Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 10.03.2014, 16:58   #101
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

İkinci yarıdaki Sİvasspor'un durumu bizlere hiç tanıdık geliyor mu arkadaşlar? Bana çok ama çok tanıdık geliyor. Çok uzun bir zaman geriye gitmeden şampiyonlar ligine gittiğimiz sezonu hatırlayalım. Sezon başında hazırlık karşılaşmalarında önümüze gelenden fark yiyoruz oyun olarak ortaya hiçbirşey koymuyorduk.Anderlecht karşısında alınan 3-1 galibiyet takımımız konusunda bize acaba mı dedirtmişti.

Bu döneme baktığımızda kupa maçlarında alınan mağlubiyetlr ardından alınan 3-0'lık Kayseri galibyeti takımımız üzerinde kötü düşünceleri geri çevirmiş Oldoni hakkına iyi düşünmemizi sağlamıştı. Lakin sonra ki maçlarda aldığımız kötü sonuçlar ve oynadığımız kötü futbol takımımızın performansını açıkça ortaya koymuş teknik adamımız vede yönetcilerimizde bence büyük bir yanılgıya sebep olmuştur.

Ben bu iki dönemi birbirine çok benzetiyorum. Ne dünki maçdan umudum var nede bundan sonra ki maçlarda umudum var. Hakem dün hata yaptı ya diğer maçlar da suçu kime atacağız. Herkes kendi bacağından asılır malesef bizde devre arası ısrarla yapmadığımız forvet transferi yüzünden tarihi bir hata yaptık.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2014, 17:41   #102
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Takımdaki disiplinsizliğin ispatı
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2014, 17:59   #103
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu maçta korcan ve burhan harici hepsi bitikti.heleki bu atıfın forvet oynayıp deli dana gibi dolaşıp.hiç bir şey yapmaması ve adem koçak'ın sürekli geri pas vermesi yetti artık ya bu takımda adem koçak gibi emekli olacak oyuncuların işi yoktur.elazığ maçındada ademin hatası gol oldu.gençler maçındada ve bu ademin torpili kimden yeter artık bilelim.son sahibini arıyordu adem koçak ve bizi buldu.artık.yeter.
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ezelşener'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.03.2014, 11:25   #104
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

süper maç katli yam yeter olan nedir bu şerefsizlikler sahibi yokmu bu şehrin yazık
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2014, 06:41   #105
ivancrayz
Yiğido

ivancrayz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

96 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 ivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDI

Ben normal bir sonuç ve futbolda bu tür dönemsel sorunların olabileceğini savunuyorum takımımız şuan çok iyi bir durumda dahada iyiye gidecek buna canı gönülden inanıyorum 4.cü sırada olup anadolu takımlarının liderliğini yapıyoruz her zaman olduğu gibi tek eksiğimiz destek bence dahada destek olmalıyız yılmadan bıkmadan şuan bizim durumumuzda olmak isteyen 50+ il var lütfen duyarlı davranalım ve saygıdeğer Osman SEÇİLMİŞ ve Mecnun ODYAKMAZ'ın yaptığı başarıları unutmayalım iyi gidiyoruz daha iyi olacağız inş. maça gelince iyi bir başlangıç gol ve sonra yaşanan talihsizlikler sonucu alınan bir mağlubiyet...

Etiketler
değerlendirelim, maçı