ediyorum eğer aklı başında biri eleştiri yapacaksa bunu adap ve ahlak kurallarına uyarak kimseyi incitmeden ve rencide etmeden yapmalı ama görüyorumki burada buna pek dikkat eden yok ayrıca sayın ÇALIMBAY'a yapılan eleştirilerede katılmıyorum unutmayınki bizi küme düşmekten kurtaran bir adamı yerden yere vuruyorsunuz aynı amanda bir hemşehrimizi bu ne delikanlılığa nede bir YİĞİDO'ya yakışır daha iyisini yapamadığınız için sizler tribünde sayın ÇALIMBAY sahada eğer diyorsanızkiben daha iyisini yaparım inin sahaya çıkın bir takımın başında görelim sizi o sitrese kaç hafta geçtim haftayı kaç dakika dayana bileceksiziz o yüzden herkes haddini ve duracağı yeri bilecek
Son olarak önce nazichane görüşlerimi belirttiğim için sayın ÇALIMBAY'a teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerimden özür dilerim haddimi aştıysam ve sürçü lisan ettiysem affola ve sonra burada bu foruma üye olanlarada aynı şekilde haddimi aşdıysam özür dilerim saygılarımla
Sevgili Kardeşim...
Yorumun içersindeki anafikrinize katılıyorum (aklıselimcilik)..Lakin şunu unutmamalısınız ki yorum kelime anlamı ile olaya bakış açısıdır zaten...Hayatında futbol oynamamış bir insan için bir futbolcunun 60 metre topu rakiple mücadele ederek sürüp başarılı olduktan sonra o topu dışarıya atmasını gol yapamaması becerisizlik olur..Futbol oynamış bir insan için ise bu büyük bir başarıdır... Bu başarıyı o kişiye anlatamazsınız çünkü karşınızdaki kişi için futbol sadece gol yapmaktır...Ama her ne olursa olsun kişinin yorumu yanlışta olsa buna saygı duyulmalı ve dinlenmelidir...Medeni olmak bunu gerektirir zaten..Ve bildiklerimizin her zaman doğru olamayacağınıda göz ardı etmeden kendi bildiklerimizide doğruymuş gibi insanlara empoze etmemek gerekir diye düşünüyorum..(Rıza Çalımbay örneği) Size göre bu hocaya haksızlık yapılıyor olabilir Bir çok insana görede bu kişi Sivasspra haksızlık yapıyordur...Birde bu pencereden bakmalı ....Saygılar..

Etiketler
değerlendirelim, maçı