Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 00:43   #1
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş sana rıza hocanın borcu filan mı var alaıyormuşum borcun mu var puan durumuna bakınca ben başarısızlık göremiyorum cuper takımı düşüyor hala bırakmıyor sizinkiler yarı finalde tarihinde ilk kez takımları oynayacak hocayı kovuyorlar kazanınca Erman atıf kazandırdı kaybedince rıza kaybettirdi
Sen Akhisar Mersin Gaziantep Ordu Gencler İ.B.B maclarındaki oyunu puan kayıplarını dogal karsılıyorsan ben bişey demiyorum demiyorum kardesim. Cıkıpta rakibi ezerek taktik ve teknik oynayarak kazandıgımız 3 veya 5 tane mac söylersen ben söylediklerimden dolayı Rıza hocadan özür dileyecegim. Ortada olan gercek sudurki sansla kazandıgımız maclar olmasaydı simdiden kümenin yolunu tutmustuk. Sivassporun iyligini isteyen hic bir kimse Rıza devam etsin demez. Katkısından cok zararı oluyor.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 01:04   #2
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Akhisar Mersin Gaziantep Ordu Gencler İ.B.B maclarındaki oyunu puan kayıplarını dogal karsılıyorsan ben bişey demiyorum demiyorum kardesim. Cıkıpta rakibi ezerek taktik ve teknik oynayarak kazandıgımız 3 veya 5 tane mac söylersen ben söylediklerimden dolayı Rıza hocadan özür dileyecegim. Ortada olan gercek sudurki sansla kazandıgımız maclar olmasaydı simdiden kümenin yolunu tutmustuk. Sivassporun iyligini isteyen hic bir kimse Rıza devam etsin demez. Katkısından cok zararı oluyor.
FB,GS,BJK,TS yendik eğer GS yenersek bir sezonda 4 büyükleri yenme başarısını gösteren 4 takım arasına girip rekor kırmak üzereyiz.Biz o dediğin maçları şans eseri kaybettik hakemleri hepimiz görüyoruz en az 15 puan daha ekle sen bizim puan durumuna hakem payı olarak bak bakım puan durumuna
Alt 31.03.2013, 01:11   #3
Rallim58
Gast

İstifa düşüncesi tek taraflı ve etkiye tepki idi.

Başkan da akıllı bir strateji izleyip, tabiri caizse "otur oturduğun yerde" dedi.

Şimdi istifa değil daha çok hangi futbolcudan istifade zamanıdır. Zaman, kentlenmek, destek olmak zamanıdır.

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 03:13   #4
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FB,GS,BJK,TS yendik eğer GS yenersek bir sezonda 4 büyükleri yenme başarısını gösteren 4 takım arasına girip rekor kırmak üzereyiz.Biz o dediğin maçları şans eseri kaybettik hakemleri hepimiz görüyoruz en az 15 puan daha ekle sen bizim puan durumuna hakem payı olarak bak bakım puan durumuna
Ben ne diyorum sen ne diyorsun halen. Yenmeyi yenilmeyi bi kenara bırakıp oynadıgımız maclara bir bak. Ben ilk yarıda bütün maclarda trübündeydim. Gurbete tayinimiz cıktı geldik. Ben 4 2 lik kayseri macınıda bilirim Trabzon 10 kişi 2 0 öndeyiz adamların 5 dakka 3 defa gol pozisyonuna girip birde direkten dönen toplarınıda biliriz. Eskişehirin Kasımpasanın bize karsı tek kale oynadıgınıda biliriz. Halen yendik vs diyebiliyorsun. Srnin Rıza hocan nasıl bir teknik veya taktik uygulamıs. Su ligde oyuncu degişikliginden faydalanamayan tek takımda biziz. Akhisara iki kere yenilen tek takımda biziz. Orduspor 100. galibiyetini bizden aldı. İ.B.B bizim maca kadar evinde kazanamıyordu bizle kazandı. Bu sezon herkesin tarihine gectik. Bu kadar taraftar haksız bir siz birde Rıza hoca haklı. SİVASSPOR bizimdir istemeyen Rızayla beraber gidebilir kapı orada. Bilmem anlatabildimmi güzel kardesim.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:51   #5
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen 3 - 5 tane diyorsun kardeşim. En rahat maçımız Kayserispor'a 4 gol atmışken, tarihi hezimete uğratacakken 60. dakikaya kadar süper oynayan takımı geriye yaslayarak ve bozarak Aatıf'ın yerine Pedriel, Grosicki'nin yerine Hayrettin'i alarak maçı zar zor 4-2 bitirdik.

