Öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Ancak bu haberi begenen herkesi kınıyorum. Ölüm haberi nasıl begenilir pes!
Beğenmeyi ohh iyi oldu anlamında algılamadım şahsen ....Bu haberi aldım ve yayınladığınız haberim olduğu için iyi oldu bundan sonrada İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTEYİZ bu birlikteliğe katılıyorum olarak algıladım ve sanırım diğer arkadaşlarda böyle algıladı..
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı asabibaba'a Teşekkür Ediyor...
akif kardeşimizin nıckı bu sitenin müdavimi olan herkesin aklının ucunda bir yerde dururdu sürekli... gerçekten çok üzüldüm şu yalan dünya için birbirimizi kırmaya,üzmeye değmez sevgili yiğidolar.
akif kardeşimiz için anma töreni,taziye ziyareti,pankart vs vs bir şeyler kesinlikle yapılmalıdır..
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Şunu birkez daha haykırarak söylüyorum. Sitemizin sayfasnın formatında "Teşekkür" tuşundan başka tuş olmadığı için "olumlu anlamında, yani okudum, gördüm, öğrendim, bilgilendim, haberim oldu, anlaşıldı, vs vs vs vs" anlamında bu tuşa basılıyor.
Yoksa bir olumlu, birde olumsuz (gördüm-beğendim ve gördüm-beğenmedim) tuşlar olsaydı ona tıklamak gerekecekti.
Bu tür üzücü ve olumsuz haberlere "Teşekkür" tuşuna basmak sende -takdir etmelisin ki- beğenmek, sevinmek, iyi oldu anlamında değildir. Sadece gördüm, bilgilendim, haberim oldu anlamındadır. Saygılarımla....
.
Bende kötü bi niyetle oldugunu söylemiyorum. SAdece facebook dahil şehit haberler vefat haberleri begeni yada sitemize göre teşekkür olarak işaretleniyor. Sadece Allah rahmet eylesin demek yeterlidir. Bu benim şahsi fikrim ve dikkat edilmesi gerektigini düşündügüm bi konu...