Sergen suçlu eyvallah..Ve geldiğine geleceğine çok pişman Sivasspor'a...!!! Bence sırf başkanla arası çok iyi olduğu için bırakıp gidemiyor. Ve yapılan bunca bozuk transferlere de bu samimiyet nedeni ile ŞİMDİLİK ses çıkarmıyor.(Hatırlarsanız Gaziantepspor'da iken anında basmıştı istifayı.) Ben yine diyorum,tekrar söylüyorum BÜTÜN SUÇ YÖ-NE-TİM-DEEEE....Biraz uzun olacak ama alınan oyuncuları tek tek gözden geçirelim.
-Setkus : Kötünün iyisi. Yani idare eder diyelim.
-John Boye : Böyle stoper bizim ülkemizde çok ki..Ama mücadele yönüyle fena değil. Sıradan bir stoper.
-Erkan Kaş : Süper lig futbolcusu olması bile sürpriz. Mücadele yok sıradan düz bir adam.
-Yiğit İncedemir : Bu adama değil defans kağıt bile emanet edilemez.Bu kadar net. Neyine heveslenip aldılar hayret yani.
-Orhan Gülle : Hiç göremedik sahada,madem görünmüyor bu adam niye aldınız.?
-Hakan Özmert : Emekli futbolcu.En çok güvendğim transferlerden biriydi ama hiçte beklediğim gibi çıkmadı.
-Dany Abalo : Bana göre iyi futbolcu ama gerektiği kadar süre alamıyor. Son vuruşları iyi fena değil..Biraz daha fazla süre lazım bence.
-Jeronimo Barrales : Bu yıl yapılan transferlerin en iyisi. Bir tek gole ihtiyacı var bence. Gerisi gelecektir.
Evet arkadaşlar sevgili taraftarlar SİZCE KİM SUÇLU.? Yönetim mi.? Teknik kadromu.? Futbolcular mı.? Buyrun açık oturum
![Smile](images/smilies/smile.gif)