Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
M.Başakşehir Kazanır. 92 25,41%
Sivasspor Kazanır. 204 56,35%
Berabere Sonuçlanır. 66 18,23%
Katılımcı sayısı: 362. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Alt 22.04.2016, 17:13   #1
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor

bizim hücum hattındaki isimlerin maçın skorunu şekillendireceği bir maç olacak diye düşünüyorum...hasan kabze yine ilk 11 de başlarsa maça 1 0 yenik başlarız umarım öyle olmaz...ayrıca bu hafta en kritik hafta diye düşünüyorum kayseri ve es es in 3er puan alması kuvvetli ihtimal eğer öyle olursa bizde yenildiğimiz takdirde ipler kopar. hakkımızda hayırlısı olsun
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2016, 22:06   #2
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 501 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgılı yıgıdolar kım bu sıvas sporu bu hale gelmesınde emegı gecmısle sımdı gıcına kına yaksın bu aksam gayserı 2 -1 bursayı yenmıs ıste hoca ve oyuncu farkı bızde kendı evımızde bursa ıle oynadık gayserıde oynadı bız kaybettık onlar kazandı kım ne demelı yonetım teknık heyet ve ruhsuz oyuncu grubu el ele verdıler bu takımı ptt lıgıne gonderdıler allah bunları bıldıgı gıbı yapsın vesselam basaksehırden fark yerler gıbı gelıyor takımda ruh yok takım oyunu yok ayrıca yonetım ıkıde bır dıyorduya borcumuzda yok paramızda dıyordu sımdı borcsuz ve parasız dogru ptt lıgıne gıdın bakalım bızde sıvas sporu trt den ızlerız ne yapalım herkese hayırlı geceler
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2016, 22:10   #3
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Valla kimse kusura bakmasinda bu kritik son haftalarda bizim evimizde yenemedigimiz Bursayi Kayseri yeniyorsa kimin düsmeyi hakettigi apacik ortaya cikiyor
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2016, 22:13   #4
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasim sansimizda kaderimizde pek hos gitmiyor bugün kayseri bursaya karsi kazandi farki sekize cikardik bize en yakin olan caykurrize oda yedi puan var ama yinede ümidimizi yitirmedik oynarsan kazanacaksin hayallerimizi gercege dönüstüreceksin biz hep bu hayallerle yasiyoruz ve inaniyoruz sende inan ve basar bizi hüsrana gark etme emi
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.04.2016, 22:19   #5
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasim sansimizda kaderimizde pek hos gitmiyor bugün kayseri bursaya karsi kazandi farki sekize cikardik bize en yakin olan caykurrize oda yedi puan var ama yinede ümidimizi yitirmedik oynarsan kazanacaksin hayallerimizi gercege dönüstüreceksin biz hep bu hayallerle yasiyoruz ve inaniyoruz sende inan ve basar bizi hüsrana gark etme emi
3 Kez okudum yorumunuzu arka arkaya...Gerçekten manevi anlamda Sivassporluluğun özetini kalbinizle yansıtmışsınız cümlelere...Harika satırlar...
Alt 23.04.2016, 13:48   #6
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 367 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor kendi başına bir bütündür. Hiçbir takımın desteğine muhtaç değildir, hiç bir zaman da olmayacaktır. İhtiyacı olan tek destek biricik taraftarı Yiğidonun desteğidir, çünkü Sivasspor kendi kendini değil Yiğidoları temsil etmektedir bütün yeryüzünde. Heryerde her zaman

Bilgiç hatırlatmalara naçizane cevaplar. Halihazırda bitmiş olan Kayserispor-Bursaspor maçının sonucu, motivasyonu vb. Yiğidoları nereye kadar ilgilendirir nereye kadar ilgilendirmez?

Bazı Yiğidolar benim ve birkaç başka yiğidonun Kayserispor-Bursaspor maçı öncesinde ve sonrasında yapmış olduğu yorumları nerdeyse gereksiz ve Sivassporu hiç ilgilendirmeyen durum olarak yorumlamayı uygun buldular. Asıl olanın M.Sivassporun ne yaptığı yada yapması gerektiğine vurgu yaptılar. Onlarla öz olarak aynı fikirdeyim, zaten bir Yiğido olarak bir başka Yiğido ile öze ilişkin konularda farklı düşünmem kendimi inkar etmek olur. Ancak ben kendi yorumlarıma ilişkin şu noktaları siz bütün yiğidoların nazarı-dikkatine yeniden sunmak zorunda olduğumu hissediyorum.
Benim şöyle bir sızlanmam asla olmamıştır, bir Yiğido olarak asla olamaz : Bursaspor niçin Kayserisporu yenmedin? Aradaki puan farkı açılmazdı. Elbette her takım nasıl sonuç alacağına kendisi karar verir. Kaldı ki Kayserispor da Bursasporu yenebilir doğal olarak yendi de. Ancak ben bu maçın sonucunun çok büyük bir ihtimalle aşağıdaki nedenlerden dolayı Kayserispor lehine sonuçlanacağını öngörmüştüm. Bursasporun rahatlığı, Avrupa liglerine katılım için önemli bir iddiası olmaması,her ikisinin de önemli sanayi kenti olmalarından gelen doğal dostlukları, Bursasporun ligde bulundukları durumun verdiği rehavetle motivasyon eksikliği, ligde düşme olasılığı yüksek olan bir takıma karşı kendi seyircisi önünde eksik motivasyonla oynama, Kayserisporun üst düzeyde maç motivasyonu vb gibi. .
Cevaplar:
1) Bu maçın sonucu Sivassporu şu an için STSL de ligde kalıp kalmama mücadelesinde geride bırakması gereken rakip Kayserispor olduğu için ilgilendirir? Zaten ilgilendik te.
2) Mesut Bakkal sayesinde bu maçın sonucunu da büyük ölçüde dikkate almak zorunda bırakıldığımızı görmek için ilgilendirir?
3) Kayserisporla oynacağımız maçta nasıl oynamamız gerektiğini iyi planlamak için ilgilendirir.
4) Bu yıl kaybettiğimiz puanlardan 6 puanın Bursaspora karşı olduğunu, önümüzdeki yıl bu puanları Bursaspordan tekrar geri almamız gerektiğini bize görev olarak yüklediği için Sivassporu ilgilendirir.
5) Her takım rakiple hangi motivasyonla hangi istek ve arzu ile oynar? Bu bizi ilgilendirmez. Bu takımların kendi tercihlerdir. Kayserisporu rakibimiz de olsa kutlarım her ne kadar sonuç biricik takımımızın STSL de kalma olasığılını önemli ölçüde etkilesede.

Sonuçların Sonucu: Bugün 23.Nisan. 2016 da Medicana Sivassporumuz M. Başakşehire hayatında görmediği mağlubiyet armağan edecektir. Kendisi zaten bir efsane ve bir mucize olan Sivasspor efsanevi ve mucizevi bir şekilde STSL ye geri dönüş yapacaktır ve önündeki bütün maçları kazana kazana STSL de son sözünü söyleyecektir. Evet, Mesut Bakkal öyle efsanevi bir sonuç al ki nesiller boyu anlatılsın. Densin ki Anadolunun tam ortasındaki bozkırdan fışkıran Sivasspor her zaman bir efsaneydi. Yeryüzünde taraftarı Yiğidolar olarak anılan tek efsaneydi. 23.Nisan. 2016 da F.Terim Başakşehir stadında bir volkan patladı lavları bütün Anadoluya saçıldı. İşte o gündür bu gündür bu efsane senin efsanendir gelecek yıllarda, on yıllarda yüzyıllarda binyılllarda bu efsaneyi gözleri iri iri açılarak dinleyecek olan gelecekteki henüz doğmamış yiğidolar. Bizi de hiç unutmayın gelecekteki yiğidolar. Bizler de sizler gibi hep heyecan doluyduk. Bu forumdaki bütün yiğidolar birer efsaneydi aslında.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2016, 16:25   #7
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor kendi başına bir bütündür. Hiçbir takımın desteğine muhtaç değildir, hiç bir zaman da olmayacaktır. İhtiyacı olan tek destek biricik taraftarı Yiğidonun desteğidir, çünkü Sivasspor kendi kendini değil Yiğidoları temsil etmektedir bütün yeryüzünde. Heryerde her zaman

Bilgiç hatırlatmalara naçizane cevaplar. Halihazırda bitmiş olan Kayserispor-Bursaspor maçının sonucu, motivasyonu vb. Yiğidoları nereye kadar ilgilendirir nereye kadar ilgilendirmez?

Bazı Yiğidolar benim ve birkaç başka yiğidonun Kayserispor-Bursaspor maçı öncesinde ve sonrasında yapmış olduğu yorumları nerdeyse gereksiz ve Sivassporu hiç ilgilendirmeyen durum olarak yorumlamayı uygun buldular. Asıl olanın M.Sivassporun ne yaptığı yada yapması gerektiğine vurgu yaptılar. Onlarla öz olarak aynı fikirdeyim, zaten bir Yiğido olarak bir başka Yiğido ile öze ilişkin konularda farklı düşünmem kendimi inkar etmek olur. Ancak ben kendi yorumlarıma ilişkin şu noktaları siz bütün yiğidoların nazarı-dikkatine yeniden sunmak zorunda olduğumu hissediyorum.
Benim şöyle bir sızlanmam asla olmamıştır, bir Yiğido olarak asla olamaz : Bursaspor niçin Kayserisporu yenmedin? Aradaki puan farkı açılmazdı. Elbette her takım nasıl sonuç alacağına kendisi karar verir. Kaldı ki Kayserispor da Bursasporu yenebilir doğal olarak yendi de. Ancak ben bu maçın sonucunun çok büyük bir ihtimalle aşağıdaki nedenlerden dolayı Kayserispor lehine sonuçlanacağını öngörmüştüm. Bursasporun rahatlığı, Avrupa liglerine katılım için önemli bir iddiası olmaması,her ikisinin de önemli sanayi kenti olmalarından gelen doğal dostlukları, Bursasporun ligde bulundukları durumun verdiği rehavetle motivasyon eksikliği, ligde düşme olasılığı yüksek olan bir takıma karşı kendi seyircisi önünde eksik motivasyonla oynama, Kayserisporun üst düzeyde maç motivasyonu vb gibi. .
Cevaplar:
1) Bu maçın sonucu Sivassporu şu an için STSL de ligde kalıp kalmama mücadelesinde geride bırakması gereken rakip Kayserispor olduğu için ilgilendirir? Zaten ilgilendik te.
2) Mesut Bakkal sayesinde bu maçın sonucunu da büyük ölçüde dikkate almak zorunda bırakıldığımızı görmek için ilgilendirir?
3) Kayserisporla oynacağımız maçta nasıl oynamamız gerektiğini iyi planlamak için ilgilendirir.
4) Bu yıl kaybettiğimiz puanlardan 6 puanın Bursaspora karşı olduğunu, önümüzdeki yıl bu puanları Bursaspordan tekrar geri almamız gerektiğini bize görev olarak yüklediği için Sivassporu ilgilendirir.
5) Her takım rakiple hangi motivasyonla hangi istek ve arzu ile oynar? Bu bizi ilgilendirmez. Bu takımların kendi tercihlerdir. Kayserisporu rakibimiz de olsa kutlarım her ne kadar sonuç biricik takımımızın STSL de kalma olasığılını önemli ölçüde etkilesede.

Sonuçların Sonucu: Bugün 23.Nisan. 2016 da Medicana Sivassporumuz M. Başakşehire hayatında görmediği mağlubiyet armağan edecektir. Kendisi zaten bir efsane ve bir mucize olan Sivasspor efsanevi ve mucizevi bir şekilde STSL ye geri dönüş yapacaktır ve önündeki bütün maçları kazana kazana STSL de son sözünü söyleyecektir. Evet, Mesut Bakkal öyle efsanevi bir sonuç al ki nesiller boyu anlatılsın. Densin ki Anadolunun tam ortasındaki bozkırdan fışkıran Sivasspor her zaman bir efsaneydi. Yeryüzünde taraftarı Yiğidolar olarak anılan tek efsaneydi. 23.Nisan. 2016 da F.Terim Başakşehir stadında bir volkan patladı lavları bütün Anadoluya saçıldı. İşte o gündür bu gündür bu efsane senin efsanendir gelecek yıllarda, on yıllarda yüzyıllarda binyılllarda bu efsaneyi gözleri iri iri açılarak dinleyecek olan gelecekteki henüz doğmamış yiğidolar. Bizi de hiç unutmayın gelecekteki yiğidolar. Bizler de sizler gibi hep heyecan doluyduk. Bu forumdaki bütün yiğidolar birer efsaneydi aslında.
İlk yarıyı 2-1 önde bitirdik. Bu maçı kazanırsak ligde kalırız, çünkü kayserispor kalan 4maçından sadece bizimle olan maçtan puan alabilir alabilirse. Diğer 3maçtan sıfır çekecektir. Bundan sonra içeride 2maçımız var. O maçlardan müthiş motivasyonla 2 galibiyet aldık mı bu iş tamamdır
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2016, 00:18   #8
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sadece ..... ooooofffffffffffffffffff oooffffff diyorum başka da bişey demiyorum....
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2016, 00:40   #9
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Kayserispor'un bu saatten sonra düsecegine ihtimal vermiyorum.
Ama ikinci yarinin en kötü takimi Rize'yi yakalamak mümkün.
Ama Rize'yi yakalayabilmek icin Basaksehir, Akhisar, Gencler macindan 7 puan sart. Sonra Kayseri'ye yenilsen bile son hafta sampiyonlugu kaybetmis, ligi bitirmis FB den de 3 puan alirsan eder toplamda 10 puan.
24+10 = 34.
Ben Rize'nin maksimum 34 puana ulasacagini düsünüyorum o da ancak Mersin'i yenerlerse olur.
Ikili averajda Sivasspor, Rize'den önde oldugu icin ligde kalir.
Ama Sivasspor mac kazanamadigi sürece bütün bu hesaplar bosa..
Alt 23.04.2016, 00:59   #10
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Rakibin olan takım KAYSERİSPOR kaybetmiyor, kazanıyorsa sende kazanacaksın, beraberlik lüksümüz bile yok. Şayet küme düşmeyelim diyorsak, kalan maçların hepsini firesiz kazanmamız gerekiyor. Tabi ki bu arada Kayserinin de puan kaybetmesi lazım, yoksa yandı yavrum keten helva.
Borçlanmayalım diye küme düşen takımın futbolcularını takımına doldurursan sende küme düşmenin en büyük adayı olursun sayın Mecnun Başkanım.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
mbaşakşehir, sivasspor