rıza hoca 3. ligde bile oynayamayacak uğurda neden bu kadar ısrarcısın anlayamadım hiç futboldan anlamayanlar bile uğurun futbolcu olmadaığını bir maçta anlar ama bu 101 birinci macın hala anlamadın. boryanın hatalı yediği gollere bir yenisini ekledik ugurdan futbolcu boryandan kaleci olmaz
rıza çalımbay ne yapmaya çalıştığını ayladır çözmeye çalışıyorum ama bir yere varamıyorum herşeyi geçtim de şu uğuru sezon boyu 11 de oynatman ya karşılıklı menfaatinizin bir sonucu ya da senin memleketine olan art niyetindedir inan aklım başka bir şey gelmiyor bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi?göz var nizam var el insaf!
RIZA ÇALIMBAY İSTİFA ETMEDİKÇE BİR DAHA ASLA MAÇA GİTMİYCEM! SİVASSPOR'UN EN KÖTÜ ZAMANINDA GİTTİM MAÇLARA, O GÜNLERDE BİLE BU KADAR KÖTÜ İSTEKSİZ BİR TAKIM GÖRMEDİM BEN!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Rıza hoca Uğuru Oynatma artık Takıma yararından çok zararı var yazık değilmi öyle girilirmi oyuncuya Takımı eksik bıraktı ondan önce Sivasspor Etkili oynuyordu.
ŞU ANDA MORALİM ÇOK BOZUK ÇOLUK ÇOCUGA KIZIYORUM BU KALİTESİZ OYUNCU VE HOCANIN YÜZÜNDEN.RIZA HOCA EN UFAK Bİ SİVASLI KANI VARSA SENDE İSTİFA ET.
STADDA SANA KÜFÜR EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM AMA GİDİŞAT O YÖNE DOGRU GİDİYOR.HABERİN OLSUN.
BU NE İSTİKRARSIZLIK BE LİG BİTTİİ 11 MAÇ KALDI AMA HALA TAKIM OLMADIK DEMEKKİ SUÇ SENDE VE TAKIMI İYİ MOTİVE EDEMİYOSUN.ARTIK SİVASIN GELECEGİ ADINA EN KISA SÜREDE KAN DEGİŞİKLİGİ GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
golü atanin kazanacagi bir macti onlar atti onlar kazandi.ilk yaridaki mac gibi o macta bundan farkli degildi.oradada biz attik biz kazandik.penalti pozisyonlarinin ikiside bariz penalti.vermedi tetikci hakem.ugurun haricinde hemen herkes iyiydi.oynadigimiz takim besiktas.bizim rakibimiz degil.bu futbolu rakiplerimize karsi oynarsak fark gösterir kendini.üst düzey performansi kupada gösterip avrupaya gitmeliyiz.ve sivassporu bu ligde bir kupayla sereflendirmeliler.sivasspor artik bu ligde bir kupa hak etti insallah o bu senedir. (simdi lig tv ye bakiyorum 100% penalti diyorlar kamilin pozisyona)riza hoca cok iyi kaliteli birisi fakat oyuna hamleleri son iki haftadir cok yanlis tabi bana göre birisine taktimi takili kaliyor yeni cocugu unuttu yedek kulubede uguru unuttu sahada.genel olarak iyi futbol fakat hakem katkisiyla besiktas galibiyeti. önümüzdeki haftalar insallah daha iyi olur.allah yardimci olsun sivasimiza.
Bu maçı kazansaydık yine aynı yorumu yapacaktım uğur sana futbol lisansı çıkaranları seni bu takımda ısrarla oynatanları ALLAH bildiği gibi yapsın. Bu maçta gitti ama en büyük kazancımız uğur kavuk bu ili terkettiği gün olacak