Bu mudur taktik anlayışı.?

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:40   #6
chtlk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 chtlk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İllede sivasspor
chtlk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 00:41   #7
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

tek kelime ile yazik,Riza hoaca hakli bile olsa su asmada istifa etmekle haksiz duruma düsmekte,ister istemez kafalarda acaba Riza hoca takimina güvenemiyor mu sorusu olusuyor,cünki bu küfurler ve hakaretler yeni degil neden bugünü bekledi,
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 00:43   #8
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birader bazı şahısların maça hayrettinle başlamasına aşırı tepkisine anlamadım, tamam hayrettin her maçında rakibe asist yaptı ama ziya kart cezalısı başka kim var sol defansta, hoca bu konuda ne yapsın diyesi geliyor insanın. herkes suclu su durumda umarım bu yakışıksız hareketler bize pahalıya malolmaz. düşününce türkiyede t.direktör bulamazsın sivasa uyum saglayacak. senol ertugrul rıza özdilek harici digerleri ligin yarım bilemedin bir sezonluk sürekli takım değiştiren isimler. kim gececek kim sahip cıkacak bu takıma simdi küfür edenler yarın dönüp bakmayacak bile ne halde diye. karardan dönülür veya devam edilir sivas hayırlısı olsun. bugün 3 puan aldık iyide oynadık fakat kaybeden neyazııkki tüm sivasspor ailesi oldu. tek kazanan etrafta yaptıklarını gururla anlatan kendini taraftar sayan bir grup insancık oldu.
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı onurcngr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 00:55   #9
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bilgisaray oyunuyla gerceği karıştırmayın orda kolaydır adam gondermesi satması alması koskoca barca bile yeni teknik direktoruyle uyuşmadı, bazılarına kalsa barca hocasızda oynar ama olmuyor şimdi kim gelir sivasspora kim girer bu riske klayve başında ilk 11 kuran fergusonlar mı yoksa trübindeki Mourinho lar mı?
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda onurcngr'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 01:14   #10
H58A
Acemi Yiğido

H58A - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 H58A isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Akıl , Akil adamda olur.
Bunlarda akıl yok ki akil adam olsunlar. Bir yerde çalışırlar sonrada işverenine akıl vermeye çalışırlar bilmezlerki calıştıgı yer nasıl yönetilir oralara nasıl gelinmiştir.Çok akıllıydın orada işvereninin niye işçisi oldun.Birde akıl verirsin
Bu kulüp nasıl yönetilir,külüp maddi olanaklarıyla neler alınabilir,hangi hoca takımının başarısız olmasını ister sakatların yerine oynatabileceğin kactane iyi futbolcun var,sende messi , Ronaldo ayarında futbolcular varda karşı takımda corbacılar mı oynuyor ki şampiyonluk kaçıyormuş gibi köstekliyorsun,Trabzon
daha iyi futbolcularla durumuna bak sivas tan kötü birde seyirci desteği ne bak
tam destek
sivas hem lig de hem kupa da gidecek taraftara bak felaket ,dengesiz ce protesto ağızlar lağım akıyor..
Hocaya ve futbolcuya saygısızlık o takımın yöneticilerine saygısızlıktır..
bu sene başkanda bu dengesizler yüzünden gelecek sezonda benide protesto eder deyip istifa ederse, Sivas o zaman şaba oturur. hedef 3. lig olur
o zaman bu dengesiz taraftar ne yapacak..
Sivas halkı öncelikle Mecnun başkana ve yönetimine cok şey borçlu haklarını hiçbir Sivaslı ödeyemez . Başkana ve takıma Saygı gösterip akıl vermeye kalkmayın önce destek olun 5 ytl lik biletlerle messi alınmaz verdikleriniz stad giderlerini karşılar.Sanki her mac ful seyirciye oynamış herkes stadı doldurmuşta gelir patlaması ile desteklemiş buna karşılık başarısız olmuş gibi istifa diye bağıran dengesizler aklınızı kendinize saklayın vede yönetime ve kararlarına saygı gösterin....
H58A isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı H58A'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa